LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy cred si eu ca te-ai speriat la asa o febra mare,dar de la dinti asa mare febra? Acum e bine? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
banuiesc ca a fost de la dinti,nici nush ce sa mai cred....semne ale unui inceput de raceala nu are ....

am sunat acum acasa si e ok
sper doar sa nu se repete povestea la noapte
Vroiam sa intreb...a mai fol cineva termometru` digital tip suzeta??
intreb pt. ca i-am masurat temp. cu suzi si arata 40.4 iar cu cel clasic(tot digital) arata 39.6

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
| Amy, 40.4 este foarte periculos si f putin probbail sa fie de la dinti. Cand am ajuns cu Eva la urgente avea 39.6, si doctorita mi-a zis ca febra de la dinti nu poate fi asa de mare. Acum ce face Iustin? Sanatate multa puiutului |
Multumesc Adra!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Ank83 spune:
... Ancooo se putea sa nu spui tu ceva ..asa de dimineata
... Lasa ma fata in pace ...cauta si ea iesirea si tu o iei la misto ![]()
Amy si eu zic ca nu e de la dinti... Poate e un inceput de ceva gripa... firar sa fie 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

ellis spune:
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI,MIHUTA!!!! ITI DORESC SUCCES PE TOATE PLANURILE,SANATATE,FERICIRE SI MULTE,MULTE BUCURII TRAITE ALATURI DE FAMILIA TA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI! TOT CE ITI DORESTI SA SE REALIZEZE!

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
Anco ma iau bazdacii cand vad la tine la semnatura 4 zile,fata asta a ta chiar vine la termen?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ellis spune:
ANCA- acum chiar ca m-am linistit cu carnita!![]()
MIHA - ma bucur ca merg spre bine copiii!
MIHITA - SOFIA chiar ca vorbeste multe! si Alessia mi-a aratat urechea, dar cred ca raspunzator e catelul de la fisher price;
si inteleg multe, dar uneori ne ignora
;
OOOOFFF AMY -
IUSTIN; NU STIU DE termometru suzeta, eu ii pun intrarectal;
a mea se trezeste tipand - urland rau, si eu cred ca e de la dinti, se vede ca o doare ceva si duce mana spre gurita; face asta si ziua si noaptea; cred ca e al doilea canin si astia o chinuiemult timp, la primul a durat mai mult de o luna
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adra_bell spune:
Amy, eu am dintr-ala de ureche, dar este destul de prost, arata intotdeauna mai putin. In stare normala, arata sub 36.5C cu mult....
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Mihuta, felicitari Sophiei, e superavansata daca deja leaga doua cuvinte intre ele, multi copii fac asta dupa 1.5-2ani. 12 kg este foarte bine, Eva are sub 10kg
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Si Maria mai leaga cate 2 cuvinte,de exemplu "mama hai","mama papa","mama ba ba "(adica baie baie) ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI