Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

bravo Razvan!
Mady ce mananca el acolo? de care cereale si cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Noi am fost astazi la ziua unei fetite(mama ei colega si buna prietena de a mea).A fost supeeerrrbb!8 adulti si 5 copii cu varstele..1an jumate, 1an si 7 luni,1an si 8 luni, 5 ani(sarbatorita) si 7 ani.Copii au fost minunati.Nu s-au batut, nu s-au certat, imbrancit.S-au jucat, au alergat, au dansat...ce mai.. fara cuvinte.Veve s-a integrat foarte bine(atat de bine incat a plecat cu o papusa de-a sarbatoritei)iar eu pot sa spun ca e prima data cand ma distrez cu adevarat de la nasterea ei.A fost si tati cu noi bineinteles.
Am mancat, am baut, am dansat, am glumit.O petrecere fara fitze unde toti ne-am simtit extraordinar.
Veve deja e lata..doarme dusa
Ma simt atat de bine incat nu pot sa va impartasesc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Super razvanel, ce curat manancaaaaa... si super si Rares, si Ana...

Menuet, foarte frumos ar trebui sa repetati experienta

Tzuna, si multa sanatate sotului!

Felicitari lui Petru! Noi ne-am apucat de culori inaintea formelor, le luam incet-incet pe toate la mana...

Ah, are si Alex un cuvant de 4 silabe - "cucucurgui" = cucurigu

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

REIN si GABI- sper sa nu aveti probleme cu inima/circulatia si sa nasteti cu bine copilasi sanatosi, frumosi si mancaciosi.

ELPOWER- ma bucur ca va mutati in curand. Cred ca iti este cam greu in perioada asta cu toata organizarea etc. Dar si cand veti fi in casuta voastra frumoasa....

REIN- il felicitam pe Petrisor pentru cate stie. 32 de saptamani deja? acusi vine bb. Cred ca iti este greu si-ti va mai fi dar vei avea 2 comori in loc de una cum avem noi asa ca merita toate sacrificiile.

Acum despre noi: Maria e cu mucii pana la barba , mai face si febra 38 din cand in cand dar eu tot sper sa-i treaca. Problema e ca trebuie sa-i treaca pana luni ca sa o pot duce la bona fara sa imbolnavim cealalta fetita si eu sa ma duc cu sotul la spital la pansat etc. In rest Maria e super vesela dc sunt si eu si tati acasa, s-a cam matait zilele astea ca ii e frica sa nu plec (am tot lasat-o cu bona, cu socrii...de fapt m-a vazut numai pe seara ea care statea f mult cu mine). Asa ca cere "in bate" (in brate) cand simte sau crede ca urmeaza sa plec, continua sa spuna "am si eu buba, mami da punga" si se intinde pe pat langa taica-su si sta cu punga la ochi... e fascinata de perfuzii si zice ca bazaie...si vb fff mult, face multe propozitii.. vorbea si inainte dar acum de 1 saptamana si ceva ma impresioneaza la fiecare pas. Poate si unde am vazut-o mai putin...
Sotul e neasteptat de bine. Umflaturile i-au disparut in mare parte, mai e vanat (de fapt acum are mai multe culori) tare la ochi dar daca nu era partea cu operatia la ureche ar fi fost aproape refacut. Azi a fost la spital si i-a scos mesele de pansament care erau prinse de ureche si nu-l mai doare atat de tare... si psihic e mult mai bine. Cel mai mult il ajuta Maria ca nu poti fi suparat daca o ai pe langa tine: il striga tot timpul tati sau babi, ii duce jucarii, il cheama la masa, intra peste el la baie sa vada ce face si zice :tati buba tece.

Sper ca sunteti toate bine si va urez un week-end placut sau ce a mai ramas din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna ne bucuram mult ca sunteti bine.Iar Maria e o scumpica, cum are ea grija de tati sa-i spuna ca "buba tece"

Oau, burticicare de care mai mari/mai mici...ce mari v-ati facut...rein mai aveti un picut...

dianasuper Alex.Insa voi n-ati gustat gluma lui cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

In sfarsit doarme....(am si eu timp sa-mi fac de cap)

Tzuna ma bucur ca e mai bine sotul tau.Multi pupici

Acum ca am mai mult timp ...am sa va mai scriu cateva randuri despre programul Anei si despre cat si ce ii dau sa pape.

Am citit(si-mi pare rau ca nu am si retinut numele) ca mai este o mamaica careia i se da trezirea la 6-7 dimineata.

Programul nostru este cam asa:

6-7 trezirea
mananca 1-2 felii de paine cu unt si bea un biberon de lapte(tot praf)

Peste o ora cere iar de mancare.Papa un ou fiert sau cascaval. O scoate mama un pic afara iar la 12 serveste supa.Baga nani vre-o 2 ore si evident cand se trezeste.....cere iar de mancare...o pacalim cu mar,biscuiti,pufuleti pana se face felul doi(spanac,conopida,ghiveci,fasole verde,peste etc....mai putin porc,mezeluri,dulciuri din comert,sucuri)Dupa ce a halit si al doilea fel de mancare mai iese o ora afara.(evident cand se poate iesi afara nu cum este acum)
Intra in casa in urlete de foame.....asa ca i se serveste banana si marul.Intre mese joaca...joaca si iar joaca...Seara inainte de culcare mandra noastra are tot felul de pofte"piu=pui" "cacoshi=cartofi" "Gaushti=galusti" Uneori am senzatia ca am in fatza un balon care sta sa explodeze.

V-am scris toate astea ca sa va minunati si voi alaturi de mine de concluzie....NU REUSIM SA DEPASIM PRAGUL DE 10 KG.Habar nu am de ce.Orinde ma duc cu ea se minuneaza toata lumea cat de slaba este! Mor de oftica pentru ca eu stiu cat mananca.A avut intradevar o perioada in care nu a mancat insa se pare ca tratamentul homeopat a facut minuni.Nu numai ca nu mai face nazuri...rade tot!!!

Stiti cum imi da trezirea dimineata? Strigand cat poate ea de tare "mami papa,mami papa" in urechea mea.Imi vine sa sar in tavan de nervi.Nu-mi da si mie un minut sa-mi revin.Ieri am zis ca o pacalesc.Mi-a cerut sa se joace cu plastelina.Bucurie mare pe mine....imi zic...trag si eu un pui de somn langa ea....Am reusit fix 5 minute pentru ca am simtit cum copila mea draga imi astupa narile cu plastelina.Cred ca nu are sens sa va mai zic ca m-am speriat si ca imi venea si sa plang si sa rad in acelasi timp...Cam de astea face Ana noastra. A ba nu....si-a mai tras un obicei....ne arde palme .Sa ne intelegem....chiar dor......nu stiu cum sa o dezvatz...nu stiu de ce face asta....
Pe la ora 20 o bag la baitza iar in jurul orei 21-21.30 la somnic.Peste noapte are 2-3 treziri scurte in care imi cere tashi=ceai.Am intrbat dr daca e normal faptul ca bea 2 biberoane de ceai pe noapte si mi-a zis ca da.Imi este dor de o noapte dormita cap coada.Nu adoarme fara mine si fara muzica de la "itzi".Peste noapte insa trebuie sa fug la ea ca"moare copchilu" de sete.
Cam asta mai este Ana.Cat despre mine....servici-casa-copil.Abia astept vacanta....am cam obosit! Hai ca nu vreau sa va plictisesc.Vechea meteahna...scriu rar dar mult.
Imi pare tare rau ca "m-am rupt de voi".Au aparut atatea fete de care nu stiu nimic...Sper sa recuperez.

Pupam stupul!!

Mergi la inceput

BUna!

Vin tot cu vesti bune. Sotul a terminat azi cu perfuziile asa ca e mai putin stresat , mai linistit si au plecat si socrii... Sper sa ne revnim incet cu totii. Incepem sa vedem luminita aia d ela capatul tunelului deci totul va fi bine pana la urma.

Mariei ii mai curge nasul dar macar nu mai face febra.

LORAIN- la ce medic homeopat ati fost? Si ce v-a dat pentru pofta de mancare? Mananca f bine gaza voastra. De ingrasat nu stiu ce sa spun.... daca nu are viermisori sau probleme cu tiroida nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi mai ales ca ea e plina de energie. daca era un copil f linistit s-ar fi ingrasat cu siguranta. partea buna este ca mananca de toate, stii ca nu are lipsuri...

Cam asta e tot. Maria si sotul sunt la somnic si cred ca ma intind si eu putin ca s-a adunat atata oboseala.... Duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Apropo de kg scrieti si voi cat mai au puii vostri. ma intereseaza mai ales fotomodelele ca si eu sunt stresata ca LORADIn din cauza asta. Maria a avut in vara 10 kg dar acum are 9.800 kg. ma intreb daca sunt multi copii la varsta ei sub 10 kg ca am vazut pe grafic ca 10 kg ar fi limita de jos pentru 1 an si 10 luni si nu e bine sa treaca si sub acea limita. Pe medie nu am fost decat la nastere (ca a avut 3,350 kg) si nu mai am pretentia asta dar macar sa nu ajunga sub grafic de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Loradin, stiu ca zicea Iunia ceva la un moment dat si tind sa cred - daca mananca in exces, energia obtinuta din mancare este folosita efectiv pentru digestie si de asta nu s-ar pune nimic pe ei. Si la Alex s-a confirmat. La 7-8 luni Alex manca tot cat mananca acum (ca gramaj), si nu punea un gram pe el, intre 7 luni si un an a pus o jumatate de kg. in schimb dupa 1 an (cand i-au dat maselele n-a mai mancat aproape nimic dintr-o data) a inceput sa manance mai putin dar sa puna pe el mai bine din putinul pe care il mananca.

In momentul de fata are putin peste 11 kg. E putin sub medie, dar eu sunt multumita.

Tzuna, eu i-am dat lui Alex intr-o perioada cand nu manca, siropuri de coacaze si afine, si ceva a functionat, in sensul ca acum mananca normal. Maxim 4 mese pe zi, dar consistente, si pune ceva pe el - nu mult dar constant.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tzuna,

pe dr o cheama Bobe Nicoleta si este la AMICUS MED.Am cunoscut-o la cununia prietenei mele si am fost fascinata de dumneaei.Am citit pe net lucruri minunate despre d-sa care s-au adeverit.Singura problema este ca se ajunge f greu la dumneaei?(.Eu am avut "pile")A vrut o colega de-a mea sa se programeze si a obtinut abia peste o luna .Dar.....crede-ma.....merita asteptarea...
Te pup!

Mergi la inceput