PRIETENE FARA TITLU (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica vad ca Deea ti-a prezis o soricica. Asa sa fie oare?? Mai ai ceva pana aflii, cred ca prin primavara nu?
Denisa tu chiar cumperi cadouri la toata lumea pe care o cunosti fata?? Pai ca ce chestie cumperi cadouri la toti copii de la gradi de la A?? Sau n-am inteles eu bine? Sau hai, la copii treaca mearga dar sa cumperi cadouri si la toti adultii care vin acasa la tine... (presupun totusi ca sunt atentii nu cadouri substantiale)
Adevarul este ca daca mi-as permite tare mult mi-ar place si mie sa daruiesc, imi place mai mult decat sa primesc.
Ingrid, ti-a venit femeia cu curatenia?? Ce ma enerveaza pe mine femeile astea....pai is mai doamne ca noi fata! a venit una la mine care cica a facut curatenie in baie, a sters chiuveta cu o carpa fara sa puna pic de solutie pe ea, si a pus ceva domestos in wc dupa care a bagat peria si a frecat de vreo 2 ori. pai aia este curatenie????? Nu mai spun ca la bucatarie a facut niste figuri, ca ea nu face aia, ca ea nu face ailalta plus ca tot batea apropouri ca ea mananca pe unde se duce. I-am dat sa manance ca doara nu asta ar fi fost problema, problema este ca vor sa vina sa dea un pic praful sa spele niste vase eventual si sa se plimbe putin cu aspiratorul sa ia banii si sa plece repejor. Pai sa dea naiba, nici eu nu fac asa de putin in zilele mele cele mai lenevoase asa ca i-am dat flit!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA ce sa zic mai de carii si eu am mai vazut copii cu dintii cum zici tu.Diana are doua sau trei carii jos la doua maselute si parca la una de sus,n-are nimic la dintii din fata . Poate are influenta faptul ca ea cam a avut de la nastere lipsa de calciu.Nici cu spalatul nu stam perfect pentru ca multa vreme a adormit cu bibele de lapte in gura,in plus baga dulciuri si nu se spala pe dinti imediat dupa ele,ca in majoritate le primea la magazin la ai mei.De cand e la gradinita la amiaza li se da si desert dulce dupa care se culca.O sa ii cumpar inca o periuta si o pasta de dinti si o sa i le duc la gradinita de anul viitor.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DANIELA ei chiar tu te plangi ca nu ai unde depozita jucariile? Tu care ai casa si atatea camere si care ai si pod par example? Eu zic sa le strangi frumusel pe categorii,eu de exemplu le pun in sacose: o sacosa cu jucariile de doctor,una cu animalutele de plastic ,una cu instrumentele "de coafor", una cu masinute etc. Am muulte categorii si deci sacose.Si le depozitez fie in sertarele din dormitor pe cele cu care stiu ca se joaca frecvent,fie in debara pe cele de care e plictisita.Periodic le mai schimb.La indemana are tot timpul puzzle-le de toate tipurile , plastelina, cuburile, acuarelele, creioanele colorate,margelele, cartile si cateva papusi