* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor fiindca nu stiu cand si daca mai apuc sa intru pe net, va urez de pe acum : LA MULTI ANI ! fericiti, cu multa sanatate voua si familiilor voastre, noroc si multe impliniri !!
Am vazut poze cu toti ghioceii, (care mi se par superbi ), am remarcat ca Marc si Bia stau desculti prin casa (si eu nu-l descalt niciodata pe Andrei, nici la somn, nici la 40 grade afara, numai la plaja l-am descaltat ). Am reusit in sfarsit sa scapam de boli, cu mult Augmentin degeaba ca era deja prea slab si nu-si mai facea efectul, trecut pe Sumamed si apoi pe alt antibiotic puternic ce se ia o data pe zi .... acum suntem doar pe Mucosin sirop !
Va pup pe toate !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IRINA, pe Marc f. greu il conving sa stea cu sosete pe picioare! si e tot timpul cald la picioruse, probabil asa se simte el bine, de aia nici nu insist sa le poarte. Vara ar sta si fara sandale, abia i le pot pune, asa de mult ii place sa stea descult. Chiar ieri am citit la "parintii intreaba..." un subiect pe tema asta.
Iar cu imunitatea stam f. bine, culmea e ca raceste in vacanta, nu la gradi
LA MULTI ANI si voua, un An Nou Fericit, plin de bucurii si realizari si cu multa sanatate lui Andrei!

MIHA, nu stiu cand ajungem la TM, ca depinde de tati...
eu sunt in concediu pana pe 12 ian., asa ca as avea timp, el nu prea are. Sper sa ajungem totusi. Dupa 5 ian. mergem la Arieseni la schi si sanius cateva zile, rezervare ne-am facut de cateva luni deja, caci de sarbatori e full.

La noi e f. frig, dar n-a nins deloc inca, e aiurea, ca nici nu putem sta pe frigul asta afara. Asa ca mergem prin vizite, la cumparaturi, am avut si noi o gramada de musafiri. Marc e cuminte, incantat ca sta cu mami acasa, azi am facut curatenie impreuna
Mucii s-au dus, am terminat si cu tratamentul, deci acum e ok.
v-am pupat!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
La multi ani si Un AN nOu fericit si plin de impliniri!
Noi facem revelionul acasa si am inceput deja pregatirile.
Nu avem musafiri decat o familie cu un copilas, dar speram ca o sa ne distrram bine.
Va urez la toti distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,deci fugirati acasa de craciun.tare fain,....si eu ma rog la dumnezeu,...sa nu lase sa nu ajung de craciunul viitor,....caci niciunde altundeva nu ma simt mai bine in preajma sarbatorilor decat acasa cu sora si nepoatele,...plus restul familionului,...cunostintelor.Sa ne spui si noua impresii si cum s-a simtit Oana acolo.

noe,vazui si eu pozicile voastre.....si mi-a revenit dorul de zapada.
Ciufulici,nu ne zici si noua cum ati sarbatorit?
Miha,pupam si noi cu 3 zile intarziere pe Stefanut!!!LA MULTI ANI si din partea noastra!!!
Noi ajunseram acasa cu bine si am reusit sa pun si o parte din pozici,pentru cine vrea sa vada,incepand de aci ,de pe balconul hotelului http://good-times.webshots.com/photo/2461490310072337911EnqCxB nu ma intind la discutii,...caci mama s-a apucat iar de gatit si bakerit,...si are nevoie de ajutor,...dar daca nu termina in 2-3 ore,...imi iau copilul de o aripa si fug de acasa,..vad eu pe unde o intind,....caci m-am cam saturat de postura de asistent de bucatar,....Revin cu impresii zilele astea,...dar daca cumva nu mai intru va spun de pe acum Un nou an fericit si implinirea tuturor dorintelor in 2009!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Va urez si eu tuturor un an nou fericit, care sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si implinirea a tot ce va doriti!

Catrinutza, imi pare rau ca va luptati cu bolile, sper ca intre timp s-au insanatosit cei mici si ai reusit sa te mai odihnesti si tu. Multa, multa sanatate va doresc!

