Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
Zoze.
V-am intrebat si aseara,voi cat mai tineti bbii afara pe gerul asta??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
blankar spune:
salutare randunime!
se pare ca am scapat si noi de febra
sper sa putem pleca la ski fara probleme
va pupez,revin mai tarziu
luny spune:
fetelor, fac si eu un sondaj,tre sa renunt la scoica si sa cumpar un scaun ptr bebe mai mare si nu stiu ce...voi scaun de masina aveti, sunteti multumite? ma intereseaza fara isofix..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Stela mie nu mi se pare chiar atat de ger. Ieri, de exemplu, am iesit pe la 11 in parc si a stat o ora, si seara pe la 7 a mai iesit tata cu ea vreo 40 de minute.
Alaltaieri am carat-o in mall la cumparaturi
si nu am mai iesit la plimbare decat pe la 5 vreo jumatate de ora.
Acum dupa ce mananca o duc in parc, si vreo ora tot stam.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Clau nu te speria , sunt si preturi mai mici, tot in acel site gasesti in partea dreapta sus scris cu mov body up , intra acolo sunt preturi mai accesibile , este al doile a brand al nostru
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny fetelor, fac si eu un sondaj,tre sa renunt la scoica si sa cumpar un scaun ptr bebe mai mare si nu stiu ce...voi scaun de masina aveti, sunteti multumite? ma intereseaza fara isofix.. LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Cosmarul vietii mele de vreo 2 saptamani. In curand nu-i vor mai incapea picioarele in scoica asa ca trebuie scaun mai mare. Caut si caut si caut si nu stiu ce sa iau. Tot fara isofix vreau si eu, dar ORI nu are una, ORI nu are alta, ORI este nesimtit de scump!!! 
Motivul pentru care am fost pe la targuri tot cautarea unui scaun a fost (Roxana stie
Ma gandeam la Maxi Cosi, dar nu are aparatori laterale pentru cap.
Poate Chicco Key I. Acum am mai vazut si Storchenmuhle sau Romer (dar sunt scumpe rau).
Iarasi nu stiu daca sa iau 2 scaune pentru 2 etape, sau unul care merge pana la 36 de kg...
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
adrianadana spune:
Fetelor va multumesc pt raspunsuri.
Azi noapte a facut38.5 febra, dar de azi dimineata are 37.5.
Sa speram ca e de la dintisori
Zoze cred ca trebuie sa stabilim si noi o intalnire la Craiova sa nu le mai invidiem pe fete.
Oricum si eu fac la fel nu plec deloc de langa ea pt ca plange si nu pot sa o las asa
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny fetelor, fac si eu un sondaj,tre sa renunt la scoica si sa cumpar un scaun ptr bebe mai mare si nu stiu ce...voi scaun de masina aveti, sunteti multumite? ma intereseaza fara isofix.. LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
noi il avem pe asta si sta bubu foarte bine in el
http://www. bestkids .ro/pm-464-4-scaun-auto-key-1-plus.aspx
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu