*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Kay ma bucur ca ati ajuns bine. Va tinem pumnii pentru operatie.
Mica felicitari pentru propozitie.
Paula simpatic foc micul blond. Si ce par aveti .
Noi tot rasfatati nevoie mare. Si asa are un talent sa urle si sa se tavaleasca cand nu i se face pe plac...Parca nu era asa cand era mai mic. Si ma mai si loveste cu palmele cand il iau de unde nu are voie. Eu speram ca pe masura ce creste ma inteleg mai bine cu el, dar de unde...

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

oana sa imi trimiti si mie nr de tel pe mail daca ti-ai luat cartela de america.

Sora mea si-a luat de 1 saptamana o pisicuta simpatica tare. Si noaptea doarme in capul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Oana, Doamne ajuta sa fie bine la operatie!

Mica, m-ai distrat cu pisica in cap, si eu am dormit 3 ani inainte s-o am pe Andreea cu mata in cap de ma apuca disperarea uneori. Numai in par la mine cu botul ii trebuie, si acum cand mai dorm de amiaza cu Andreea se mai furiseaza si ma mai trezesc cu ea in cap. Dar e o grasa imensa, are 6 kg. Abia o imping de pe mine.

Fetelor, ce faceti? Bucatariti sau bradul?

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, nu-ti stiu mail-ul... iti dau pm !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Bety,

io nici nu bucataresc si nici brad inca nu fac; nu mi-a placut niciodata sa-l impodobesc decat in Ajun.
Drept urmare ieri am plecat tuti tre dupa brad dar n-a fost chip cu ; ca ne-am oprit la Mr Bricolage unde se vindeau brazi dar nu mai aveau ce vroiam noi asa ca am mirosit niste crengi si am dat sa plecam; l-am smuls pe de acolo cu urlete ca el era tare fascinat de braduti.
Asa ca azi dimineata am chemat soacra sa stea cu ca sa plecam linistiti dupa brad; am gasit unul mic asa cum ne doream si care sa nu aiba circumferinta f mare; nu e chiar ce-am avut in anii trecuti dar e ok.

De bucatarit ma apuc tot in Ajun fiindca voi lucra inclusiv miercuri;
vreau sa fac o ciorbita de pui, chiftelute, pachetele cu muschi de porc si un strat de mozarela invelite in kaiser si date la cuptor; o sa fac si piscoturi iar in ziua de Craciun friptura ca sa fie proaspata.
restul bucatelor traditionale le voi primi de la mama; cozonacii de la soacra, desi anul asta nu i-am zis ca as vrea.

In ajun astept oaspeti din Italia; sunt doar in vizita, vor sta cateva ore; imi doresc ca seara de Ajun sa fie numai a mea, a sotului si a lui .

Nu i-am luat cadou sotului si sunt in dilema...
Eu nu-mi doresc sa-mi aduca Mosul decat mai mult timp , pentru mine, pentru mine si sot, pentru noi si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

buna seara tuturor si va pup dulce bebei.Ma bucur ca ati reusit sa vedeti pozele cu Paul dar mai am o problema, incerc sa schimb semnatura imi arata intr-o fereastra cum am modificat-o dar acum tot la fel ca inainte arata.Daca sunteti dragute sa imi spune-ti ce sa fac, va multumesc.Bebe al meu astazi a fost foarte haios i penibil pentru mine in acelasi timp.Paul cand vrea sa arate ceva mic, spune:mi..mi...mi,dar la ceva mare spune:memne(de la masinile alea mari care trec pe la soacra mea pe strada cu lemne)si am avut musafiri doua persoane, sot si sotie(el este inginer si ea avocat)care venisera la noi ptr.prima oara si Paul a ramas foarte impresionat de acel nene care era foarte inalt, iar reactia lui a fost:mami...nene...memne dar cu o fata mirata si se stramba.hahahahhaha

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe/asa creste mare Paul Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tamara multumesc de linck! Matei e un copil dulce si nu e grasut cum il vezi tu! E un copil normal! Poate seamaa cuiva din familie mai corpolent! Dar eu zic ca e ok!
Kay ma bucur ca ati ajuns cu bine! Deasemena ca Sonia nu e panicata de spital! Sa d-ea Domnul sa treceti cu bine peste toate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, ce frumos ai spus ca iti doresti mai mult timp pentru voi!
Mi-ai dat idei si pentru gatit cu pachetelele de muschi, si eu fac o ciorba de perioare dar de vita, ma gandeam la o friptura de porc combinata cu pui si cu legume, si cam atat. Restul, adica sarmale de la soacra-mea numai sa le pun la fiert, carnati la fel ii pun cu vin la cuptor, si prajiturile de cumparat, aici nu obisnuiesc sa faca cozonaci (mie mi pofta ca-s din moldova) si soacra nu se omoara nici cu facutul prajiturilor, dar nu are nici timp. Si pe Andreea am luat-o aproape plangand de langa un brad, invartea globurile si tragea de ele si se tot minuneaza 'vai,vai', asa frumos spune. Noi inca nici bradul cumparat nu avem, astazi sau maine merge sotul dupa el si in ajun il impodobim si noi, punem camera pe trepied, muzica si impodobim toti 3, adica 4.

Am tras o sperietura zdravana asta noapte, sper sa fiu bine totusi, am facut si eu ceva cu sotul si mi-a curs un pic de sange, de fapt ceva firicele se iau pe hartie. De durut nu ma doare nimic, o sa iau no-spa si stau mai linistita, sper sa nu fie nici o problema.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Salutare fetele, ce faceti, gata pregatirile pt sarbatori??

Vreau sa urez si eu Soniei multa sanatate, sa ii ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste interventia de azi.Kay, tine-ne la curent cu vestile si numai bine va doresc!

Nici noi nu am impodobit inca bradutul, l-am scos din cutie(anul trecut am renuntat la bramii naturali, nu mai vream sa incurajam distrugerea padurilor, asa ca am trecut la artificial) si il vom impodobi azi.Din fericire azi e ultima zi de munca, pana pe 5 ian voi fi libera.

Noi ne-am apucat de cautat gradinita, am vazut cateva, e tare nasol ca nici una nu e in zona nostra(adica in drumul sotului, mai bine zis), ca io nu il voi putea duce prea mult timp.L-am luat si pe Andrei cu noi, a intrat fara probleme in camera de joaca, am plecat sa vedem gradinita si el a ramas acolo.A inceput sa urle cand a vazut ca pleaca toti copiii si el ramane singur cu educatoarele.Sper sa fie bine, din ianuarie va trebui sa il duc la gradi, bona pleaca si io nu mai am nervi sa caut si sa suport inca una, asa ca ne-am decis.Sper sa se acomodeze si sa nu fie prea virusat.

Am inceput sa ii dau Septilin, asta fiindca intreba cineva la un moment dat, Andrei il ia fara probleme, ii place, sper sa aiba si efect.

Betty zicea ca asteapta sa nasc eu, sa vada cum sta treaba cu acomodarea celor “mari”.Pai nu am crezut ca Andrei va fi gelos, dar m-a vazut ca puneam sa mearga fetita unor prieteni, in varsta da 9 luni, si s-a repezit la ea, apoi s-a agatat de mine urland “mami, mami”.Asa ca ma astept la crize mai mari sau mai mici, dar nu cred ca va fi indiferent fata de noua situatie.

Io am o stare de 2 lei, ma doare burtica, fata ma loveste in col de imi taie respiratia, ma dor toate oasele de la somn, ma duc la baie din ora in ora…am inceput sa am iar o usoara greata, sunt irascibila, ma mai razbun pe Andrei, imi pare rau imediat, dar imi e tare greu sa ma abtin.Sper sa ma mai imbuneze Craciunul.Va pup!

Lavinia, 31+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna mamici de capsunici,
mai intru si eu pe forum din cand in cand sa mai citesc, dar ff rar scriu, nu reusesc.....de cand am inceput serviciul nu mai am timp liber pt net aproape deloc.
Am vazut ca se vorbeste despre programul de masa al capsuneilor, pai hai sa va zic si ce mai maninca si Vladutul meu:
dim: la ora 06.00 inainte de a pleca eu la servici bea 150ml lapte
la ora 10.00 ii da fie paine prajita cu unt si gem, sau:
cascaval, chiftele, pastrama de pui,
lapte cu paste,
gris cu lapte,
dar nu mananca mult si alternez ca daca ii dau 2 dimineti la fel se cam plictiseste
pranz: la ora 13.00 - 14.00 un copan de pui cu legume,
sau spanac cu ou,
sau supa, dar nu zeama, adica ce e in supa: morcov, telina paste, carnita
pilaf cu carnita
piure de cartofi cu carne
la noi carnea e cam sfanta
si la pranz nu maninca mult, cam putin adica ia de 2 -3 ori si gata s-a saturat, dar nu il fortez deloc
Fructele de mananca doar pasat cu blenderul si puse in bibe, cateodata vrea banana sa muste el din ea.
ora 18.00-19.00 iaurt cu biscuiti sau cereale, dar nu prea vrea de cateva saptamani sa mai manance iaurtul asa ca ii sau ori felu 2 ce mancam noi, sau nimic
seara ora 21.30-22.00 lapte 180ml si dupa nani
In general e cumintel, dar e fff activ, si destul de slabut
are 9.7kile si 78 cm,
zilele aste tre sa ma duc sa ii fac si vaccinul a 2 a doza PREVENAR, sper sa nu faca febra sau altceva, Doamne ajuta acu de sarbatori atat ne mai trebuie ca si asa nu prea o sa le avem linistite ca bunicu e pe patul de moarte(are 84 de ani), am fost ieri sa il vad ca am tinut mult la el, poate cine stie il iarta D-zeu si nu il mai chinuie.
Si sor'mea geamana a avut un necaz in familie si i-a murit socru, sambata l-au inmormantat, si sufera ff mult si ea, si fiind gemene eu sufar alaturi de ea, chiar daca ne despart 200km
Dar asta e viata, mergem mai departe
Nu imi doresc decat liniste si sanatate de sarbatori in familie
sper ca nu am fost plictisitoare,
VA DORESC SA AVETI UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE APROPIATI SI DE FAMILIE SI SA AUZIM DE BINE IN ANUL CARE SE APROPIE CU PASI REPEZI DE NOI
LA CAPSUNICI/CAPSUNEI

Mergi la inceput