Micaalsa, felicitari pentru mutatul in casa noua, s-o stapaniti sanatosi si fericiti! Ma bucur ca a fost totul ok la eco, sarcina usoara in continuare!

Alinaalex, succes cu jobul nr. 3! Am vazut pozele cu Marc la serbare, s-a facut tare frumos...

Aalina, imi suna cunoscut ce zici de Ana, si Sara mea e tot asa, nu ii place sa fie in centrul atentiei daca sunt multe persoane necunoscute in jur, e timida si retinuta in fata strainilor. Si ea e in faza cand vrea sa faca totul singura, unele operatiuni insa ii reusesc foarte bine, de exemplu de ceva vreme se spala singura pe cap cu succes total. Acum astept sa se perfectioneze si la spalatul dintilor, imbracat, incaltat etc.

Eu ma pregatesc sufleteste pentru prima despartire mai lunga de Sara - plec o saptamana la Teheran si, desi sunt foarte fericita pt. ca astept de cativa ani ocazia de a ma intoarce in Iran, mi se strange inima cand ma gandesc ca voi fi atata timp departe ea :( . O singura data am mai fost despartite, dar au fost numai 2 zile, si chiar si alea au trecut greu de tot... Lumea in jur imi zice ca am eu o problema, ca e doar o saptamana si nu e cazul sa sufar in halul asta, le dau dreptate intr-un fel, dar asta tot nu ma face sa ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fete dragi, sa aveti un an nou minunat si sa fie mai bun si mai bogat si mai plin cu de toate decat cel care se sfarseste acum!

Ameera, si eu a trebuit sa ma despart de Thea de aseara si ne revedem abia pe 3 ianuarie, de ziua ei CHiar ca parca nu ma pot bucura de vacanta, mai ales ca a plans ingrozitor aseara la bunica ei (si eu, proasta, nu am obisnuit-o din timp cu casa bunicii) si a trebuit sa o adorm in brate si sa plec pe furis...azi voiam sa mergem sa o vedem inainte de plecare, dar ar insemna sa o starnesc si ma doare sufletul Si e si racita

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Deliutza care bb Stefan mama?...ca s-a dovedit a fi bb Eliana...Mai fac unu` sa prindem o odisee impreuna? io un baietel si tu o fetita ca sa-mi fie nora?

Laura ptr bubulina ta si sa aiba o viata minunata!

tuturor! Un 2009 minunat! Distractie placuta la munte sau la petrecere!
Noi maine plecam la bunici!

Avem poze aici: http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ameera

Eu ma pregatesc sufleteste pentru prima despartire mai lunga de Sara - plec o saptamana la Teheran si, desi sunt foarte fericita pt. ca astept de cativa ani ocazia de a ma intoarce in Iran, mi se strange inima cand ma gandesc ca voi fi atata timp departe ea :( . O singura data am mai fost despartite, dar au fost numai 2 zile, si chiar si alea au trecut greu de tot... Lumea in jur imi zice ca am eu o problema, ca e doar o saptamana si nu e cazul sa sufar in halul asta, le dau dreptate intr-un fel, dar asta tot nu ma face sa ma simt mai bine.

Problema e ca esti mama..si eu tot asa ma simt! Nu as putea sa plec in concediu fara pitici...ma simt aiurea rau!

Drum bun! Si ia multe poze cu tine! Eu am fost o zi la Budapesta cu poza lor in geanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani ! Va doresc multa sanatate voua si celor dragi, sa fiti fericiti si sa va impliniti toate dorintele in Noul An
!
Va pup si promit sa intru cu povesti despre noi in 2009 .

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MIHA,M-AI FACUT SA MA PRAPADESC DE RAS!Asta se intampla cand citesc din fuga trenului,....Dar,..tu esti o draguta si iti multumesc,...ca vrei inca un baietel,...ca sa redresam situatiunea .Citisem ca i multumeai lui Ciuf de urarile de anul trecut,..si eu am sarit repede la concluzia ca pe cristi il mai cheama si Stefan,...

Mergi la inceput