Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 5
lizzy spune:
neata ![]()
april, mesajul cu trimis datele pt centralizare la jasmine se poate pune pe prima pagina, asa mare si cu rosu cum ai postat tu? sa ramana foarte vizibil... sincer, cum n-am intrat de vreo 2 capitole postarea ta mi-a atras atentia. poate mai sunt si altele care intra rapid si sa o vada din prima ![]()
in ce priveste o adresa de mail care sa se faca publica pe alte forumuri pt trimis datele de client LR, putem folosi adresa redoutistele de pe yahoo.
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
tusferi spune:
Neata,
Fetelor, am un www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne.aspx?productid=324107113&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482" target="_blank">manteau imitation mouton culoare maro, masura 168 pe care l-am comandat la ultima mea experienta lr.fr si care nu imi vine bine. Am dat pe el 13.25euro, asa cum e si acum pe site la masura aia. E cineva interesata de el?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Brigit spune:
vaaaaaaaaaaaai, nu pot sa cred, astia cred ca fac lichidari de stoc cu 5%... nu mai zic nimic ca e clar ca-s dusi cu marketingul la gara; rusinos
Anne, te rog daca poti sa scrii catre cine ai trimis /trimiti PM-uri, sa nu mai trimit si eu-cred ca mai pe seara bag o campanie de mailing
April
unboticutz spune:
a, da sa nu va imaginati ca daca vreti sa cumparati un produs redus se si poate; da eroare la accesare 
sa nu-i uitam!
mirunajr spune:
Incredibillllll....am intrat si eu acum pe LR-ul ro. Sint chiar nesimtiti... Ia sa vedeti si voi pret la balerinii Camper
http://www.laredoute.ro/Femei/Incaltaminte/camper_balerini-2332.html

geniest spune:
Am si eu o intrebare. Oare pot face comanda pe .fr si sa dau adresa unui hotel din Franta unde sta un prieten?
thx
www.andreialmeu.piczo.com
meddana spune:
sunteti de acord sa dau adresa de mail cu redoutistele pe alte forumuri?
e mai simplu asa,Jasmine intra si le ia de acolo.
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unboticutz ati vazut ca sunt reduceri pe ro? 5% ![]() sa nu-i uitam! ![]() |
Rusinos!
de comentat
mateivn spune:
Ce e pe lr.ro la reducere , de 5% :)) , sunt produsele pe care le-au returnat diversi clienti ...