Puiuti de randunici 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Stela eu il duc afara de la 12-14
si de la 16-18
si doarme super bine afara
pediatra a zis ca pot sa il scot pana
la -5 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Naty, eu i-am dat aredei capia verde, facut la steamer impreuna cu alte legume si carnita. Nu fi necajita pt Iulia ca sigur peste 1-2 ani nu se mai vede diferenta cu copiii nascuti la termen. Stiu ca si eu in locul tau cu greu m-as putea stapani. De ex acum a venit sotul de la pediatru si bebe a luat doar 150g intr-o luna si ma stresez . Vreau sa-ti spun ca am o prietena care a nascut prematur si a stat dupa aia o luna la prematuri copilul ei. Acum baietelul are 6 ani si e f destept, desi e inca destul de slabut. Problema e ca ea e inca f stresata si , ca rezultat, il afecteaza si pe copil si ei i-a fost si frica sa mai faca alti copii. acum se gandeste ca ar fi fost bine daca baietelul ei nu ar fi fost singur, dar i se pare ca ar fi diferenta dintre ei prea mare.

Pucca, felicitari pt dintisor !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mercic de lamuriri.
Am vazut-o pe Sanzi mergareata si cum se stramba ea la masa!Mai,dar ce cercei de donsoara!
Raluca,Ioana si cine mai intreba,cu virtual dub am compresat noi filmuletele.
Bubu,exact la fel ca Stefanutul,urla Tea cateodata si nu vrea nici leganata,nik..Si se partzaganeste si plange.Si ieri si alaltaieri mi-a facut asa si nu stiu de ce.Sa fie vreun dinte?Ma intreb,daca atunci cand iese un dinte se intampla sa faca bble diaree,nu poate sa aiba si crampe cand se plamadeste vreun dinte?SA NU RADETI de filosofie!!
Bubu,sa-ti fie de bine cumparaturile!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Na ca mi-a luat-o Butucel inainte

Spuneti-mi si mie ce fel de biscuiti cumparati la bebei???Adica exact cum se numesc si firma si ude unde sa iau???La REal am gasit dar aveau gluten.

Voi le dati la bebelusi mandarine???eu ii dau Antoniei ca este pur si simplu innebunita,adica in timp ce mancam am incercat sa-i dau asa putin sa suga din ea ...si i-a placut asa de mult ca de atunci ii dau mai mereu si de fiecare data le accepta cu placere.Bine sa nu va ganditi ca exagerez......dar vroiam si parerea voastra daca este bine sau nu????Ca la dr. nu am apucat sa ajung sa vad ce zice...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Uita-te pe www.babypoint.ro Acolo au mai multe tipuri de biscuiti. Eu de acolo ii iau fetei, dar ea are 9 luni. De acolo iau si lapte, mult mai ieftin. Daca vrei detalii, da-mi pm ca intru mai rar pe aici. Ma gasesti zilnic pe redoutistele fidele LR.FR

Mergi la inceput