Timisoara, Impreuna!(131)-Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aveti cap nou, aici, ca azi hoinaresc prin ploaie...cu fica-mea...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da fetele sunt bine mi-au trecut si durerile de capam inceput sa merg fara carje,luni ma intorc la Arad la infiltratii si scos de fireoare doare?
Ma duc la pansat,nu va iau pe rand.Dupa ce or trecut problemele cu picioru or aparut alea iiiiii cum imi iau campii
Va pup...Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake, cortul va fi amplasat chiar langa scena din fata operei iar jucariile se colecteaya intre 17.00 si 19.30. Va sarut pe toate.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Fetele mele dragi...noi plecam maine din Timisoara...Craciunul la Brasov iar revelul la ai mei ...asa ca va urez de pe acum...un Craciun in care sarbatorirea nasterii Domnului...sa o simtzitzi sau resimtzitzi fiecare ca pe o minune...sa va umpletzi de lumina si pace...sa realizatzi ca acest prunc... chiar a existat si e dumnezeirea materializata pe intelesul nostru...venit pentru a da un sens vietzii noastre...nu trebuie decat sa credem in el...sa-l primim in inima...si atunci totul va capata sens...ochii ni se vor deschide...si iubirea ne va invalui...

va pup si va iubesc

mihi

“Dumnezeu este îndelung rabdator si mult milostiv, dar nepedepsit nimic nu lasa”
(Naum 1, 3)...eu as inlocui nepedepsit cu neindreptat

Mergi la inceput

Asaaa sa revinn....
Ana parca asa mai vi de acas...Alex nu a fost sa o vada pe sora lui evouland?
Doris mai revin cu rugamintea de masca pentru par uscat daca ai timp sa imi scrii..De Ela mai stii ceva?
Mariuca esti bine?O mai trecut raceala?
Gonghy welcome backcare-i baiu?
Claudia tu ce faci?Am citit ca ai trimis-o pe Deni la Timisoara va citesc pe ascuns din umbra
Geta ce faceti de sarbatori plecati la Arad?
Anda frumoase cotrele.Ai dat din coate pana la urma in multime?
Katik asteptam pozele cu gorobeti
Silvanamis intreaga dupa spectacolvreau sa iti spun ca nici nu m-am uitat la afis ca era numele tipei trecut acolosi bash acolo o trebuit sa ne oprim sa asteptam pe nu stiu cine....n-am de lucru tre sa imi fac...
Mihi pe unde esti?
Aida,Lore,Lormi
Deianira mai esti prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

va tzuc tare pe toate. aveti grija de voi. superbe pozele cu copilasii.
sunt absolut minunati cu totii. Laurelu, te tzuc tare absento!! Sa nu mai faci din astea

pe mine m-o lovit czudi in cap de 3 ori astazi.
mai intai ma suna ca astia au dat la mall deja primele de craciun impreuna cu salarul...porma ca nu-i cu salarul, ci numai prima bah, imi vine sa ma duc la dascalu si sa-i strang mana, pe bune. nu-i normal la cap. si zic de bine
si ultima ca sa zic cand vreau concediu anul viitor.

acuma stau si ma intreb (pana vine acasa si-i vad ochii..) o fi de la curent?! o fi de la chefu' de aseara?! o fi de la oboseala?! o fi N.F. ?! trebe musai sa vad de la ce i se trage si cum pot sa-l dreg la cap.

deya, bine ca ai scapat de-o belea, te bagi in alta? cum ti-e ia??

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mihi, Sarbatori Luminate! Sa aveti parte de un Craciun fericit!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Mariaa ti-am lasat un offline pe mess atunci seara cand ne-am intalnit sa iti spun k mi s-o lipit se suflet mi-am si tras o poza:D.Asa cu beleaua.......ca sa zic....mai mis atat de agitata nu stiu de ce....bine ca am scapat oricum stateam in sala cu ochii cat cepele...da ma gandeam ca nu ii popica atat de inconstient sa ma duca sa ii o vad pe ea...in schimb ce ma OMOARA...e discretia lui....frate ti rusine cu mine?oaiisss am zis ca fac cu nervii nu pot sa zic ca s-a purtat frumos si a avut grjia de mine...da NICI UN GEST DE TANDRETE....nu am pretentii la saruturi in public si alte alea...da pana si alti baieti de pe acolo socializau mai mult cu mine erau mai draguti....mai atenti...mai...sa va zic ca am plecat fara sa ma brrrrrrrrrr.Si dupa mi-a zis sa nu ma supar...ca o vazut ca ceva se intampla asa e el discret(daaaaaaa sa nu uitam ce oze avea pe net)si crede ca e mai bine ca sa fim noi 2 bine sa ne ferim de rautatile celorlati.Adica nu poti sa ma tii de mana?Adica stai langa mine ca si cum nush....strain....Yo nu concep asa ceva...Si cand suntem noi 2pfaiisss fetelor nu fac fata la dragalosenii cand iesim pacccc
Asa erau si ai vostrii in tinerete?

Mergi la inceput

Mihi sarbatori fericite
Mariaa ai schimbat semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ziua buna si de la mine

La noi e furtuna de zapada asa ca copilu e acasa, m-au sunat azi dimineata la 5 sa-mi zica ca e scoala inchisa azi. Planuiam sa merg la cumparaturi dar nu ma incument singura sa conduc pe vremea asta.
Ana, ceva verde nu ai pentru mine? (verde e culoarea sarbilor). Te-am intrebat daca e aceeasi directoare inainte de-a vedea pozele lu' Anda, dupa aia m-am lamurit.
Dana, sanatate si sper sa treaca curand cuiu sa te poti bucura cu adevarat de toate
Mihi, Sarbatori fericite si voua!
Laura, chiar m-am mirat cum de au scris fetele 2 pagini de ieri!! a scris Laura!!!!!! Sanatate la voi si vino cu ceva idei de meniu.
Deya, iti faci tu prea multe griji aiurea, ti-am zis ca o sa fie bine.
Kati, vrem pozeeeeeee!!!
Claudia, la voi totul ok?
Maria, io n-am inteles penultimul tau mesaj dar sper ca dupa ce-l rezolvi pe Czudi sa fii ok

Va tzuc pe toata, azi is prin zona daca nu ma ia vantu

Edit ca am uitat sa ma laud : aseara sotu o fost la chefu de Craciun al companiei si o castigat la tombola 4 bilete la Chicago Bulls

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput