Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
silvaaaaaaaaaaaaaaaa, deci daca nu vii cu pozeee de la meci, te kilaresc!!! ai inteles????? huh 
...wooooww...bestial!!!!
bravo mah!!! 
si da, il rezolv pe czudi ca-l iau la bani marunti cand ajunge acasa 
deya, czudi in prima zi in care ne-am intalnit m-a dus la meci si cum am dat coltul (la propriu ![]()
) spre terenul de fotbal, mi-a dat drumul la mana
cand am ajuns acasa l-am bagat in sedinta urgenta
deh, si cica ii era cumva fata de prietenii lui. asa ca fiarele de acuma erau si ele biete curci la inceput, deci rilex ![]()
![]()
totul e chestiune de obisnuinta ![]()
da, am schimbat semnatura caci copiii adoptati sunt copii care cresc in inima ![]()
un copil creste in inima mea ![]()
Mariaa spune:
pfff...ce zi dementiala!
czudi o adora pe Paula Seling...ma suna acuma ca e in Mall, concerteaza acolo colinzi...am ascultat la telefon putin si m-a luat cu fiori.
luati de traiti si simtiti :)
un copil creste in inima mea
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
silva 
ma gandesc ca va e de folos www.timisoaraazi.ro/index.php?art=2377" target="_blank">asta pentru care mai vrea sa scoata nasul pe afara in vreme de colinzi :)
deya spune:
E Mariaa deci si tu ai patit...pffaissss ce m-am revoltat pana o zis el nu nu asta se vorbeste fata in fata(noi vorbeam pe mess)k altfel il inteleg gresit.Ce sa inteleg gresit?I-am zis incuie-ma undeva si gata....brrrr
discretie
de parca as fi eu vreo ostentativa numa texte i le scot eu din cap![]()
O simtit ca ceva nu e ok asa ca in seara asta mai la noapte vine direct pana la Resita sa imi vada mutra![]()
eu daca nu zic nu pot ma foiesc dupa toata.
De mult vroiam sa va rog care aveti timp si vreti sa imi scrieti cum v-ai cunoscut sotiorii
Mariaa spune:
ioii deya mama...cum m-am dus io in nori cu spiritul si cum dai tu cu mine de pamant brusc si dintr-o data si fara mila 

Ana68 spune:
Saluti rapid,rapid....caci ramasesem datoare la o scumpa si draga de a mea...
Silvana de departe....
te pup,tu fata draga si asta e cu mare drag
PENTRU TINE
PS.Aceasta postare merge si in deschiderea noului capitol,in caz ca treceti de urgenta la capitolu nou....sper ca nu-i bai!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa