PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Hai ca in seara asta dupa ce se culca Diana si dupa ce vine si administratorul sa discutam de prelungirea contractului
sper sa apuc sa vad si eu mumia cea controversata
DEEA evident ca nici vorba sa ajung la banca,sper sa apuc maine.
IRINA imi pare rau de Sabina,eu am avut pneumonie interstitiala fara sa stiu,dupa nasterea Dianei a trebuit sa fac radiografie si de acolo a reiesit ca avam asa ceva,desi n-am avut absolut niciun simptom ... E o forma usoara de pneumonie dupa cat am citit atunci.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Ingrid- da ai dreptate cu salariul-nu il scriu ca ar avea iarasi cineva de comentat in partea cealalta- ba ca ma dau mare, ba ca...Nu am incotro,asa am fost crescuta, si colegu' a zis ca nu sunt sanatoasa, dar m-a lasat in pace- faza e ca nu mi-am luat nimci mie-de fapt vreau doar niste cizme mulate pe picior,mai de efect,si soata vrea sa imi ia inel cu dimante,dar sa vedem dc apucam simbata sa mergem-cica eu fac piftiile si duminica sarmalele si tort
SI noi avem de spalat pe par diseara ca venim de la gymnastica.
Si fetele voastre sunt asa pedante ca fii-mea, cum are o pata mica,cum sa se schimbe-bine ca o face singura corect,de la chiloti la geaca![]()
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
De pozele de la serbare ce pot zice,mi se pare ca cel putin in una se vede ca seamana leit pe taica-meu.
De ok sunt ok la birou, dar acasa seara deja-s ko.Dar tot am bagat o farfurie plina cu fasole si carnati plus salata de ceapa 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
DANIELO tot la vanatoare de purici esti?
Parca te si vad 
Am reusit si eu sa vad pozele si filmul cu Turneroaie-babaloaie si cu culturistele ei . DEEA si mie mi se par masculinizate rau
Imi place cum canta gagica si mai ales cum se mentine,nu mai zic ce faina atmosfera trebuie sa fi fost la asa concert 
DENISA am vazut si celelalte filme si poze impreuna cu Diana,dar n-am apucat sa pun commenturi.Mor dupa Emma cum canta Ginglle bell ala
Si Alex tot zambaret nevoie mare!
De-acolo am trecut in drop la Daniela,unde dupa ce Diana a cerut iar sa ii pun,"unde canta Ioana",mi-a facut surpriza sa imi ceara sa ii pun si unde danseaza LALESH ... habar nu aveam ca stie si cum il cheama si pe el,dar se pare ca a retinut din cum il tot striga Daniela.Din pacate tot a lela vorbeste,a zis ca vrea si ea un fratior ca Rares numa' ca vrea sa il cheme ... SOBOLANU'

Abia am culcat-o,era trecut de 23 cand ne-am indreptat spre pat si cand am incercat sa o conving sa ma lase sa ii spun eu povestile cu lumina stinsa,a inceput cu urlete ,asa ca am fost nevoita sa ii citesc cele doua carti alese de ea: Pinocchio si Hansel si Gretel.Ca norocul ca erau editii d-alea mai prescurtate ... In loc sa imi ceara Hansel si Gretel - poveste pe care nu i-am mai citit-o de muulta vreme , cand mi-a aratat cartea a zis ca vrea sa ii citesc GRETA SI MARTA
cum le cheama pe fetele prietenei mele,dar a izbucnit si ea in ras cand si-a dat seama de confuzie 
LunaNoua spune:
Moni, abia-abia m-am prins cine e Turnaloaie-babaloaie.
Credeam ca e vre-un personaj de poveste ce i le citesti Dianei 
Am reusit sa o culc pe Daria pe la 3. Nici nu a dormit la pranz. A stat cuminte langa mine sa fac treaba, a facut si ea, evident, pana m-am ratzoit de vre-o cateva ori la ea. Plastelina ei nu e buna, normal...numai polimerul meu care e interzis copiilor din cauza ca e toxic, numai ala e bun. 
Denisa, astept cu nerabdare vesti de posibilitati de transport. Pana atunci, ochii la biju ![]()

Moni, sobolanul mic .. e soricica, nu mai trage sperante desarte ![]()
blog
marchplayer spune:
Salutare!!
