LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 19
stancutza spune:
Lala, uf ce frumusel e pletoselul, si cu codita si fara...cu codita parca e o gimnasata din lot :-))) Si noi avem cuburile alea, dar suscitau mai mult interes PANA sa ne iasa incisivii...acum cam zac. Iar de construit, nici vorba, noi suntem inca in faza "seek and destroy" :-)))
Grati, sa-ti traiasca puii frumosi, fotografiile sunt de milioane, o amintire superba, pe viata... asemanari evidente eu nu prea vad intre Dudu si Ozi, s-au impartit asa frumos unul al lui mami, unul al lui tati...Dar cand am vazut ultimele poze cu Dudu mi s-a parut ca ar avea un clopotel "verisor": pe Conrad? Sau poate mi se pare mie :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
Lala D multumesc 
, e super daca iti iei si laptop-ul, asa ne poti povesti ce faceti..
danonique ai PM..cand vei intra.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 29 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
cristacoman spune:
Buna seara tuturor.
N-am mai intrat de un secol, asa ca profit de ocazie sa felicit toti clopotzeii care au trecut linia de sosire a primului anisor.

LA MULTI ANI!!!!!!

Sa fiti sanatosi, voiosi, mancaciosi si ascultatori.
Noi va
cu mult drag.
De asemeni, pupam si clopotzei care urmeaza sa-si aniverseze primul anisor.
LA MULTI ANI tuturor!!!!!
Noi suntem bine sanatosi, crestem si alergam toata ziua.
De obicei Antonia se culca in jur de 22.30-23.00, moment in care si eu pic de oboseala si merg direct in pat.
Lipsa timpului este singur motiv al absentei mele pe aici, din pacate nici sa citesc nu am putut. de la birou imi este imposibil sa intru pe forum, acasa ajung de obicei mult mai tarziu decat as vrea, adica in jur de 7 seara, moment in care copilul ma acapareaza total....asta dupa ce ma cauta si ma striga prin casa de nenumarate ori....![]()
Totusi am reusit sa vad pozele Gratielei cu cele 2 minuni....SUPERBE si SUPERBI....Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 9 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
Seara buna,
Intru putin, a altfel o sa am 2 apit de itit, ca tare 'harnice' ati fost la scris.
Am vazut poze cu Mariuca - o bombonica 'ondulata' - Ozi si Tudor - adevarate modele - Andrei - mor dupa parul lui - Alina - dragalasa foc.
Ce mai, copii frumosi!
Am citit de pregatirile de aniversare: Albert si Sara - abia astept poze!
Am vazut ca va 'luptati' iritatiile; eu am scapat-o pe buburuza cu DEFLAMOL - de la farmaciile DONA (dak nu are, vorbiti cu farmacista sa-l aduca); in doua zile, i-a trecut.
LauraI, sunteti bine?
Si Lala20???
LalaD, multu, de ideea cu cuburile; dar le gasesc oare, si in magazin sau doar pe net?
Adela a dormit tare prost azi-noapte, cu treziri din 2 in 2h - o fi fost de la vaccin?! S-a si 'incaldurit' nitel (37.5); azi a fost mai bine; sa vedem cum trecem noaptea.
Azi am facut ture, in ghetutze: la inceput, zici ca e soldat, dar apoi, calca bine; pune toata talpa (ghetele sunt 'solutia' pana la urma).
Vroiam sa mai scriu ceva 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Roxana cuburile le gasesti in orice hipermarket.
Sper sa fi fost doar o alarma falsa starea aia subfebrila a Adelutei 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
grati.ela spune:
Cristina imi era dor de postarile tale.
Stancutza si mie mi se pare ca Dudu aduce bine cu Conrad (sper sa nu se supere Mitsu).
fetelor, Dudu inca are febra...intre 38 si 39.5...viroza asta e pacatoasa rau...doctorita a zis ca daca maine nu cedeaza febra ii da antibiotic...
sotul e la petrecerea de la firma si eu am ramas singura cu amandoi copiii...desi mare lucru nu face totusi ii simt lipsa...
azi am facut o descoperire: am gasit depozitul de covoare de Cisnadie...minunate...la pret de fabrica...lana 100%...eu am luat traverse pt hol si bucatarie...superbe, cu plus gros...aveau si modele moderne...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Am vazut poze cu Mariuca - o bombonica 'ondulata' - Ozi si Tudor - adevarate modele - Andrei - mor dupa parul lui - Alina - dragalasa foc. Ce mai, copii frumosi! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Multumesc.

Am plecat sa ma culc
. O seara linistita va doresc.ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 29 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ancasoare spune:
Roxana, eu am cumparat cuburile moi de la Clementoni din carrefour. exista mai multe variante, adica avand un numar mai mare sau mai mic de bucati, noi am cumparat Happy circus care pe langa cuburile cu pricina contine si 4 figurine de animale, 1 clovn si 1 dresor.
Grati, foarte frumoase pozele voastre din studio, Ozi are un par superb iar Dudu si mie mi se pare ca e "verisor" al lui Conrad al Laviniei.
Ne inscriem si noi la categoria copiilor care pasesc pe varfuri, eu mi-am facut procese de constiinta din cauza asta, prin urmare de vreo 3 saptamani nu l-am mai pus deloc in premergator si il tin incaltat atunci cand misuna pe jos. Dar se ridica tot pe varfuri si dupa ce sta asa un pic se lasa pe calcaie. Totusi cred ca incet-incet isi va da seama ca are mai multa stabilitate calcand pe toata talpa.
Am citit mai demult despre alegerea prenumelui... si eu sunt de parere (ca si Creatza parca) ca atunci cand pui numele cuiva anume “imprumuti” elemente din personalitatea persoanei respective.
Shose, pt cat timp o lasati pe Pipe la bunici? Ma tenteaza si pe mine, mama abia ar astepta dar nu ma simt inca pregatita. Poate o sa ma simt pe la 18 ani... eu sunt cam paranoia, nu mai pot nici non-stop cu el dar nici fara el. Asa de vinovata ma simt cand plec... mai ales ca nu mananca cu nimeni la fel cum o face cu mine... dar cred ca asta fac toti copiii.
Elle, esti super tare, va admir ca reusiti sa mergeti si la job, si bebe si sa iesiti sa va distrati! Noi schiopatam tare aici.
Lala_D, ce scump e Andrei cu maslinutele alea de ochisori si parul lung!
Gaby, incearca banca Transilvania, au o filiala mai jos de Sincai, cum mergi spre metrou Timpuri noi. Imi pare rau pentru voi si pentru toate necazurile.
Mitsu, ce mare a crescut Conrad si frumusel!
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Cristina imi era dor de postarile tale. Stancutza si mie mi se pare ca Dudu aduce bine cu Conrad (sper sa nu se supere Mitsu). fetelor, Dudu inca are febra...intre 38 si 39.5...viroza asta e pacatoasa rau...doctorita a zis ca daca maine nu cedeaza febra ii da antibiotic... sotul e la petrecerea de la firma si eu am ramas singura cu amandoi copiii...desi mare lucru nu face totusi ii simt lipsa... azi am facut o descoperire: am gasit depozitul de covoare de Cisnadie...minunate...la pret de fabrica...lana 100%...eu am luat traverse pt hol si bucatarie...superbe, cu plus gros...aveau si modele moderne... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Noi am facut cea mai mare prostie cu covor din lana 100%! Am luat acum 2 ani si jumatate si inca mai face scame. E groaznic.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anca.b spune:
salutare lume!
sint si eu pe aici...scriu de zor la referate...am baut cafea si acum ma roade stomacul...sa vedem cit ma tine...one down...three to go!!!
mai e cineva?
Am vazut o multime de poze: cu dudu si ozi (facute de maestru), cu ioana de la constanta pe afish, cu mariuca-cretzulia blonda...toti sint niste frumuseti. ce sa mai zic de "fetitza" lalei? vreau si eu par asa mult si des si frumos
icei la toata lumea.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii