Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Cristina, Surubelul meu are 9 kile si 70 de cm! Mie mi se pare mic, Ilinca era mai bine facuta la aceeasi varsta...ce-i drept si ceva mai linistita!
Daria sta singura deja? baietul meu e cel mai mare si o sa meaga ultimul! Ce pun eu bota pe el!
Mihutza, mortala Andra!
I-a placut de Mos!
Cred ca Sebul va urla instant ccand va vedea unul, ca mai nou urla la oricine il priveste!
Pucca, si eu sunt de acord ca meriti prima de Craciun, si o bomboana de la Luny!
Tind sa cred ca oameni cu meseria ta nu sunt multi!
Eu sper sa vina alocatia, ca daca nu ii 

Clau, ti-am admirat Sufletica!
Mimonixule, bravo pentru realizare, astept impresii despre tava de friptura si oala de sarmale, cum sunt spalate, ca eu deja am inceput sa pregatesc terenul acasa la mine!
Bubule, te lovesc cu un PM imediat ce termin mesajul, ca vreau ceva de la tine!
Olgule, ce scurtutz! gata raportarile?
DanaDC, papa bine Amira!
Ancka, nu stiu ce sa-ti zic de fructe! Nici Seb nu se omoara, dar le mananac! Daca amestecul nu are banana nu prea ii plac!
Stela, bravo voua ca plecati! sa nu dai prea multe telefoana acasa , da?
Si nu cautati un loc inedit prea indepartat ca sa nu petreceti toata ziua in masina! sau aveti geamuri fumurii?![]()
Kya, si eu mereu am zis ca nu-mi trebe masina de spalat vase, ca nu suntem multi, dar uneori se aduna atatea farfurii....pentru cuptor am descoperit un spray de la Mr. Muscle, face spuma, il lasi juma' de ora si stergi! Curata aproape foarte bine!
Asta pana iti iei cuptorul mult visat!
Cat despre cum ar trebui sa fie masa...sunt perfect de acord cu tine! la Ilinca a mers de minune treaba asta, la Seb nu prea merge, ca zici ca are viermi undeva cand sta la masa...si tre' sa ii mai arata frigiderul, cum curge apa, cum zboara pasarelele...
Simo, nici n-am apucat sa scriu ca m-am bucurat ca Sam e bne!
Liana, pai ciobita se transforma in piure, ca daca ii dau zeama...vai de capul meu!
Si nu mai fi supi, ca or trece si mofturile astea intr-o buna zi, s-or termina de iesit si dintii, o sa vina primavara....
Naty, bine ca ai obtinut repede pisulica! Sa dea DD sa fie sterila! si succes la echo! stamate asta e tot la Medlife? si cat costa o echografie?
Giani, stai linistita, ca de la dinti e suparat Andreiul, nu de la dorul de tine!
Mi-a si fost frica sa ma uit pe site, ca ma imbolnacveam, desi eu nu sunt o pasionata de lenjerie, pentru ca n-am ce pune in sutiene!
Zoze, am citit 6 pagini, am scris scrisoare si Misulica tot nu s-a culcat? sau dormiti impreuna?
Clodute, here i go again on my own...Mimo stie!![]()
Alice, io fac supa ca pentru oamenii mari, inclusiv galustile cu albus, si o mixez!
Lui Seb ii place foarte mult!
Misto linkul, dar la mine nu canta, cum ma gandesc ca ar trebui sa faca, nu?
Ce face Thea?
Ccris, da-i si tu vitamina C si oscilococcinum, poate scapati usor!
Luny, eu cred ca oricat de greu ti-ar fi sa nu-i mai dai sanul! Evident ca e un mare alint pentru el....acum nu stiu cat de tare urla si cat de mult il tine!
Hai ca am scris o tina, sper sa nu fi sarit pe nimeni, daca da, sa-mi fie cu iertare, ca am terminat cutia de After eight!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
kya,bine zisesi,dar si la noi ca si la Teo de Liana,Mufy si cine mai este
..adik asa se explica masa plina cu jucarii,numai sa stea cuminte si sa deschida gura din cand in cand,nu sa ramana inclestata.
Deh,fiecare copil cu personalitatea lui.
Naty,dea Domnul sa fi scapat Iulia de infectiea urata.
liana,un
pt tine,sa treaca starea.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Clau
,of mami,ce ati mai tras si voi..si inca mai trageti..

Luny,imi pare rau si de tine.Cu bibele,trebuie neaparat SA TOT INSISTI.Stii ca eu m-am chinuit de am fost in butoi o saptamana intreaga.Dar,insistat si iar insistat,va invata sa bea si din biba si lapte praf.Eu merg pe principiul insistarii,bineinteles,fara a-l agresa,ca daca am lasa copilul sa manance cand vrea,nu o sa manance niciodata.Dar repet,insistat finutz.Eu am noroc cu socrela care are o rabdare fantastica,si datorita ei a invatat Tea sa bea lapte praf si chiar sa manance piure,fiindca a tot insistat si nu a lasat-o pana nu a luat cateva guri.
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Clodute,
mami supi mereu,dar de ce nu iesi niciodata din butoi?
Ca se mai si iese de acolo...
Cata cea vrednik.
Stela,
mamica fericita de
gbutucica spune:
EHe, ce-mi vazura ochiii, cLAu, Luny, si NAdrei acelasi somn il are , si nu mai manca tyatye demult. Dar noi dormim cu cupilu de la inceputul noptii, dupa ce bea lapticul , pe la 9+10 depinde, adoarme doar daca i se stinge lumina
, se treyeste pe la 12_1 si primeste mangaieri si alinturi ......., un pic de ceai daca vrea si niu+l scuipa sau se ratoieste la cel cu care doarme. pe la 3,4 sau 5 ii este foame rau si se ridica direct in picioare cu un ygomot de genul yham,
yham
yham
, primeste bibele plin si dupa ce+l termina adoarme tot in intuneric
, . apoi la 7 fara 10 maaaaxim 7 fara 5 deschide ochii zice ceva , dar n+am reusit sa inteleg inca ce
si apoi bate din palme cu cunoscuta replica babooooooooooo, iar in secunda urmatoare este drepti ........
eu am zis sa nu mai chinui copilu cu culcatul in patut pina nu+si regleaza somnul , pentru ca el ca si cind era mic adoarme singur peste zi, si sta in patut daca are ocupatie.
m+am gandit ca poate ajuta si aceste vorbe, desi nu le+am spus niciodata.
in rest as vrea ca lumea sa iasa din butoaie, Tuchi sa treaca de emotiile cu prima serbare( te pot ajuta cu ceva_?), Cu clodute , care nu inteleg de ce nu mai scrie?, cu liana care trebuie sa iasa din butoi, si cu Ela care nu mai vine cu povestea despre ce a facut ieri
.
va #259;pupîesc randuneste pe frunte si acu vad ca nush ce are tastatura mea ca scrie urat tare in loc de y scrie z si nvers![]()
si sa nu raman datoare , nu pot sa ma stramb