Monico, tu glumesti fata dar eu sunt terorizata!!! Nu mai vreau sa aud in viata mea de puricii. Zici ca sunt in evul mediu. Oribil. Am cumparat frontline si am dat la animale si acum caut ceva de dat prin casa, in special in partea unde stau animalele impreuna cu mamaie si tataie. Trebuie sa-i despuricesc si pe ei
. Puricele ce l-a ciupit pe rares (de 7 ori) si de la care m-au apucat pandaliile a fost de pe mamaia
. A venit ea intr-o zi sa-l culce ca eu aveam treaba si cum era cald in casa l-am lasat pe copil la cracii goi si cand s-a sculat surpriza neplacuta!!!! Se scarpina bietul de el sa-si rupa pielea nu altceva. Deci o iau in ordine, animalele, casa unde locuiesc ele, curtea si mai apoi dau si pe la mine.
Ioana mea doarme inca...Rares vad ca este cumintel, se joaca aici langa mine. Citesc si eu ceva din urma si revin.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Buna dimineata,acum am sosit sin eu la birou.
DEEA in sfarsit am reusit cu banii,dar vezi ca o sa apara numele lui frate-meu acolo la expeditor,nu al meu,ca el are cont la ING Bank si sa am rezolvat mai rapid.
DANIELA asteapt si tu sa soseasca acasa sotiorul si pe urma treci la deparazitat.Izolezi corpul ala de cladire o zi, cu mamaie si tataie cu tot si ai rezolvat problema.
Eu am avut o noapte de groaza,abia pe la 3 am adormit,ca Diana a tras in reprize crize de plans si de la dinti cred si de la numai ea stie ce ca nu te mai puteai intelege cu ea ce vrea
Abia astept sa mergem azi la dentist,ca saraca nici sa manance nu poate.Cum simte cald sau dulce o doare rau.Plus seara.I-am tot dat alternativ panadol si nurofen,dar tot degeaba, ca in momentul cand atinge ceva acolo,tot o durea.Acum sa vedem cum o convingem azi sa stea la dentist 
marchplayer spune:
Deea, n-am cum sa ajung la banca, prea multe drumuri si oricum stau acolo destul de mult ca n-am ING in Eforie si trebuie sa fac transfer si este complicat. Asa ca te rog sa trimiti coletul prin posta cu plata ramburs, asa fac doar un drum si macar acolo n-am atatea acte de completat.
Imi pare rau ca nu merg vanzarile in magazinul din Bucuresti. Mai mare daraua ca ocaua. N-ai gasit unde sa le vinzi loco? Vreun butic ceva pe Republicii ca pe acolo trec o groaza de oameni.
Hai ca am inceput sa scriu mesajul asta acum 4 ore. intre timp am fost la farmacie veterinara impreuna cu Ioana. Nici nu mai stiu ce vroiam sa spun
marchplayer spune:
irina, tie vroiam sa-ti spun ceva...Sanatate micutei Sabina. Imi pare rau ca este bolnavioara. Si la noi diagnosticul de pneumonie s-a dat in urma ascultarii cu stetoscopul. Doar daca se auzea ceva suuuper nasol ne-ar fi recomandat radiografie(sunt totusi radiatii si pentru niste copii asa mici...)
Nu mai suport!!!
Cand v-am spus ca am facut curatenie?! Este dezastru la loc si oricum nici macar nu m-am oprit din sters, spalat, calcat, aranjat. Cred ca nu stiu sa ma impun si eu in fata copiilor mai deloc. Pleaca amandoi cu mancarea din bucatarie, trebuie sa stau mereu mereu in urma lor. Nu mai spun de imprastiatul jucariilor, si nici macar nu se joaca ma cu ele, cred ca a devenit un fel de sport asta pentru ei. daca as avea unde depozita jucariile le-as aduna pe toate si as lasa o singura papusica pentru Ioana si o masinuta pentru Rares. sa-i vad atunci ce ar face????
marchplayer spune:
Moni imi pare asa rau ca are Diana probleme cu dintii. Oare de ce au aparut carii ca doara s-a spalat pe dinti, fructe a macat, lapte a baut. Bafta azi la dentist
Eu sa stii ca nici nu stiu ce sa mai zic, are Robert un var de-al doilea care are un copil mai mare cu un an decat Ioana si-ti spun ca efectiv nu mai are dinti in fata, sunt tociti pana la gingie!!! oare o fi fost mai rezistent la durere si a suferit in tacere pana i-au murit nervi?? Ca la cariuta pe care o are Diana si la durerea pe care o acuza cred ca asta ar fi trebuit sa moara de durere.
Denisa, si mie tare mi-ar fi placut sa fiu la un astfel de concert, nu sunt tocmai fun Tina T, dar asa pentru show si pentru faptul ca este un nume pe scena internationala a muzicii. Janina a fost la cateva concerte dupa care am balit efectiv. Apropo janino ce mai faci? Nu ne mai zici si noua nimic??