LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
popbianca spune:
ellis, amy...fetelor...imi pare rau sa aud ca veti probleme...toate avem...dar trecem peste ele, da? va roooog...da, RGE e un ex. de forta si vointa, tarie si putere
RGE, Ana foloseste suzeta,dar degetul nu si l-a supt niciodata...si la o adica...mai repede faci disparuta suzeta decat degetelul...vreau sa zic ca nue o regula sa isi suga copii degetele
urata faza cu criza...
merci, vasari
pufulet74, la noi suzeta e suzeta dar avem si o vacuta(cuddling toy)care si-o pune pe fata efectiv cand e de somn, doarme asa cu nasul bagat acolo...ca asta vara i-o mai trageam ca toata era transpirata saraca...nu vad nimic rau in asta...asa cum noi avem un partener pe care il imbratisam in pat....au si ei nevoi, daca nu dorm cu parintii...
ancadragoman...vai scumpa mai e Mariuca ta(poate reuseste sa mai descreteasca fruntile p-aci)
....si noi avem acces de genul dar la patutul care e la bunici...inca nu i-am deschis ca apoi adio stat in patut....sa mai creasca !
anacami, daca mai esti....ce vit ai dat fetei? ca tare mi-e ca si a mea trece pe ajutatoare...super poza...
dealtfel vad ca e greut si la voi...ar fi ff fain cu splitt-uire![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
doarme asta mica....saraca ...chiar asa a afectat-o operatiune...a obosit-o crunt....
mancarica nu mai fac ca mergem la buni...unde totul e pregatit...inclusiv pt. Ana....
acum astept sa se trezeasca ,aseara asteptam sa adoarma....nici cum nu-i bine...![]()
pussi spune:
creem rosi umplute cu ce? vreau si eu reteta!
cami pup fetita bolnavioara

bianca sa aveti maine rezultate bune! si eu le-as face analizele, dar nu vrea pediatra.
rge te asteptam mai des.... eu vorbesc![]()
maine sau poimaine merg s-o vad pe Ank. ... in functie de cum gasesc companie la Tuste.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
vb prostii...ma bucur ca doarme si se odihneste...sa se trezeasca vesela, odihnita...ca dupa atata plans si suspine nu vreu sa mai planga...sau sa caraie...
popbianca spune:
pussi, cum adica nu vrea? nu vede necesar ?la noi trebuia, din pacate....eu zic ca e bine sa le faci analize...asa am descoperit si noi transaminaze nasoale...si eu imi fac o data pe an...e greu sa le recoltezi, dar macar stii ceva, nu doar presupui
popbianca spune:
gata...ies...
o zi faina s-aveti!!

tuturor!
pussi spune:
bianca nu vede necesar... si eu sunt de principiu ca odata pe an e bine sa le faci!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI ANDREEA! Multi si buni! 
Am si eu o dilema.
Poate ma ajutati cu ceva sfaturi sau pareri? ![]()
Pana una alta merg sa citesc din urma,vad ca ati avut ceva spor la vorbe. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
bianca parca tu erai cu Sana... nivi alor mele nu le place iaurtul simplu, am luat de la DOMO un aparat de facut iaurt cu 80 ron... prin mai si de prin sept. il folosesc, il fac cat de acru vreau eu... mie imi convine cu el.
miha eu sunt pt. baita! Tot timpul am mers pe principiul ca apa si aerul nu au ce rau sa faca.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Bine ai venit Cecilia! Ank, recuperare rapida
La multi ani Andreea!
Alina, da, am luat-o in sfarsit pe Miffy, a venit la fix, exact cand ma codeam sa dau 20 de lire pe una englezoaica. He, he, Pocoyo, e un succes.
Pufulet, si eu sunt pe post de suzeta. A mea n-a vrut nici un fel de suzeta, desi i-am cumparat diverse tipuri, marci, etc. Nici cuddling toy nu doreste, am citit ca este specific copiilor alaptati pana mai tarziu sa nu dezvolte atasament fata de o anumita jucarie.
Noi abia am terminat cu mucii si am inceput cu kkceala, face moale, nu des, ieri a avut 4 scaune (in mod normal are 2-3), iar azi unul singur, asa ca suntem la regim.
Aseara la 21.30 vecinii mei dadeau gauri, nu e nimic anormal pentru ei, au mai facut asta si la 12 noaptea sau mai tarziu, plus ca la ei partidele de sex sau de bataie casnica se desfasoara numai pe ritm sustinut de manele. N-am mai rezistat si le-am batut la usa. A iesit madama care mi-a zis sa-mi fac casa in padure daca am copil mic
. Am ramas masca. Credeam ca aia care isi gauresc frontalul cu bormasina la orele alea ar trebui sa-si faca casa in padure, nu mamele cu copii mici. Data viitoare chem politia direct.
Miha, si eu sunt pentru baita, cu conditia sa nu se simta vizibil rau.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)