![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
gbutucica spune:
EHe, ce-mi vazura ochiii, cLAu, Luny, si NAdrei acelasi somn il are , si nu mai manca tyatye demult. Dar noi dormim cu cupilu de la inceputul noptii, dupa ce bea lapticul , pe la 9+10 depinde, adoarme doar daca i se stinge lumina
, se treyeste pe la 12_1 si primeste mangaieri si alinturi ......., un pic de ceai daca vrea si niu+l scuipa sau se ratoieste la cel cu care doarme. pe la 3,4 sau 5 ii este foame rau si se ridica direct in picioare cu un ygomot de genul yham,
yham
yham
, primeste bibele plin si dupa ce+l termina adoarme tot in intuneric
, . apoi la 7 fara 10 maaaaxim 7 fara 5 deschide ochii zice ceva , dar n+am reusit sa inteleg inca ce
si apoi bate din palme cu cunoscuta replica babooooooooooo, iar in secunda urmatoare este drepti ........
eu am zis sa nu mai chinui copilu cu culcatul in patut pina nu+si regleaza somnul , pentru ca el ca si cind era mic adoarme singur peste zi, si sta in patut daca are ocupatie.
m+am gandit ca poate ajuta si aceste vorbe, desi nu le+am spus niciodata.
in rest as vrea ca lumea sa iasa din butoaie, Tuchi sa treaca de emotiile cu prima serbare( te pot ajuta cu ceva_?), Cu clodute , care nu inteleg de ce nu mai scrie?, cu liana care trebuie sa iasa din butoi, si cu Ela care nu mai vine cu povestea despre ce a facut ieri
.
va #259;pupîesc randuneste pe frunte si acu vad ca nush ce are tastatura mea ca scrie urat tare in loc de y scrie z si nvers![]()
si sa nu raman datoare , nu pot sa ma stramb

![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
luny spune:
Mufa doarme de la 12,15...piureul cu curcan asteapta..
Tuchi zi-mi ce idei ai legat de tzteala asta non stop, ascult orice idee! de tipat/plans/urlat, face nasol, tare si cu lacrimi de crocodil...dar o sa incerc...cateodata ia sanul si sta asa, doar tzocane,nu trage sa manance...si cand ii cade din cioc, se agita sa-l ia iar..e clar ca ma vrea pe mine aproape..aaa, sotul meu e fan After Eight, imi aduce si mie cadou pe la inceputuri, de la free shop, inca nu aparuse in magazine..)
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Ahh, mi-a pierdut scrisorica

si scrisesem la fiecare, offf, fug sa fac supitza fetii si revin. Sa vad ce-mi mai aduc aminte.

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
tuchita spune:
Luny, eu cred ca el cat o sa simta miros de tzatza n-o sa renunte....
cat de greu i-o fi lui Liviu, tre' sa preia el comanda noaptea, sa il legene, sa ii cante, sa ii dea apa/lapte/ceai....nu stiu, ca n-am avut problema asta!
Ilinca a supt pana la 8 luni, dar nu imi amintesc sa fi fost disperata dupa san in asa hal...
Stiu ce ti-e greu, dar nu stiu daca exista o solutie sigura si miraculoasa pentru tine!
cert e ca iti trebuie multa rabdare si nervi de otel!
Sunt convinsa ca noaptea ti se inchid ochii si esti rupta si ca cel mai la indemana e sa ii dai san....dar uite ca si Clau a reusit sa se mai desprinda nitel, o sa reusesti si tu...
Cred ca cel mai importanta e sa iti induci tu in plan pshic o stare de confort si de bine!
Sunt convinca ca in fiecare seara te culci cu grija in suflet ca se trezeste, ca o sa urle, ca o sa vrea san si tu o sa cedezi...
Giani, 
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Ia sa vedeti cum stau eu acum ca o doamna de vorba cu voi in loc sa spal vase
O juma de ora nicio celula nu misc
(mie deja mi-e dor de gecko
)
Intai sa-i fac o supliza Alicei sa-i zic cu supa : supa supa de pui sau vita ,fara sare...numai cu galustile se modifica schimbarea pt ca pui doar galbenusul cu gris si unt (eu asa fac) .Ai grija sa pui mai putin gris sa nu fie prea tare compozitia iar daca e mai moale si se imprastie pe acolo eu zic sa nu-ti faci griji ca oricum intra la pasat dupa aceea , nu?
Pofta buna la supita Thea
Am vazut eu niste poze frumoase rau , cu fetita cu rochita si botine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze