Minunile Craciunului au inceput - Lucialu e gravi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lucix, sarcina usoara iti doresc si un bebe (sau doi) sanatos care sa va bucure din plin!

Frumos cadou de Craciun! Felicitari!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucicut, dansez,dansez,pentru tine dansez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

FELICITARIIIIIIIIIII SI ACUM FUGA LA ODISEE Simtem eu ceva aseara nu erau doar hormonii va pup pe toatesi unul special pt bebe de lucialu

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Flicitari Lucia si numai ganduri bune iti transmit.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucialu...
nu m-am putut abtine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Lucia, felicitari!!

A fost o IA sau natural? Oricum, felicitari, felicitari, felicitari! Sa ai o sarcina fara probleme si un copil sanatos! :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana mi-ai facut o surpriza mare-mare! Iti multumesc din suflet ca nu pot decat sa inteleg acest topic ca o exprimare imensa a bucuriei tale,a voastra tuturor care ati scris aici!Doamnnnnnnnnnnnneeee!
Azi a fost o zi cred ca o pomesc toata viata mea.Cred ca nu am avut in viata mea atatea emotii si de atatea feluri!
Va multumesc tutoror!Nu stiu daca merit atata zarva.Sunt si eu om obisnuit...dar va multumesc!Pentru ca stiu cum e sa te bucuri pentru fiecare graviduta indiferent daca e sau nu de la topicul tau:e de la aspirante ca si tine!Si intelegi tot!
Sarcina e obtinuta natural. Dar e o surpriza cat cerul de mare! Stiam ca daca Dumnezeu vrea imi va veni si mie randul.Dar nici in visele mele cele mai frumoase nu credeam ca luna asta,inainte de Mos!
Ioana iti tin pumnii stransi-stransi,Mirimir,Fire dragule,Madutul meu,Liana una dintre fetele cele mai sufletiste de aici cu un luptator la purtator,Luca,Didi ai sa vezi ca dupa injectii va fi bine nu uita sa crezi,Magdi sunt convinsa ca iti vine randul,Felix,Elenada FELICITARI! m-am bucurat tare-voi ati spart gheata sarbatorilor de iarna,ati dat startul!,PSJ,Tammy,Arianuta,Ralu,Aerlilian astept sa dansez si eu si sunt convinsa ca voi dansa pt tine!HeraLali nici nu ma indoiam ca se poate nici tu sa nu te indoiesti!Sanatate mamei tale!
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!!
Sa va de-a Dumnezeu tot binele din lume Tuturor!Sa fiti iubite,mamici implinite si mandre de copii sanatosi!Si la optzeci de ani sa "ciocanim" voioase tastatura la un topic pentru bunice

Beta HCG=479,08 se confirma.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lucialuFELICITARI!!!!!
ne-ai facut o bucurie tare mare, noua aspirantelor. ne-ai dovedit ca se poate!
sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos. Sarbatori mai fericite ca acestea nici ca se putea!!!! Felicitari in ca odata.

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lucic, mi-ai dat niste emotii astazi cum demult nu am mai trait . Sarcina usoara inca o data si sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor sa traim minunea de a deveni mamici, fiecare la randul ei . Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Lucia felicitari!!!!!!!!! Sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos!!!!!!
Te cunosc de cand eram si eu o aspiranta
Fetelor, mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca, rand pe rand, aspirantele trec la odisee
DOAMNE AJUTA TUTUROR!

Mergi la inceput