Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 7

unique spune:
Mi-a iesit din cap varianta cu Ubidoca. I-am intrebat daca se cumuleaza coletele primite intr-un colet mai mare, daca imi pot recomanda un transportator mai ieftin decat posta, si daca accepta la plata mandatul postal sau mandatul Eurogiro Cash International.
Mi-au raspuns:
1. Les colis sont réexpédiés le jour même de leur réception (ce qui signifie pas de stockage dans nos locaux et donc pas de reconditionnements de plusieurs petits colis dans un plus gros colis.
2. L'acheminement de vos colis via UPS et FEDEX sera dans tous les cas plus cher que la Poste et ses envois en colissimo international.
3. Les moyens de paiement autorisés pour la réception et la réexpédition de colis sont uniquement le virement ou le chèque (ou le mandat cash).

anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Anne, te rog daca poti sa scrii catre cine ai trimis /trimiti PM-uri, sa nu mai trimit si eu-cred ca mai pe seara bag o campanie de mailing April |
Scuze, nu prea am avut astazi prea mult timp.

Am trimis PM lui: sarmisa77, puselu, roxana claudia, andreap, bravegirl, mama lui alex, lavi02, alinache, maxia, cristinacsa, dariscumpi, danadc, mychydutza, alinabojuc, ereena, raluca_, ancamari.
Fetelor, scuze daca ati mai primit sau stiti.

Continui

Maugham si 2008Ela nu au activate PM si nici adresa de mail.

danadc spune:
Intrebare: daca gasim pe cineva dispus din Franta (persoana fizica sa ne reexpedieze coletele, asta inseamna ca>
1. folosind propriile conturi putem trimite la o alta adresa scriind cum recomanda cineva aici chez mr XY
2 numele nostru figureaza pe comanda (deci nu exist posibilitatea de incurcatura)
3. ar trebui sa cautam pe cineva prin comunitate care este dispus contra unei sume de bani pe colet (5 euro sa zicem ) sa le trimita prin posta sau Atlassib. Daca gasim FDP 0 sau coduri de cadouri merita aia 5 euro pt receptie. Intrebarea este cate colete pe luna se pot duce la aceeasi adresa?
Fiind trimise de pe conturi diferite nu cred ca e o problema daca ajung 50 de colete la aceeasi adresa/persoana...relais colis
Ce ziceti? Merge? Pe perioda asta de criza cine se ocupa de asta ar putea face 250 e pe luna care nu-s de ici de colo...
Hai sa cautam pe cineva dispus....
Nu stiu cum vm face sa-i parvina banii... Nu mai stiu cine a acomandat la varul din Franta prin metoda expusa mai sus....sa ne spuna daca merge....
Ce ziceti?
Eu vreau deja sa fac o intrebare cuiva....

claujro spune:
Este deja cineva dispus sa faca asta...nu pot sa dau amanunte acum.
Eu una am sa comand in ianuarie, acum sunt prea suparata cu boohoo si am si cheltuieli mari. Am vb la ING si au fost de acord cu refuzul la plata cu conditia sa le pun la dispozitie niste dovezi, printre care si factura care insoteste coletul: ciu-ciu factura, boohoo nu trimite facturi.
Insa pt 5 euro /colet nu m-as mica de acasa daramite sa-ti car tie coletul la atlassib. 5 euro afara nu este decat o cafea sau un bilet de autobuz.
de comentat

anne16 spune:
Am mai trimis PM, mail :
rall
simona.iulia, mihaser, corap, giova, ioanaiub, leyla, ramona7, bright, viairo, aissa, iriss27, vl-ad, elena.2006, cristicross, hopes, alysh, silvias, gabitaco, adeearo, vlada, danita, caterina71, lauraIoana, gabi30, carolinah, canda_h, micaela06, katthy, medeeam, eli30, ralucadiana, gama, amarantina, nicoma, soanso.
Imi cer scuze celor care v-am trimis de doua ori sau a-ti mai primit sau stiati.

Jasmine spune:
ar fi foarte bine daca am gasi pe cineva care sa vrea sa faca asta,dar nici eu nu cred ca va merge treaba cu numai 5 euro/colet.

ClaudiaDia spune:
ChrisDun parca tu ai comandat la o ruda in Franta... Ti-a ajuns coletul? Ca al meu inca nu a ajuns (comanda din 25.11.) si am cam inceput sa/mi fac griji.
Daca nu este vorba despre tine, scuze...

mirunajr spune:
Si eu cred ca e foarte putin..e totusi destul de munca...si raspundere, pana la urma

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine ar fi foarte bine daca am gasi pe cineva care sa vrea sa faca asta,dar nici eu nu cred ca va merge treaba cu numai 5 euro/colet. |
Este cineva de pe forum care ne poate ajuta contra cost dar nu doreste sa faca publica treaba asta pana nu se definitiveaza niste lucruri. O las pe ea sa va anunte...
de comentat