mari.Doua sertare sunt pline de plusuri ,dar pe alea rar le mai scoate.Nu mai zic ca are o droaie de tampenii si la frate-meu in apartament.Daca vad ca scoate ceva ,le imprastie si nu se joaca cu ele,tzusti le strang ,le pun intr-o sacosa si in debara cu ele ... si nici ca le mai scot in graba.Acum fiind mai mare,totusi are mult mai multe jucarii lasate la indemana decat cate ii lasam cand era mica.Deci pentru unul de varsta lui Rares,chiar ar trebui sa mai imputinezi din jucariile lasate la indemana,ca asa numai il derutezi.Incearca odata sa le ascunzi pe majoritatea,sa lasi doar cateva si o sa vezi diferenta.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu de la 11 pana la 14 am spalat baia principala. Faianta pana in tavan, scos tot din sertare, frecat pana m-a luat frasu'.
Daniela, femeia cu curatenia e serioasa, freaca si ea, dar incet..eu fac in ritm de samba, frecat bine si repede. Are o meteahna, nu prea sterge praful. Dar daca era ca a ta, o trimiteam acasa urgent, a mea n-a cerut niciodata de mancare, venea mereu cu cafeaua la ea, deci nici cu asta n-am putut s-o servesc ca refuza politicos. Problema e ca e foarte ocupata, luni cred ca o sun pt geamuri, ca altceva nu mai am. Baia mica o fac maine, sambata ma ocup de bucatarie...apoi fluier...ca aspiratul si stersul prafului e floare la ureche.
Moni, eu asa am facut, am adunat jucariile si i-am lasat cateva, ce sa vezi, ma batea pe mine la cap , so, le-am lasat pe toate si gata! Si la mine sunt jucarii in sufragerie, in camera ei..dar seara le strange si nu ma deranjeaza.
Uite asa am si eu vecinutul meu, are dintii din fata rosi pana la gingie, masele stricate etc, dar nu plange...cine stie ce a afectat-o pe Diana ta asa de rau. Mai ales ca a si fost la dentist...noi, astia mari abia suportam durerea de dinti, dar ei oare cum se simt?
Denisa, credeam ca te doare in cot deja de ce spune una sau alta despre banii tai. Bine, nu e ok sa-ti zici salariul, e confidential, dar de ce sa te stresezi cu ce gandesti unul sau altul? Foarte bine ca iti permiti atatea, bravo voua ca doar munciti, nu-i furati. Daca-ti cumpara inel cu diamant, sa pui o poza, sa vad si eu.
Deea, ora 3....dupa ce n-a dormit toata ziua? Are baterii? Azi-noapte s-a culcat si a mea mai tarziu, pe la 23,30 a adormit si eu turbam...
Normal ca vrea sa te ajute, mai ales cu materialele tale...
A mea nu doarme ca s-a trezit azi la 9, asa ca o culc deseara. Dar e cuminte, se joaca linistita cand fac curatenie. Doar daca stau la comp vine imediat la mine...nu suporta lenevia, te pomeni!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Ma simt groaznic,am niste ameteli de nu imi pot tine capul sus,vad negru dinaintea ochilor cred ca m-am agitat prea mult azi si inca nu-i gata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata fetele

Moni, mai incet pui, ca nu iti ridica nimeni statuie, si bebelica are nevoie de sange oxigenat . Multumesc pentru banuti . Stabilim detalii pe mess

Ingrid, esti harnica rau. Noi am am construit o masca de rigips in bucatarie, plus geamul de termopan care asteapta sa reparam zidul in jurul lui.. asa ca ...macar am scapat de curatenia luna. Hahahaha Am motiv acum, ca oricum se va face praj si jale .. si nu fac nik, nah

Daniela, eu am mai bagat in beci din jucariile care nu erau foarte apreciate. Am pastrat in camera doar animalutele de plastic si de plus, pe care i le-am organizat pe marimi si alte criterii intr-un raft. Si le ia, le lasa prin toata casa, dar mi-e usor sa i le strang. Macar stiu ca se joaca cu ce isi alege, nu le imprastie degeaba. Incearca si tu sa le ordonezi dupa anumite criterii, sa faci niste reguli la ele, in functie de importanta, destinatie, etc. Vezi ce efect are.

Azi-noapte am avut spor bun. V-am terminat la toate tabloaiele. Cel mai frumos a iesit barza lui Ghita, evident Acus stau la uscat. Maine cred ca sunt bune de pus la posta.

Ma duc ... ca ma mai asteapta muuuulta treaba.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea supreme,
Moni-ai grija de tine si flacau,ca nu iti face nimeni statuie,relax si sa ai spor
Ingrid-bravo pt curatenie,a mea face tot mai putin geamurile-o sa ii cer sa le faca extra insa.Tot asa e perfecta,nu o pot servi cu nimci dar ii fac acuma de Craciun o punguta cu cafea si 1 crema.
Eu am intrerupt cu Emma scrisul si socotitul-macar sapt asta ca am vazut-o obosita,se culca cam la 9 ca se lalaie la povesti cu tasu si la 7.35 tragde ea, eu cu Alex,e asa haios cum merge la ea si o striga si se urca in pat peste ea-plus ca aseara a avut gymanstica, maine concerte,vineri show, si vad ca a invatat un cantecel in franceza- din cele trimise de Anda-ca isi puen CD destul de des-plsu ca acuma a apucat-o sa o invat cuvinte in frnaceza-are o carte EN-Fr si cu aia vrea la masa si strie cum se zice si Scufiat rosie in fr-Diana cu ce se mai ocupa?
Daniela- cadouri mai substantiale am luat al cele 2 perechi de nasi, la restul adultilor sunt simbolice 10cad si felicitare, la copii am luat cum am gasit in sale- de la 20 in sus.
La Alex la gradi sunt 4 + cei 2 ai mei(am psu cate o carticica sau puzzle insa pt ei)- plus Geta si SOtul ca astai fac cu masa si tot tacamul- la Emma la gradi dau doar 2 si alea mai mult cu cafea de la job si 1 floare, iar restul sunt prieteni buni- la toate cunostiintele nici vorba.
Am primit azi de la sef un gift card,maine vreau sa ii aduc o felicitare si o sticla de vin/cognac.
A nins la noi 10 cm, se circula un pci cam greu,dar inca nu e nasol,treb sa ajung sa iau insa caeta pt camera sa filma maine printzesa- eu am emotii cat carul,ea e inca dezinvolta.
Irina-multa sanatate,sa treaca repede
Anda,Jani,Mira- voi bine?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Dar am toate jucariile aranjate pe categorii si sortate ca doara din acest motiv ma plang toata ziua, ca numai asta fac, asez jucarii. In camera asta cu calculatorul intr-un dulap am o cutie mare plina cu papusi barbie si mobile de papusi si accesorii, etc, langa ele in acelasi dulap mai este o gentuta plina cu masinute si alta cu lemnisoare. Pe dulapuri, la vedere sunt papusele gen bebelush si niste jucarii gen lego dar mari, mai noua au mai aparut si omuletii playmobil dar si aia sunt intr-o cutie. Carti, creioane, plastilina, lego, margele si altele pe placul distrugatorului si inghititorului(intr-o zi avea o margea in kk) sunt puse sus. Biata Ioana chiar este privata un picut din cauza lui Rares, ca nu are acces liber la multe din lucrurile ei.
Si astfel sunt organizate in fiecare camera, nu sunt puse gramada.
Plusurile toate sunt urcate sus pe sifoniere.
Monica sper ca te simti mai bine.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna seara! Mi-am revenit ca m-am urcat in taxi,am venit acasa si m-am trantit in pat.Mi-a prins bine macar jumatate de ora de stat intinsa.La dentist a fost de groaza de data asta,stiam ca asa va fi ca doar mi-a zis Diana de-acasa de cateva zile ca nu vrea si cand ei ii intra ceva in cap,poti sa uiti .Avea inca o carie micuta langa gingie (tot jos) si probabil ramasese ceva dulce lipit acolo.A curatat-o cu acul de doua ori si in final i-a indesat cu forta si cu degetul plastelina aia pe post de plomba,ca n-am izbutit sa o convingem sa mai deschida gura a treia oara.Ca si primele doua ture a deschis gura numai dupa indelungi negocieri si primit cadou niste cutii roz din plastic,d-alea in care se depoziteaza amprentele Cred ca am stat vreo ora acolo,noroc ca eram doar noi.Si oricum nu se grabeste deloc dentista sa faca odoare,acum cred ca nici atat cand a vazut manifestari d-astea
De-acolo am parcat un pic in centrul orasului sa o dam cu trenuletul si apoi am venit acasa.De-atunci se joaca tot cu plastelina si canta de zor : http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-17/19:48:35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Aaaaaaaaiiiiii de mine si de mine !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput