Pepenasi de iulie - august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Clara (Locca)

Alexandru (Cristina_p)

Mara Alexandrina (Anaco)

Ariadna bine ai revenit! Iesi din butooooooooooiiiiiiiiiiiiiii!!!

Acu' unde-i Mada ailalta ??????

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
TECKY votat succes!!!
Apropos citisem de bronsiolita...noi am avut o forma urata care a dus la bronsita si nu a avut deloc stare proasta, a mancat a fost fff vioaie si nu a facut febra, doar un harait groaznic si multi mucisori si tuse...asa ca nu va lasati pacalite, nu toti copii sunt la fel!!!
ANAXENA felicitari pt albastreala!!!
Fata mea aseara moarta de oboseala dupa ce a mancat la 10 cereale m-a ignorat total, s-a intors cu fundul la mine si somn nene, de nu-mi venea sa cred..ce luna plina, nik pan la 4 nici o foiala, acum ma striga de zor..
CAPRI tu mai poti?Si daca da pana cand? Mai arunca si tu cu "responsabilitati " in membrii familiei
ANKA off, aveti grija, multa sanatate Elizei
Fug la datorie

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Mneata` si de la noi. Dorm pe mine.
La multe luni bebelanilor de azi!
Eu iar am avut concert azinoapte. Nu stiu ce poa sa aiba Toma, dar dupa urlete se culca leganat pe la 12 - 1. Nopatea doarme bine si daca se trezeste la papa se culca la loc. Aseara i-am facut baie mai tarziu si l-am tinut cat am putut ca sa se mai joace sa oboseasca. Pe la 10 l-au apucat nervii ca vrea sa doarma. A dormit o jumatate de ora si dupa aia urlete. Mancase pe la 8. La 11 a vrut sa manance iar si a supt 170ml, desi la 8 mancase 200. Apoi a facut kk. Dupa aia s-a frichinit si a urlat si intr-un final a adormit prin ametzire pe picioare. Cred ca ii bag un bibe cu cereale la 7-8 seara sa vad daca mai face asa...
Jucarii Ai mei nu sunt neaparat fani ai jucariilor violente, nu le cer cand le vad in magazine, mai degraba vor jocuri, plushuri, chestii colorate si distractive, dar ii apuca si pe ei pofta de lupte si se mai impusca uneori sau se lupta cu sabia (avem doua sabii de spuma din aia mai tare si se capacesc cu alea). Cand era Luca mic, eram o mama care gandea cam asa: desene la cartoon cat mai putine (voiam numai mini max, unde e viata numai rozalie), calculator cat mai putin, sa fie copilul altruist, sa nu bata copiii si sa evite conflictele. Sa va spun ce am invatat. Am invatat ca nu toti parintii sunt ca mine si sunt unii care isi educa picii sa fie rai, ii indeamna la asta (vazuta cu ochii mei) si atunci a trebuit sa-mi educ copiii sa se apere, sa nu evite conflictele prin fuga. La agresiunile verbale i-am invatat sa raspunda cu aceeasi moneda (sunt copii care ii fac pe altii prosti sau mai stiu eu cum ca sa se simta superiori). Desenele de pe cartoon sunt violente, dar am avut grija sa ne uitam impreuna si sa ii fac sa diferentieze binele de rau si ma pot lauda ca ai mei urasc personajele negative. Calculatorul mi-am dat seama ca e un rau necesar. Nu vreau sa ramana in urma si sa fie un fel de paria. Asa ca am pus mana si ne-am jucat pe site-uri educative. Acum Luca stie sa navigheze excelent pe net si joaca jocuri variate, insa cele preferate raman cele de logica si cele educative si nu cele cu impuscaturi sau curse de masini. Cat priveste altruismul, am mers pe ideea "fii bun cu cine este bun cu tine si chiar daca e bun cu tine si cu fratele tau nu, atunci apara-ti fratele". Cam asta despre subiectul acesta. Sper ca baietii mei sa inteleaga cum sta treaba in viata si sa nu fie saci de box!
Fluor am ales sa nu le dau. Stiu ca sunt atatea studii pro cate sunt contra si nu mai stii ce sa alegi. Insa m-am speriat de studiul care anunta o crestere cu nu stiu cate procente a cancerului osos, mai ales la baietii de 18 ani, asa ca nu le-am dat. Nici eu nu merg pe ideea de a tine copilul in glob de cristal si am zis ca cine nu se adapteaza piere si probabil ca speranta de viata va scadea dramatic, insa evit ce se poate evita.
Va pup si sper sa revin.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ingry Maitreyi are probleme cu Ale a ei la fel ca tine si nici gargaritzoaica mea nu mai bea laptele simplu, ieri la amiaza a supt doar 30 ml. Asa ca am executat figura nr. 814C si i-am facut apa vanilata cu care fac laptele si rupe biberonul.

Am pus 2 cm de pastaie de vanilie la fiert cu 2 litri de apa, am strecura-o apoi printr-o sita deasa/panza (raman in apa semintele mici de vanilie), am pus-o intr-o sticla si cu apa de-asta fac biberonul.

Si la noi la fel, cerealele le suge fara sa respire (Nestle) si singura chestie care e deosebita la ele fata de apa chioara e ca sunt vanilate si de-aici mi-a venit ideea.

Bai, eu am rupt patu azi noapte, am intarziat la munca, am crapat okii la 8 fix cand deja trebuia sa cant la taste . A mers bine doar cu ceai desi parca asa, ca prin vis, imi aduc aminte ca am scos si tzitzonul la un moment dat. Noi de o saptamana lucram la adormitul fara leganat, sper ca intarcatul sa nu ne dea peste cap achizitiile de pina acum (programul de zi si adormitul singurica).

Va pup, ma intorc pe plantatie

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumim pt voturi:Anaxena,dma,Diana,Didi,Ingry,Kamelya.flo,dana.Asteptam sa ne mai votati ca se poate vota in fiecare zi.
Diana nici eu nu suport ideea de a saruta copilul pe gura.Nu-mi plac deloc scenele de romantism de acest gen in public.
Mada ce faci?ce fac fetele?
anaxena felicitari pt albastreala,4 stelute.
ariadna frumos colind,multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multumesc Kamelya de PM!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

irolf 1 ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Tecky, da-mi si mie pm cu site.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Flori pe tine unde tb sa te votez? Baga un PM...
BOTI la mine a durat doar o zi cu refuzatul laptelui imediat dupa ce a dat de gustul cerealelor vanilate, acum il bea dar parca nu cu aceeasi placere...de maine trec pe Nan 2, sa vedem...Cu leganatul, de la fiecare somn a ajuns doar la cel de la 17-18, in rest adoarme sg in patut.
Ieri am luat cadouri de Mos Craciun pt finutul meu si baiatul prietenei mele amandoi de 2,5 ani...tancuri maaaari si masini cu telecomanda, asta apropos de jucarii, atat m-a dus capul plus hainutze. Ia spuneti-mi voi ce jucarii mai interesante pot lua pt Clara, care sa o captiveze si care sa-si merite banii..
ANAXENA eu am fost de dreptul tampa pana am incetat cu alaptatul, nu ma puteam concentra daca vb 2 oameni cu mine, uitam si parca aveam un bolovan in loc de creier, acum mi-am revenit, sper eu...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Mitzi 76 adresa este www.afluacum.ro ,sectiunea concursuri,poza noastra este la pag 12.
Pentru fetele care nu gasesc vaccinuri sa stiti ca singura farmacie la care am gasit este 2NA.

Mergi la inceput