Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

silvaaaaaaaaaaaaaaaa, deci daca nu vii cu pozeee de la meci, te kilaresc!!! ai inteles????? huh ...wooooww...bestial!!!!
bravo mah!!!
si da, il rezolv pe czudi ca-l iau la bani marunti cand ajunge acasa

deya, czudi in prima zi in care ne-am intalnit m-a dus la meci si cum am dat coltul (la propriu ) spre terenul de fotbal, mi-a dat drumul la mana
cand am ajuns acasa l-am bagat in sedinta urgenta deh, si cica ii era cumva fata de prietenii lui. asa ca fiarele de acuma erau si ele biete curci la inceput, deci rilex
totul e chestiune de obisnuinta

da, am schimbat semnatura caci copiii adoptati sunt copii care cresc in inima

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

pfff...ce zi dementiala!
czudi o adora pe Paula Seling...ma suna acuma ca e in Mall, concerteaza acolo colinzi...am ascultat la telefon putin si m-a luat cu fiori.
luati de traiti si simtiti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

silva

ma gandesc ca va e de folos www.timisoaraazi.ro/index.php?art=2377" target="_blank">asta pentru care mai vrea sa scoata nasul pe afara in vreme de colinzi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

E Mariaa deci si tu ai patit...pffaissss ce m-am revoltat pana o zis el nu nu asta se vorbeste fata in fata(noi vorbeam pe mess)k altfel il inteleg gresit.Ce sa inteleg gresit?I-am zis incuie-ma undeva si gata....brrrrdiscretiede parca as fi eu vreo ostentativa numa texte i le scot eu din cap
O simtit ca ceva nu e ok asa ca in seara asta mai la noapte vine direct pana la Resita sa imi vada mutra
eu daca nu zic nu pot ma foiesc dupa toata.
De mult vroiam sa va rog care aveti timp si vreti sa imi scrieti cum v-ai cunoscut sotiorii

Mergi la inceput

ioii deya mama...cum m-am dus io in nori cu spiritul si cum dai tu cu mine de pamant brusc si dintr-o data si fara mila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti rapid,rapid....caci ramasesem datoare la o scumpa si draga de a mea...

Silvana de departe....

te pup,tu fata draga si asta e cu mare drag

PENTRU TINE

PS.Aceasta postare merge si in deschiderea noului capitol,in caz ca treceti de urgenta la capitolu nou....sper ca nu-i bai!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput