Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Votati-ne si pe noi http://concurs.profm.ro/minimosi/Bucuresti-1686/pagina-1.html Editat e pe pag 1 acum .... noi un fulguletz un pepenash |
VOTAT si noi puiutul de mosulet

Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
AnnaBaby spune:
Vad ca mai toate ati avut de furca ieri cu bebeii, deci nu am fost singura, eu eram la un pas de a ceda nervos, mai ales ca aveam si pms (azi mi-a venit), am fost si singura acasa pana la 8 

Dar din fericire, noaptea trecuta a fost ok, adica nu s-a trezit de o suta de ori, numai de 50
. Nu, glumesc, a papat fata la 3 si apoi pe la 6 ar fi vrut ea sa se trezeasca dar am pacalit-o sa mai doarma pana la 8 jumate
. Si azi vad ca a revenit la sentimente mai bune, adica nu mai e asa de mofturoasa ca ieri.
Insa, am o problema - de 2 zile Ioana are o iritatie destul de urata pe fata, mai ales in zona de sub barba. E rosie si aspra pielea. Am tot dat eu cu Trixera dar vad ca nu se amelioreaza asa ca azi mergem la dr. Evident m-am gandit ce a papat ea nou recent, si singurul alimet a fost sucul de portocala de care i-am dat vinerea trecuta, apoi sambata si apoi luni, cate putin, adica 10 ml, apoi 20ml si apoi 30ml. Si peste 2 zile a aparut iritatia. E posibil sa fie o alergie ceva? Eu sper sa nu fie dermatita atopica, cu toate ca asa pare, din cate am mai citit...Oricum dr cred ca ne trimite la un dermatolog asa ca un raspuns nu cred ca voi avea azi. Dar macar sa-mi spuna cu ce as putea s-o dau ca sa-i treaca.
Tecky, Flo votat ambii pepenasi! 
Xena felicitari pt albastreala!
Daca tot vorbiti despre un suflu ciudat, despre oftat ce stiti? Ca Ioana ofteaza destul de des, adica de cateva ori pe zi, n-am stat sa numar. Sa ma ingrijorez?
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
oanasm spune:
ioi....ce cuscra denaturata is
....hei...cuscruella
iesi din butoi! da' care-i buba!? de ce ajunsei maica acolo? mno...pupam neamu din irlanda...pardon..irlandezia
si speram sa treaca...orice o fi!
flo executat 
Oana
de
Raul
violeta29 spune:
| citat din mesajul lui Tecky Mitzi 76 adresa este www.afluacum.ro ,sectiunea concursuri,poza noastra este la pag 12. ![]() Pentru fetele care nu gasesc vaccinuri sa stiti ca singura farmacie la care am gasit este 2NA. Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
tot dau clic pe votat da nu se intampla nimic? de ce oare? Asa trebuie sa fie?
Violeta
violeta29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta29
tot dau clic pe votat da nu se intampla nimic? de ce oare? Asa trebuie sa fie? Speranta moare intotdeauna ultima! minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Gata am reusit, votat si la voi

Violeta
flo1980 spune:
Multam pentru sustinere fetele !
grasani!
Ileana ia baga un ochi...rost de cercei ![]()
Totul a inceput de aici....de ce a scris utilizatorul mamii
si continua aici ![]()
noi
un fulguletz
un pepenash
kamelya spune:
Tetinele patate de suc de morcov se pot albi cu ceva? si daca da cu ce? ca tare inestetic arata!!!
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ankalaura spune:
| citat din mesajul lui Dianami Cu fluorul...trebuie sa discutati cu un stomatolog pediatru. Se da obligatoriu, zilnic, pana ies toti dintii definitivi. In zilele in care se uita, prismele dentare se formeaza cu calciu in loc de fluor. Prisme cu calciu intre prisme cu fluror = zone slabe care se pot strica primele (prismele cu fluor sunt mai dure decat cele cu calciu). Se tine cont de mostenirea genetica, de cantitatea de fluor din zona voastra (in apa). Cat timp se da, copiii vor folosi pasta de dinti fara fluor (la noi e doar Nenedent Baby, in afara sunt multe fara). Eu le dau ambilor copii de la primii dinti. Iulia are dantura perfecta pana acum. Sa vedem mai tarziu. Oricum, fara igiena riguroasa, degeaba dam fluor. Pasta conteaza mai putin, important e pariajul, trebuie facut corect si de minim 2 ori pe zi. Asta trebuie invatati copilasii in timp Diana, mami de Iulia si Andrei |
Noua pasiune a lu' barbatu-miu e sa studieze despre fluor. Scandaluri multe, controverse, ca de ce e interzis in unele tari, de ce se fluorureaza apa, de ce unele tari refuza fluorurarea apei, dar de ce sunt fluoruri in otrava de sobolani? Ca sa aiba dinti frumosi cand mor otraviti?
In Germania se da fluor copiilor.
Noi nu i-am dat Elizei si are dinti perfecti.
Mai nou intentionam sa renuntam la pasta de dinti cu fluor - pe care, pana acum, o luam asa, ca asta gaseam...
Una peste alta, m-am ingrozit citind, deci eu nu le dau fluor, si am inceput sa ma uit si pe etichetele sticlelor de apa. Am schimbat marca.
Cica in exces face rau. Ce e aia exces? Cum controlezi excesul cand copilul mananca pasta de dinti si cand mai e ceva si in apa si cine stie in ce o mai fi?
Si daca in exces face rau, oare "dozat" face bine?
Mai bine pass.
Parerea mea