La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

da' pe asta o stiti??

http://picasaweb.google.com/dianarus/MarcNasterea#5143101393308697986

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Cu mii de scuze pt intarziere..dar deh, iarna-i grea, omatu-i mare.

Darius, Rares, Elisa, Eric, Maya, Alessia, Marc si Andrei

Teme :
Tv. doar seara ..nu stiu cat 1-2 ore..depinde…asta ca fundal. nu are emisiune preferata. dar are desene : iubitul chel pe nume Caillou, Dora exploratricea, Mickey Mouse
Cioco: ea never iar noi…extrem de rar…am incercat sa ii dau…cand ii simte gustul , zici ca vomita si alta nu. deci sunt linistita la capitolul asta
Spalat pe dinti : da, freaca la ei minute in sir, de cate ori pe zi i se pune pata.
Dormit : eu cu ea . tot pe saltea.nu ma pot odihni decat cu ea, nu pot dormi fara ea…o caut prin pat sa o ating, ea imi mai trage cate una ca sa o las in pace…
Colinde : nu am nici o sansa…bine ca a invatat ce e ala Mos Craciun, dar de cantat nu canta decat un cantec …petit papa noel…de dimineata pana seara, de tzspe mii de ori pe zi …in magazin, in masina, cu coregrafie cu tot …altfel nu are farmec…am capul calendar de la cantecelul asta …vineri are serbare…si mai canta unul cu pompierii….il adora si pe asta…si si asta are coregrafie …

Mamaana, fetitele ce vorbesc, in ce limba, e inteligibil ?

Dia , am citit pe fuga ca ti-a reusit petrecerea Oanei …ai pus cumva si poze ? cred ca le-am ratat. Acum cum se simte Oana ? Dar tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani Marc !!!

ktrinel fetele vorbesc si romana si engleza, isabelle parca mai mult in engleza, iar stephanie parca mai mult in romana; la animale de exemplu le zic in ambele limbi sau daca eu zic 'iepurasul' stiu ce e si-mi zic 'abi'
au inceput sa se certe una pe alta : "stop it tudli!!"

am ajuns la munca cu trenul urmator (1 ora mai tarziu) ca am dat zapada din drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani, Marc!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Stefan!
MAMICILOR DIANARUS, DORSILIA SI MIKI sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si isteti si sa fie fericiti, iar voi pe langa ei.

Mergi la inceput

mamaana, dar zic inteligibil? fac fraze ?

danutz, cum mai e la job?...cred ca e mai bine, ca nu mai pomenesti ca inainte

ne pregatim si noi de Sarbatori cam asa ..ultimele 2 poze, adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ktrinel zic cat sa intelegem, sau cel putin eu sa le inteleg, fraze nu fac, doar propozitii scurte din ce ne aud pe noi vorbind
cateodata imi spun ceva si trebuie sa le intreb de 2-3 ori ce au zis, timp in care gandesc in romana, apoi in engleza sa-mi dau seama ce zic
la voi cum e?

vad ca ne aprovizionam de la acelasi magazin - tocatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Andrei!

Alessia Liane!

Marc!

sa va traiasca puii frumosi si sanatosi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

la noi treaba e ca...vorbeste tare stricat...si stau de 2 ori sa ma gandesc ce-a vrut sa zica si in ce limba...numar pe degete cuvintele pe care le pronunta cum trebuie...si ce incepe cu s zice cu f (supa=fupa) si alte asemenea...ce incepe cu f zice cu m....in general zice multe povesteste cum un copil l-a impins pe altul la gradi si copilu a cazut si educatoare i-a zis ca nu e frumos...chestii d-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI MARC,DIANARUS sa-ti traiasca muschetarii amandoi!
TEUTZ,mersi de poze,e ffff scumpica Alexia!
ROXANICA,ce fain povestesti!

Azi dimineata faceam curatenie prin bucatarie ,Ale se juca in camera ei,la un moment dat am stranutat ,la care Ale zice clar si raspicat "sanatate mamaaa",asa ca in treacat,ca ceva normal,m-am topit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Diana, am sa-i povestesc astazi Stefaniei despre renii lui Mos Craciun.

Roxana, ce frumos povestesti despre David... In ce priveste cheia, asa face si Stefy, ea trebuie sa o tina, iar la intoarcere... sa vedem cu ce intram in casa.... ca pana sa decide sa mi-o dea.....

Teme la care n-am raspuns:
Spalat pe dinti: cu mami, dimineata si seara, acum ma mai lasa, dar are momente cand vrea sa o faca doar ea si.... vai de mama lui spalat, dar se mai accepta.
Dormit: De vreo saptamana incercam sa o adormim in patutul ei si merge, dar mai vine si cu noi, ca ne lipseste.... mai un picior in cap, mai in burta... dar fara nu se poate...
Colinde: Spune, nu e meritul meu, la cresa le-a invatat. Si Mos Craciun cu plete dalbe si O brad frumos si Jingle Bells....Zice si pe limba ei si pe a noastra.... la Jingle Bells mi-a dat seama dupa melodie ce canta.... ca zice ceva de genul "t-ca-be, t-ca-be"... mi-a trebuit putin sa pricep ce canta.
Spune poezii cu Omul de zapada, cu Mos Craciun, canta cantecelele de la cutiutele muzicale.... ea toata ziua canta.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput