Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Luny, off,imi pare tare rau de noptile astea…o sa-ti zic exact cum am facut eu, sa dea Domnul sa mearga si la voi ca stiu exact ce inseamna, Rebe era mai rau ca Muffa , chiar ma trezeam de 20 de ori pe noapte…Uite cam asa decurge acum o noapte la noi: o culc in jur de 21 la san, dupa ce adoarme stau langa ea in pat la tv sau pe laptop pentru ca stiu ca se trezeste dupa jumatate de ora, intotdeauna este asa…Dupa ce se trezeste o pun iar la san , iar acum adorme pentru mai mult timp. O tin numai langa mine in pat, nu o mai pun in patut ca nu are sens, ne chinuim amandoua. Urmatoarea trezire este in jur de 12 , cand o pun iar la san pentru ultima data in noapte. Apoi se mai trezeste la 1-2, dar de data asta nu-I dau nimic, o mangai , o alint, ii zic nani pui, o frec pe spinare, ea plangaceste vreo 2 minute maxim si se culca la loc. Trebuie sa nu cedezi, ea se frichine aiurea rau de parca nu as reusi in veci sa o culc, dar in realitate cedeaza repede …si o fura iar somnul. La 3-4 cand se trezeste iar ii fac un bibe mic de 100 ml, am bibele pe calorifer, apa este mereu aproape fiarta, laptele pe noptiera si-n 10 secunde este gata. Bea putin, 50- 60 ml, dar apoi este linistita, vorbeste putin si se culca la loc, fara sa o bagam in seama. Totul se intampla in liniste si in intuneric, numai cand ii fac bibele aprind veioza si dup ace-l bea o sting imediat. Apoi se mai trezeste inca o data pana la 7 ( alteori nu ) dar iarasi nu-I maid au nimic, doar o mangai si adoarme iar…Si la 7 o pun din nou la san si mai doarme pana la 8.30. Noi asa am reusit, desi mai este cale lunga si la noi, dar nu se compara cu ce-a fost! Usor, usor, o sa o mut la loc in patut, dar deocamdata sunt in faza de intarcare pe noapte si nu are sens…Dupa ce nu o sa-I mai dau deloc san , o sa vedem mai departe ce avem de facut. Deocamdata este bine asa, ne odihnim amandoua mai bine ca pana acum…Trebuie sa reusiti si voi intr-un fel, o sa vezi, trebuie putina perseverenta si chiar daca ti se pare ca nu o sa se culce fara san, incearca, ai sa fi uimita de rezultat. Stai langa el, mangaie-l, alinta-l usor asa, in intuneric si ai sa vezi ca adoarme iar…Mult, mult success, astept sa-mi spui ca e mai bine si la voi. Sunt alaturi de voi ca stiu ce inseamna, aproape ca nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului…
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Clodute spune:
LIANAAAAAAAAAAAAAA nu nu nu .... te rog eu ...nu ai voie stare de kk-o
plizz nu si tu...eu ce ma fac ...Mimo vine ca ursu...tu pleci cu starea ta.... pai si eu ??? eu ce ma fac ?
HAI REVENITI FETELOR IN FORTA !!!!!
VA PUPA FATA si va asteaptaaaaaaaa
Clodute
clauclau spune:
Liana, iesi de pe langa butoi, nu ai voie acolo!!!! Fetelor, haideti s-o tragem afara ca ea intotdeauna a scos randunicile din butoiul cu melancolie, mereu a avut o vorba buna pentru fiecare. Hai apuca-ma strans de mana si eu te trag frumusel la suprafata si zambim amandoua la fetitele noastre dulci.

Stela , bravo mami ca iesiti la aer proaspat de munte, ma bucur tare pentru tine.

Mimo, superrrrr, sa stapanesti sanatoasa masinuta, sa spele tone de vase fara nici-o reparatie...Esti o DUAMNA!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Clodute spune:
Vecinii lui Bula au un nou nascut. Din nefericire acesta s-a nascut fara urechi. Familia lui Bula este invitata la vecini pt. a vedea copilul, tatal lui Bula il ia de-o parte si-i explica:
- Copilul asta este marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui ceva despre urechile lui te bat de te rup!
- Am inteles, zice Bula.
Cand ajung in casa vecinilor si dau cu ochii de copil, Bula zice entuziasmat mamei copilului:
- Vai ce copil frumos! Mama rasufla usurata.
Bula continua:
- Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase…si ce ochi frumosi! Ce-a zis doctoru', vede bine?
- Da, vede bine, de ce intrebi?
- Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a belit-o!
Clodute
lianam spune:
pe toate
sunteti niste dragute....imi revin eu la starea "naturala"
...
am sa pun pe mail-ul comun legea cu indemnizatia, in caz ca vreti sa citi ceva pe acolo; bine, e un fragmentel care completeaza forma veche (ordonanta parca)....nu stiu cat de folositoare va e, dar o trimit, sa fie acolo.........
Liana, mami de Teo
aliceionescu spune:
Salut!
Cum se prepara supa cu galushte pt. bebei? Multumeeeeesc!!!
Si, pt. amatori si nu numai:
http://www.csdraveurs.qc.ca/musique/noel/calendrier/default.htm
tuchita spune:
helau, helau, back in biznis, parca am si eu un tonus mai bun , asta pentru ca ignor treaba neterminata din casa!
Am luat material sa ii fac Ilincai fustita pentru serbare( o sa fie fulg de nea!) si am cusut pana acum, abia astept sa vina acasa si sa facem proba si sa o termin!
Sunt asa de emotionata cu gandul la prima ei serbare ca imi dau lacrimile numa' cand ma gandesc!
Sebaceul e bine, cam fornaie si el, dara asta face de 2 luni incoace!
Randunoiul e la revelionul arbitrilor, am aflat disdemorning, asa ca sunt homealone pana diseara tarziu....mai bag o cioco cu menta si ma duc sa citesc din urma, sa vad ce-ati muncit voi azi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ccris_ccris spune:
Hello, randunici, s-aveti o zi frumoasa in suflete c-afara e frig si urat si bate vantul, brr...
Eu sunt cam in butoi, nu m-am odihnit bine azi-noapte, nu stiu ce-am de nu pot adormi decat pe la ore mici si dimineata m-a suparat si randunoiul, ca e bleg... A facut cerere pentru concediu de studii de o luna, ca in februarie isi sustine teza de doctorat, i s-a aprobat dar cu reprosuri si a renuntat de tot la el.
Si eu care-mi facusem iluzii ca poate mergem si noi pe undeva dupa sarbatori
.
Andreiutza vad ca stranuta si mi s-a trezit fornaita, sper sa nu-mi raceasca, oare sa-i dau ceva preventiv?
Mihutza, ce smecherita am vazut eu cu sapca, mai, mai! Si ce danseaza ea, mai
! Si ce mamica frumusica si slabuta are ea, mai
!
Bravo, Daria
!
Clodute, ma bucur ca ni te-ai alaturat in cele din urma, da' de ce plangi?
Nasol cu alocatiile astea, Pucca, Sovi, sper sa n-am si eu vreo surpriza, pana acum au fost toate bune. Indemnizatia o primesc si eu ca si Luny de la serviciu, pe cardul de salariu.
Ce chestie, Clau, la cat de pufosica arata Rebe, n-as fi zis ca are doar atat. E superba, o papusica tare frumoasa!

V-am zis ca nici Andreea nu a mai luat in greutate in ultima luna, tot 9,240 kg are.
Dau send si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
clau
o sa incerc sa aplic si eu...pana la ora 12, lucrurile stau la fel ca la voi...doarme in patut..la 1 il mut cu mine si incepe frichineala si trezitul nu mai stiu de cate ori si ce se intampla..faza e ca se agita rau si cauta sanul, nu s elasa pana nu il nimereste, sper sa tina doar cu mangaiat..el mai adoarme si laganat in brate, poate asa voi face, desi se zbate, se agita, plange, sa prinda sanul, mai am putin si-l scap, ca mic nu mai este...si mai e o problema...bibele, cum il fac sa bea la ora aia, daca nu vrea?..sper sa vrea..cum ii dai bibele, o pui in pat la ea, sau cum o tii? habar n-am cum sa fac![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!