Cirese de mai-iunie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Hello Diana, am vazut si noi frumusica ta de Timi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Sper ca ati avut un craciun frumos alaturi de cei dragi si va urez un an ...cum sa spun...cel mai tare an care a existat vreodata!!!

Am vazut si eu ciresele si fratiori si surioare de ciresele.
Ildi, felicitari, nu stiam ca mai ai o fetita. foarte frumosi amandoi si seamana ca m-am uitat si in urma cand era david bebe, exact acum 2 ani.

Si Timeea si Vlad foarte frumosi, deja stiam. Timeea e atat de draguta cu cu globuletul pe care il tine cu 2 degetetele .

Andrei nu am reusit sa-l vad si din fata, adica tot chipul dar foarte frumoase pozele cu bradul.

EllaXXXXXX mi-e dor de tine fato ...cand te mai vede si "ochii" mei? Ana seamana cu tine sau si cu tine.

La multi ani!!!!
Ne vedem la anu...

P.S. - despre puzzle. Mihnea face si din alea care se potrivesc fix pe fix, are din lemn...cu alea a inceput dar acum face dupa imagine asa cum a aratat amonar.
Un pic dezamagita si cu Lego, nu de alata dar au costat o caruta de bani.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

DianaR ma bucur multt ca ai revenit!Inca mai papa tzitzi Timeea????Wauuuu!Esti veterana p'aici!Sa mai treci sa ne mai scrii!Ai 2 copii !

Carminabulina,stai linistita,mai e putin si-o sa se joace Irina cu lego!

Diana79,Dolce bine ati revenit!Ce mai fac papusile??

Lyly,ce mai face Alec??

Daca acum 1 an ma plangeam ca nu mananca Erik acum pot sa spun ca ma disperaSe trezeste cu foamea-n gat,la 6,6,30 cand inca e noapte afara cere ecici(sandwici)si eca,adica Inka.Pe 12 decembrie i-am operat de polipi pe amandoi si de atunci parca e mai disperat sa manance,a ramas traumatizat copilul ca n-a primit mancare pana la ora 14Sunt f multumita ca n-a mai racit deloc de o luna si ceva de cand n-a mai mers Rut la gradi si sper sa tina minunile in casa noastra,dar cel mai mult imi doresc sa nu mai repete convulsiile,sunt terminata cand simt ca e putin cald si ma rog sa-l fereasca Dumnezeu de convulsii.
Sunt multumita ca se inteleg mult mai bine copiii,se bat mult mai putin si mi-e drag sa-i vad cand se iubesc,sa vad cum se joaca impreuna.

Arleena,cum se mai simte Alec???A avut succes Wall-ul care l-ai luat??

Scoateti copiii afara pe gerul asta???

In noul an care vom intra va doresc multa sanatate voua si copilasilor ca restul le rezolvam pe rand.

La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Va urez un An Nou fericit si plin de impliniri. Si cel mai important multa, multa sanatate voua si piticilor vostri!!!!!

Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata fetelor in ultima zi din an..
Abia acu' respir si eu asa un pic pe forum. pana nu uit sa va urez si eu cateva:

La multi ani! Anul nou sa va gaseasca fericiti si iubiti si sanatosi si sa ne citim si scriem cu bine in 2009!!

Sper sa aveti un an nou bun, sa fiti sanatosi si voi si toti ai vostri, sa va bucurati de copii si de iubire multa si dorintele sa vi se implineasca!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Adriana, Cami, Carmina, Lya, Oana, multumesc si !

Carmina, wow tu si Amonar aveti baieti tare isteti! Timi face puzzle de 24 de piese abia singura, poate ar face si mai mari dar isi pierde rabdarea. Cu 60 si 100 face Vlad . As fi vrut sa-ti vad copilasii, dar linkul la poze nu mrge.
Eu sunt fan lego. Avem o gramada. Sunt nesimtit de scumpe, dar sunt ffff bune. Din sutele de piese care le avem niciuna nu s-a rupt desi au fost aruncate de colo in colo, s-a trecut cu tricicleta peste ele etc.

Anul asta cu siguranta nu mai apuc sa intru, sper la anul sa o fac mai des si sa nu mai lipsesc atata din livada. Va urez un an nou fericit, sa fim sanatosi, impliniti si impreuna! La multi ani! Distractie placuta de revelion! (noi suntem gazde )

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana multumesc ca mi-ai spus despre poze. Aseara am mai adaugat cateva facute de Craciun insa vad acum ca nu mai e nimic. Cred ca am dat linkul fiind logata si cineva mi le-a sters, imi pare rau ca erau acolo si cu Mihnea cand era mic si nu le mai am pe calculator...
Cand voi avea timp voi reface albumul. Vai ce rau imi pare!

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#date" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina cred ca e o problema cu dropul. Nu reusesc sa vad nici o poza la nimeni in drop. Am incercat la cele din lista ta de prieteni si la ele in lista si nu se vede nici o poza. In dreptul tau spune ca ai adaugat poze recent dar nu se pot vedea. Ma gandesc ca rezolva ei problema si se revine la normal.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani! An nou fericit!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput