* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

MIHA,M-AI FACUT SA MA PRAPADESC DE RAS!Asta se intampla cand citesc din fuga trenului,....Dar,..tu esti o draguta si iti multumesc,...ca vrei inca un baietel,...ca sa redresam situatiunea .Citisem ca i multumeai lui Ciuf de urarile de anul trecut,..si eu am sarit repede la concluzia ca pe cristi il mai cheama si Stefan,...

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Sunteti niste frumosi! Am vazut pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Sper ca ati parte de un Craciun pe cinste iar mosul v-a adus tot ce va-ti dorit ,Urez un 2009 fericit la toata ghiocimea & familiile din dotare si La Multi Ani !

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Miha, multumesc, asa voi face - o sa iau multe poze cu mine, sa-mi mai aline dorul :) Daca era vorba de concediu, as fi plecat cu Sara fara sa stau pe ganduri, dar ma duc cu treaba...
Am vazut pozele, ce scumpa e Eli in costumul de Craciunita, si ce mare s-a facut deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, noi tocmai ce ne-am intors de la ski, suntem obositi franti si cu chef de odihna .
Va dorim ca anul 2009 sa va aduca numai realizari si bucurii, sa vi se implineasca tot ce v-ati propus sa faceti in el si la unele din voi barza sa va aduca bebelusul mult dorit.
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire, impliniri, noul an care vine sa fie mai bun ca toti la un loc de pana acum!
pupam toti ghioceii!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani si An nou fericit, cu sanatate, iubire, bucurii nenumarate, cu mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata!
Pe unde petreceti? Sper ca sunteti in amosfera magica de sarbatori.
Printre prajituri, joaca multa si cate o vizita, am reusit si eu sa va citesc si am vazut poze minunate de la Noe, Aida, alinaalex, delia, micalsa... si filme...
Avem si noi poze noi aici
Revenim cu mesaj mai lung dupa noaptea cea mai lunga a anului...
Sa ne revedem cu bine in 2009 !
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sorcova vesela,...Sa traiti ...sa-ntineriti,...Ca un mar ,ca un par ,..ca un fir de trandafir,..si mai departe sa o spuna cine stie,...

BUN GASIT IN 2009!Va pup la gramada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI tuturor cu mic cu mare! Fie ca anul 2009 sa va aduca numai fericire si multa multa sanatate!

Mergi la inceput