Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux IROLFazi nu ne-am intalnit cu catzelu. Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
Eu DA! Eu DA! Eu m-am intalnit si ieri cu catelul de alataieri!Desi de data asta eram pe partea opusa, adica am trecut podul nu puntea...el ma astepta acolo si a venit cu mine pana acasa la poarta!
Dupa care sa si urcat cu labutele pe poarta ca sa-l las in curte....din pacate nu am gard catre vecinul din spate si nu am vrut sa ma complic ca altfel il luam in curte.Dar asta al meu nu parea unul flamand, cum am zis este negru cu blana lucioasa si grasun
Oare ce au cainii in perioada asta? Pe bune...si ieri pe langa asta mic si negru sa luat cu mine la plimbare si unul mareee cat un vitel, gri cu alb, ala avea si lesa da era de capul lui pe trotuar, a speriat un baietel mai maricel de mana cu mamica lui, si venea dupa mine de toata lumea ma ocolea crezand ca namila de caine imi apartine...avea lesa cu un fel de ham pe spate deci era si asta al cuiva...
Sigur se trage de la luna plina...copii si cainii urla impreuna la luna plina! (Concluzia mea dupa cele intamplate in aceste zile
)
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam
kamelya spune:
neata
LA MULTE LUNITE
CLARA (LOCCA)
MARA ALEXANDRINA (ANACO)
ALEXANDRU (CRISTINA_P)

Flori votat
Techy votat
anaxena iti sta bine cu albastru
Daria doarme ziua cate 20 de min de vro 2 saptamani rar doarme si ea cate 2-3 ore,si se mai trezeste si noapte intre 2-3 sa manance laptic
noi ascultam Itsy Bitsy bebe
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ana_a spune:
In legatura cu jucariile gen pistoale si sabii si alte minuni. Noi nu am cumparat astfel de jucarii, insa Stefan si-a construit singur. Apropo de ce spunea Illeana, la un moment dat simt nevoia sa se lupte cu ceva. De Craciun i-am cumparat un robotel care impusca ca asa a vrut dansul si io m-am executat
Dar asa per total are fff putine jucarii de acest gen. Sunt insa foarte multe jucarii constructive, pacat ca nu le plac copiilor si tare greu le captezi atentia. In schimb un monstru sau un pistol...rapid il vor! Ah, si la joaca, musai sa fie si un personaj negativ, adica o mumie vie sau un dragon sau un dracula sau orice...altfel...nu are sens jocul!
asa ca noi ne conformam...
Cred ca este ceva ce vine din interiorul lor, de exemplu Stefan nu-i genul agresiv, insa personajul preferat din orice film este in prima faza cel negativ...apoi cu greu il conving ca de fapt ala bun e ala mai tare si mai grozav....insa el o tine pe a lui, de exemplu Jafar din desenul cu Alladin este mai tare si mai grozav in mintea lui Stefan decat Alladin.
In fine...m-am lungit...ai vostri mai au mult pana ajung aici. Oricum, ceea ce am observat in ultima vreme la Stefan cu desenele...ca nu mai vrea nici un desen care nu are macar un pic de rautate in el....
nu mai vrea si gata. Si eu prefer sa sting TV-ul cu totul da el nu este mereu de aceeasi parere cu mine....
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
Astept sa se trezeasca Matei ca imi plezneste sanul stang...azi dimineatza pe la 7 a supt din cel drept si aseara pe la 9 din cel stang...si este plin...de ma ustura ![]()
Indata se face ora 9 poate se trezeste lenesul...
Aseara sa foit si el cam pana pe la 23 nu stiu ce are, de 2 zile face asa, ori ies dintii ori e luna de vina. Ori puseu ori toate 3 la un loc 
Va doresc o zi placuta in continuare si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ileanna spune:
anaxena
. Facem un concert / concurs?? Hai sa propunem la DC.
Ingry dar daca il infometezi putin??? Eu inca nu am patit asa ceva.
ana f interesanta faza cu personajul negativ. Mi se pare tare curios ... Ce o fi in mintea lor????
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Uite ca si ana mai are 41 de mesaje si se albastreste mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
de mine zici?
ar fi si cazul! dupa 5 ani si ceva sa ma albastresc si eu !hahace mai faceti? Ati urlat la luna azi noapte?
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam
ana_a spune:
plsss aruncati una din voi dupa mine cu adresa de mail+parola intr-un PM ca nu mai stiu care este...vreau sa trimit si eu ceva frumos pe mail
Multam!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
flo1980 spune:
Hellauuuu
Noi am trecut binisor peste noapte, a fost destul de matinal....totusi....
Ileana ma inscriu si io la concurs ![]()
Anaxena felicitari pentru stelutzele albastre!
Tecky votat! Stai linistita ca unii au IP dinamic si voteaza de 100 de ori pe zi!
Moamaaaaaa si eu am vazut numai poze cu pupici pe gura .....
si fete si baietei.....morrrrrrrrrrrrrrrr!!! Ma enerveaza groaznic sa te pupi pe guritza cu copilashul!!!!!
Am pus pe David in scaunul de masa si evident ca nu am terminat nici mesajul de scris si s-a plictisit 
noi
un fulguletz
un pepenash