Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
va place spotul ?
http://www.pampers-unicef.ro/thankyou/movie/6
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
valentina_22 spune:
Eu m-am scos cu masa de seara, pentru Andrei. Am facut niste clatite si mananca saracul copil la greu.Nu a acceptat sa-i dau eu asa ca se serveste singur. E tare haios cum papa si mai haios este faptul ca exact ca in Tom si Jerry, am o multime de urme de gem de sters de pe sifoner, usi, parchet. Dar l-am lasat sa-si faca damblaua.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
luy spune:
Marunzika, ma bucur ca Puppi e mai bine
E foarte frumos cadoul pe care l-ai luat, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Nici noi nu luam alte jucarii, am vrut masinuta pt ca vreau s-o "fac disparuta din peisaj" pe "trici", mi-e frica sa nu cada si sa se loveasca mai tare, tot timpul se cocoata pe ea
diwana, poti rezolva cu pozele... Mergi frumusel la Emma, il asezi pe Rares pe scaun si ai grija sa tii aparatul pregatit, sa-l imortalizezi. Iar Emma are grija ca de data asta sa intoarca si foile la partitura ![]()
valentina, multumim pt voturi
Si sotul meu este instruit sa voteze toate 3 fetele
. Imi pare rau pt dezinteresul mamicilor de la gradi. Din pacate sunt frecvente cazurile in care unii asteapta sa beneficieze de petrecere frumoasa fara sa faca nici cel mai mic efort. 
Acestea fiind zise si ajungand cu cititul la zi, ma duc si eu sa "gatesc" un pui pe sticla, sa nu zica sotul ca-l infometez ( desi este la cura de slabire ) ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
valentina_22 spune:
hai sa va intreb si pe voi poate ma puteti ajuta. As vrea sa stiu de unde pot cumpara la un pret acceptabil un costum de balet/ gimnastica. Mai exact fiica-mea este la serbarea din acest an fulg de nea. Si imi trebuie o bluza/ costum de gimnastica si o fusta din alea "tepene". Ce am vazut eu costa destul de mult si parca nu as da pentru o zi cateva milioane.
luy spune:
papanash, foarte frumos
, m-am dus chiar si am cautat castile, sa si ascult
. Abia astept sa va vad pe 20, o sa-ti tinem pumnii. Este emisiune in direct, la care participati si voi, sau se filmeaza pe 17 si se transmite pe 20 ? Tinem pumnii, oricum !
valentina nu stiu ce sa-ti spun de costumul de balerina, mamicile de fetite mai mari poate te pot ajuta.
Felicitari ca l-ai lasat pe Andrei sa pape singur si ai sacrificat capitolul "curatenie".
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash va place spotul ? http://www.pampers-unicef.ro/thankyou/movie/6 ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Cum sa nu, mai intrebi?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Luy spor la bucatarit. Ce cura acum de sarbatori, poate dupa.
Eu mi-am terminat treaba si mi-a ramas timp berechet sa si lenevesc, fata a dormit de la 13:30 pana la 16:40, nu stiu ce a fost cu ea.
Acum asculta muzica, mai nou ii place foarte mult Cleopatra.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
papanash foarte frumos filmuletul! Eu stiam ca va vedem pe sticla pe 17.12 la realitatea tv. Am dreptate?
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Ma laud si eu cu un pianist in familie aici Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Am uitat sa va zic ca imi pare asa rau ca nu l-am filmat atunci, dar n-aveam decat telefonul mobil, stresul ca-l deranjeaza pe pianist care chiar dadea un recital si jena sa il fotografiez, asa ca am furat repede o poza (cealalta a furat-o cumnatul meu). Dar sa stiti ca statea foarte concentrat si serios, nu vazuse niciodata pian (doar pe mezzo si ii place |
felicitari! Foarte frumos! Inseamna ca-i place muzica!
emma