Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika papanash ai primit sms-ul de la mine, acum cca 1,5h? |
Probabil ca da, dar doarme Ghighi si de asta nu a putut baiatu' raspunde la sms...ai si tu rabdare sa se trezeasca...poate iti raspunde chiar cu un mms!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bebeka spune:
Multumesc Yaia!
Oscillo e produs de laboratoarele Boiron.N-or avea aia produse de la Boiron?
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
Yaia spune:
Faceti o pauza...mai lunga?
Incerc sa fac eu capitol nou...de cand astept sa-mi incerc mana...sa vad de iese!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Marunzika spune:
papanasho nu de aerisit era vorba, ci de lasat toata noaptea geamul deschis putin. In maternitate mi-au spus 18-max 20°C, iar acum dr a scazut la 16°C. Incercam diseara, dar intai imi scot eu o paturoaie, ca nu vreau sa ma imbrac si eu cu 2 pijamale, ca apoi sotul are impresia ca e cu o ceapa in pat, cand incepe sa traga de atatea toale....
carpatina drum bun!
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
Bebeka, asa e, bucatar in jurul lumii. ai vazut cum l-au pilit rusii cu votka ? cica in tinerete a fost cantaret rock si o luase rau pe panta cu drogurile, a fost de maimulte ori internat si dupa ce era sa moara din cauza astadevreo 2 ori s-aapucat de tv.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
melaniatud spune:
Buna ziua!
Revenim si noi dup[a o lunga absenta.
Eu nu am timp de nimic....Tudor umbla de colo colo toata ziua si face numai boacane ...trebuie sa ma tin de fundul lui.
Si mai sunt si in toiul curateniei de sarbatori...mare greseala am facut sa ma apuc de asta cu bebe de 1 an....mai bine plateam o firma specializata pt ca mai mult stau pe loc.
Am trecut sa vad cum mai suntei sper ca bine ca nu am apucat sa citesc mai mult de ultimul capitol...si sa va anunt ca mai nou m-am pus pe slabit...m-am apucat de aerobic...cu dulciurile stau mai rau!
valentina_22 spune:
Buna dragele mele! Noi am sosit abia astazi de prin locatii "straine". Am fost la rudele sotului dintr-un satuc de pe langa Braila. Recapitulez din urma cele 2 capitole si revin pe baricade. Am vazut o noua viitoare mamica jojo-miha, caruia ii doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Va pup pe toate!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)