Aspirante optimiste >20 (377)
Raspunsuri - Pagina 6
anidaz spune:
Buna fetelor.Eu tot fara rusi .Am facut un barza gold banda ca nu am mai gasit altceva,insa nu am deloc incredere in aceste teste.Barza mi-a facut de multe ori figuri asa ca desi sunt doua liniute ,din care una fooooaaarte pala ,eu declar negativ.
Mai astept si daca nu vin atunci merg direct la medic.Azi dimineata m-am trezit cu usoare dureri de burta ,am pus si tampon ,dar nimic ,nimic.Sunt z30 din 28.S-a intamplat sa vina cam o data la trei luni si in z30 ,insa vad ca acum ...oricum va tin la curent.

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
ancadragoman spune:
Ale sa stii ca liniuta mea pala de la barza acum are un an si o luna,merge ,ma musca si din cand in cand ma si scuipa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anidaz spune:

,Anca m-ai terminat.Nu stiam ,de la barza ai aflat?
Mi-e frica sa sper ,desi se vede .Drept e ca atunci cand apareau la cele din lunile din urma erau subtiri rau ,iar asta e lata ca cea de control,dar pala tare.Diseara imi iau baterii la aparatul foto si maine va pun poza cu el.Sper sa nu vina rusii pana atunci.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
unboticutz spune:
hopaa! imi arunc si eu un oki timid aici si ce vad: doua linutze la anida
o fi liniutza aia pala, o fi barza ametzita dar io te felicit!
mai fa unul peste doua zile, sau da-ne si noua barza aia zapacita s-o vedem!
toata lumea!
sa nu-i uitam!
ancadragoman spune:
Am avbut trei barza pozitive ,adica liniuta 2 pala,si unul Clear Blue negativ ,le mai am si acum in cutia Mariei.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
noi2 spune:
Si eu zic ca e de bine Anidaz! Am mai auzit de Barza cu a doua liniuta pala si a fost sarcina!
http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png
anidaz spune:
Ooof ,nu stiu daca o sa vedeti ceva ,ca nu am reusit sa fac decat o poza amarata si s-o bag pe net si mi s-a si inchis aparatul.Oricum o pun aici ,sper sa observati liniuta.
http://i221.photobucket.com/albums/dd196/indra_055/BILD0989.jpg
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Mi-e asa de frica de sentimentele mele.Ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea si de Craciun ,dar ...nu stiu.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Moni_28 spune:
Draga anidaz
, vad ceva, dar foarte vag, am dat si cu capul de monitor sa vad mai bine.Felicitarile mele, eu cred ca e un bebe mic acolo la tine!!!!

Moni_28
anidaz spune:
Si baterii foarte slabe ,si linie vaga,ma si mir ca ai vazut-o.Iar faza cu monitorul,m-ai inveselit,insa se vede mai bine daca privesti mai de la distanta,
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!