Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

pentru Sara Elena, David Adrian!!

Fericire si noroc si bucurii in viata!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine acum capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

La multi ani bebeilor nascuti astazi si mamicilor care isi serbeaza ziua !!!

Laura, vazut si eu mirciulica razand, e un soare !!!! asa radem si noi, am obs ca tiberiu, mirciulica, si cine a mai ras peaci ??? toti rad fiecare in felul lui, toti au altfel de ras, si bogdi al meu rade altfel.... si se cunoaste un ras de barbatel fata de un ras de domnisorica....
Miss, aici, la saltele, pai eu dc iti spun ca nam avut pat care sa necesite saltea separat ???? poate imi va prinde bine experienta ta deacuma, pe canbd ne mutam si noi la apt nostru, ca ne luam un extrabed in dormitor... desi sigur nu o sa dau sute de euro pe ea, asta e sigur.... nopti cat mai linistite sa ai... a, si asta parca stiam si eu ca trebuie sa o fol mai mult timp pana sa vezi dc e buna, ca si perinile, ca dureaza pana una alta, blabla, tia explicat cine stie mai multe (nu mai stiu care mamica...)

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fetele, multumesc d eurari..de serbat asa pe sestache cu vinut si tort, n-am chef de nimic, vreau sa dorm 3 zile. ma apuca groaza ca din ianuarie ma apuc de scoala, nu stiu cum o sa facem.
pana una alta ne luptam cu dintii, plans continuu, nervozitate, nesomn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

scrisesem ditamai mesajul..a apasat Sara pe ceva si s-a dus naibii!
In primul rand multumim tuturor ptr.urarile de LMA..si urez si eu LMA lui David.sa cresti mare,sanatos si norocos
Am fost la serbare la Mariuca...nu va puteti imagian emotiile cand iti vezi piticul spunand poezii,cantand..mie imi vine sa plang de fiecare data...si emotiile lor la vederea Mosului
In fine..Sara e OK,sper sa ne tine.mananca fff prost si mie imi vine sa mor..aud numai cuvintele medicului:anemica,distrofica.....imi vine sa mooooooor de nervi.si acu veste buna:are 2 'gauri' in gingia de jos,semn ca-n curand vom fi IEPURAS cu 2 dintisori
sa va mai povestesc cum am petrecut duminica???o s acredeti ca se tin ghinioanele lant de noi...pe scurt:eu indigestie de 6-7 ori,mi-a fost frica sa-i dau sa suga....mariuca a inceput si ea noaptea.partea nasoala e ca a in somn,putea sa se inece..doamne fereste ce se putea intampla.....acum e bine,nu a fost enterocolita cum ma temeam,ci doar indigestie.
fug acum,sunt singura cu ele si Sara vrea atentie
hai ca poate mai intru daca se culca
pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la Capitolul 55

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput