LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mai sa fie...s-a trezit Ana...e ceva scandal la noi in bloc si s-a speriat....!sper ca se linisteste si ea, ca scandalagii au plecat ,i-am auzit pe casa scarii....si asa a adormit numai cu masaje, plimbari in brate si cantecele...sa nu-i fi deranjat somul astia...ca atunci sa ma auda pe mine ....desi nu cred ca se mai intorc azi si oricum sunt rare fazele de genul asta....ii iert!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

chiar nu stiu cum sa mai procedez cu ea, cum sa o fac sa se culce asa, frumos, fara scandal.....nu cred ca e bine pt. ea sa adoarma tot asa, cu plansete, tipete si nervi....pana acum o scoteam de la baita, imapchetarea, laptic si asezat in pat...fara alte probleme...oare ce a det. schimbarea? tre sa ii gasesc alt algoritm, de asta s-a plictisit clar....nu au avut nici un efect niciodata jucariile, papuselele cantatoare, caruselul...
sa nu ziceti iar ca ma plang , ca asa e cu copii...stiu ca se poate si asa, accept , e normal , sunt acolo trup si sulflet pt. ea...dar nu inteleg de ce si-a schimbat naravul...era asa bun alalalt!si nu zic asta neaparat pt. mine...dar si pt. ea...
ma duc...iar plange...ii fac laptic...poate poate se linisteste

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Neata' ... ma doare gatul de morrrr .. Si am si dat afara azi noapte de ma doare stomacul ...

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank, hai ca mai ai putin!!!multa sanatate!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Mihuta mersi pentru poza,mai dar ce s-a schimbat Ioana decand nu am mai vazut-o eu
Anco oare Cecilia nu stie ca nu pe gura trebuie sa iasa?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

`Neatza!

noi am avut o noapte groaznica,Iustin a avut febra azi-noapte,vorbea singur parca delira....la un moment dat ajunsese la 40.4 si ne-am speriat teribil de tare...cred ca am fost la un pas de a ajunge la spital
racit nu este asa ca febra cred ca i se trage de la dintisori
dim. era ok,era plin de energie ca si cum nik nu se intamplase

azi am o gramada de trb dar nu ma simt in stare de nik

LA MULTI ANI!!!!!

STEFAN

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Amy cred si eu ca te-ai speriat la asa o febra mare,dar de la dinti asa mare febra?
Acum e bine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

LA MULTI ANI,MIHUTA!!!!

ITI DORESC SUCCES PE TOATE PLANURILE,SANATATE,FERICIRE SI MULTE,MULTE BUCURII TRAITE ALATURI DE FAMILIA TA!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neatza!
La multi ani Mihuta! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Ruxandra, multumesc!
Cati, si eu sunt ingrijorata cu intarcatul, chiar nu stiu cum o sa se petreaca actiunea. Planuiesc sa incep treptat cam din primavara, dar eu oricum ii dau laptic naturel, pana la vara, tot stau acasa, nu inteleg de ce sa ma grabesc.
Amy, 40.4 este foarte periculos si f putin probbail sa fie de la dinti. Cand am ajuns cu Eva la urgente avea 39.6, si doctorita mi-a zis ca febra de la dinti nu poate fi asa de mare. Acum ce face Iustin? Sanatate multa puiutului

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput