Aspirante optimiste >20 (377)
Raspunsuri - Pagina 7
anidaz spune:
Plec putin la somnic,apoi la magazin.Intru diseara sa vad cui ii mai cumpar monitor dupa ce-l sparge incercand sa vada liniuta mea,![]()
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Moni_28 spune:
Eheheee anidaz, am incercat eu prima oara de la distanta, apoi m-am ridicat de pe scaun,cum nici asa nu a mers, m-am apropiat, m-am apropiat, m-am holbat si m-am oprit cu capul in monitor.Si sa vezi, atunci am avut revelatia!!!!Am vazut o a doua liniuta paaaaaalaaaaa......

Moni_28
lalala13 spune:
e foarte pala...si e poza vaga....dar eu vad o umbra groasa...apoi eu la barza am avut a2-a f f f subtire...so...sa dea Domnu sa fie cu noroc!
my somebody.... 
luna asta
Moni_28 spune:
lalala
, ma bucur ca nu sunt singura care a observat ceva!Ma gandeam ca am luat-o eu razna!
Moni_28
Rallu spune:
Si mie...si mie...tot Barza mi-a spus de bebe....doar asta aveam in casa si am facut testul de nervi pe la 10 seara.
Ma pot lauda cu 2 berze si 2 sure-checkuri pozitive si un Clear-Blue aproape negativ (adica linia era mai vaga decat in poza Adinei).
La cate Berze am facut inainte sa fie bebe, nici una nu s-a pozitivat.
Aaaa....si apropos de Oview sau cum s-or numi testele alea de ovulatie: desi la orice alta marca mi se pozitivau (din cand in cand) la marca asta nu mi s-au pozitivat niciodata de ajunsesem sa ma feresc de ele in farmacii.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
noname spune:
Buna fetelor!!! Vai de mine cat ati mai scris! Vrenicute rau. Incerc sa citesc si eu si revin. Eu am probleme cu netul si intru mai rar...
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
unboticutz spune:
anidaz, si io o vad 
rallu, ce face zmeurica? din cate vad e omulet in toata regula deja!
sa nu-i uitam!
anne`mary spune:
mai, mai...va lasa omul juma de zi si voi va faceti de cap
. Adina iti tinem pumnii. M-as bucura enorm daca s-ar confirma 100%. nu vrei totusi sa refaci maine dimineata cu un alt test?
Sper sa te urmez repede. Mai astept vreo 2 zile si ma testez si eu.
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png