Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 21
luy spune:
Anunt pentru mamicile care doresc sa-si inscrie puiutii pe Lista copiilor cuminti din Romania, dar nu au apucat s-o faca : exista acum si posibilitatea de a-i inscrie on-line si de a va printa singuri diploma ( sunt tare frumoase anul acesta )
Trebuie sa intrati www.evz.ro/marketing/diploma/" target="_blank">aici
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Roxali spune:
Papanash e o mica vedeta Ghighi![]()
Yaia sanatate delfinasului,dar si tuturor puiutilor bolnaviori
Aerpeju a crescut papanashul
Nici pitica mea nu doarme in patut,nici in carut nu vrea ,mai ales cu mine...probabil in fruntea mea e scris"masina"
...la mancare nu mai vb ca nui papacioasa ,dupa ce a terminat de mancat hopa jos din scaunel
...in timp voi gasi o modalitate dea o dezvata
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
alinus_25 spune:
Acum l-am vazut si eu pe pianistul Diwanei. Fooarte absorbit. Si in ipostaza de cantaret la orga e fantastic cum danseaza
parca ar fi Teo. Canta si musai danseaza dupa melodia inventata de el.
Prisi, multumim pt aprecieri si pt potul cu husa de scaun auto. Super idee. 
Doamnelor ati gasit mesajul Nanei? Il gasiti in stanga sus la BLOGURI. Am vazut ca era interesata Bernix si inca cineva, nu am retinut
. Cele care sunteti mai pricepute la cuvinte... poate ar trebui sustinuta Nana moral mai mult, zic si eu nu dati cu rosii. Ea se implica mult in fiecare drama de pe acest forum si mi se pare ca sufera prea mult. In plus, mi se pare ca nu prea isi gaseste locul (aprecierea, sustinerea) aici la dulceturi.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
alinus_25 spune:
Nana sper ca sunteti cu totii bine, si mai sper ca dincolo de greutatea si durerea mesajelor de incurajare scrise catre persoane dragi, iti regasesti fericirea, zambetul, bucuria si seninatatea de care au nevoie Andrei si sotul tau.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
valentina_22 spune:
alinus ti-am trimis PM!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
diwana spune:
Papanash, vazut spotul. Bineinteles ca ne place. Asta l-ai facut tu, nu?
Am facut si eu o tarta cu mere la care va invit cu placere 
Luy spor la treaba, sa-ti iasa puiul delicios
Foarte buna idee ai avut, o sa-l trimit pe Rares la pianul Emmei pt. imortalizare auditiva ![]()
Valentina sa-i fie de bine clatitele. Lui rares nu-i plac deocamdata ![]()
Ma duc sa-i fac o baie printului
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxali spune:
Noi masinuta aceasta o vom avea de la Moshttp://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=6351&c_id=39&cf_id=122
poate nu chiar modelul asta(depinde de gustul cumnatei
)...macar e usor de impins...aticem folosit si ptr baiat modelul chicco
si una bici + carticele cu melodi
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Annisia spune:
Roxule, cum ramane cu intalnirea de maine? Mai facem tranzactia ori ba? Ti-am trimis PM-eu...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Anunt pentru mamicile care doresc sa-si inscrie puiutii pe Lista copiilor cuminti din Romania, dar nu au apucat s-o faca : exista acum si posibilitatea de a-i inscrie on-line si de a va printa singuri diploma ( sunt tare frumoase anul acesta ) Trebuie sa intrati www.evz.ro/marketing/diploma/" target="_blank">aici |
am intrat si eu pe pagina respectiva dar nu accepta poze mai mari de 500 kb, iar ale noastre sunt cu mult mai mari.
Ce sa in cazul asta? Aveti idee?Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Erina spune:
Buna seara! Bine v-am regasit!
Am revenit din excursia obositoare dar interesanta!
Sper ca toata lumea e bine, am sa incerc sa citesc ceva din urma in zilele urmatoare.
Daria s-a bucurat foarte mult cind am sosit acasa. Ne-a facut pe amindoi sa plingem.
Mai multe povestiri zilele urmatoare.
Va
cu mult drag! Pe curind!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)