*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ce activitate,mai aveam putin si eram pe a 3-a pagina

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cred ca fetele sunt ocupate petreceri, pregatiri pentru sarbatori, concedii...

Noi am facut azi bradul, maine sper sa fac si sa urc cateva poze.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si sa nu uit, ca si maine avem zi plina

Cristina

Multa sanatate, fericire, noroc si tot ce iti doresti sa devina realitate!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Va salutam din Indianapolis. Aici e cam frig, am iesit putin azi prin magazine si am facut un pic de shopping.

tamara am vazut pozele din canada. Super.

Maya a spus joi (vazand tavita cu nisip a pisicii): mamai mau caca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, CAM frig? mie-mi ingheata si mucii in nas... (pardon de exprimare)

dupa cath de ieri S a ramas cu o febra si niste muci care ne-au adus azi iar la spital, am stat acolo cred ca 3 ore... deci nu va puteti inchipui cum e in spital la ei, la urgenta... fiind severe cardiopath, ne-au pus intr-o camera de resusictare, dotata cu absolut orice e nevoie intr-o urgenta... pt mine a fost rasfat am facut si poze camerei... iar S a dormit linistita. mai venea cineva, se mai uita, a coborat si cardiologul, am discutat, au sunat si chirurgul, au verificat si rasverificat si ne-au dat drumu acasa. nu au ce sa faca, tb doar sa astept sa vedem daca mai are muci luni dimineata, ii amana operatia le-am spus ca asa face de la intubare, da eu vb, eu aud...

va si ma duc sa mananca, trebuie sa astept sa am sune cardiologul, a ramas ca ma suna ca sa vada cum e Sonia... a, si in 2 zile a adunat ceva cadouri din spital. la cath i-au dat un maimutoi care canta, azi o rata luminoasa, carte de colorat si creioane si nu mai zic ca plange cand o iau din spital, ii plac locurile de joaca asa de mult, ca incepe sa chiuie cand vede spitalul.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

me again.

Bravo Maya

tocmai m-a sunat cardiologul sa isi ceara scuze ca nu a putut sa coboare cand a fost "externata" S, ca a avut o urgenta in sectie... si ca ma roaga sa ii verific temp de mai multe ori pe zi si sa sun sa ii anunt cum stam... deci, vede cineva mica diferenta fata de Romania???

ma duc sa visez la greencard...

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

ultima, promit :

ce facem noi toata ziua :

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

buna seara tuturor,am facut tot posibilul sa trimit poze cu Paul, per sa reusiti sa le vedeti.Am incercat sa recuperez cat de cat cu poze.Sper ca de acum incolo sa fiu mai actival,deoarece am reusit intr-un final sa am net.Eu am vrut sa ma intorc la servici in mai cand facea Paul un an dar m-am razgandit deoarece incepuse sa miroasa urat pe la servici (la inceput am crezut ca sunt paranoia si mi se pare mie, asa se intampla cand stai prea mult acasa) si am avut dreptate, caci firma a dat faliment in noiembrie,seful fiind italian sa saturat de Romania(tara di cacat, asa zicea)asa ca incep sa imi caut de lucru.

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Va pup dulce pe cele care nu au uitat de mine si ma bucur tare ca am inceput sa va citesc din nou(cu bune si cu rele.Dupa cum veti vedea din poze, Paul nu prea este un mancacios dar are o energie de nu am mai intalnit, este cuminte, ascultator, si nu prea mi-a facut probleme.Dar si cand e imbolnaveste avem ceva de genul 3in 1, adica saptamana trecuta a facut temperatura dintr-o data 39/9 am dat fuguta la dr. (dupa ce am introdus una bucata de supozitor Novocalmin)si ce sa avem?eruptie dentara(caninii, bata-i vina)putin rosu in gat, cica de la tipat,si otita.Ni sa dat un antibiotic, Cefalexim(de la care am facut candidoza in gurita si nu am mai mancat mai nimic trei zile)oftamezone,tantum Verde puf si Ketof.Ma minuneaza pe zi ce trece cand mai scoate cate un cuvant si vad ca tine boala pe picioare si nu zace la pat.

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neata!

Kay - ma bucur ca ati ajuns bine ,ce frumos ca Sonia deja a primit cadouri si ce Oameni draguti sunt acolo, asta iti da o mare incredere. Cum a fost in avion?

La multi ani Cristina!

Salutare Mica, felicitari Mayei!

Dideip - ce minunatie blonda ai tu

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput