Redoutistele fidele La Redoute France (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

mai dar nu e nevoie sa asteptati email-uri de la ei prt nr de client...pe o factura sau in suvi asa cum zicea si Claujr gasiti nr. de client.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Automat sau neautomat, avem datele de contact ale directorului de marketing si e-commerce. Adica exact ce ne doare pe noi. EU zic ca e o idee buna sa trimitem lista acolo.

Scuze ca nu pot fi mai activa, dar sunt singura cu copilul acasa, si am timp liber doar cat doarme el la pranz. Liber pentru a manca si eu ceva, sa mai spal niste vase,

Anne, pentru ceea ce faci!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

Asa am zis si eu...dar vad ca nu prea a reactionat nimeni...

Mama de Anca-Simona

io de ex nu am prea inteles, ca nu stiu franceza decat atat cat sa pot comanda pe lr . daca aveti timp de o mica traducere, as aprecia merci

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Eu am cateva prietene care faceau comenzi dar nu intrau pe forum...sa va dau si datele lor?

da,please!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

csocianu@gmail com cu Mon N° de client : 553027217

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

pt lista trebuie si numele (poti sa mi-l trimiti pe PM)

Mergi la inceput

stati asa sa se mai mareasca lista si pe urma trimitem si la nenea asta si la ce am mai gasit ieri pe net :

Florent Miquel (directeur client)

nouveau PDG de la Redoute,Nicolas Bernard

Mergi la inceput

am primit raspuns de la ECC.Luati de cititi :

Buna ziua,

In urma sesizarii pe care ne-ati trimis-o, avand ca obiect refuzul firmei La Redoute de a mai onora ofertele primite din partea consumatorilor romani prin intermediul site-ului www.laredoute .fr, ca urmare a deschiderii francizei La Redoute in Romania, va aducem la cunostinta urmatoarele:

ECC Romania a luat legatura cu ECC Franta pentru a gasi o solutie pentru problema prezentata. Colegii din Franta ne-au raspuns ca nu se pot interveni in acest caz, deoarece firma reclamata nu incalca legislatia comunitara privind libera circulatie a bunurilor. Intr-adevar, nici la nivel comunitar, nici in cadrul statului francez nu exista dispozitii legislative care sa oblige un comerciant sa-si vanda produsele tuturor cetatenilor Uniunii Europene. Decizia La Redoute de a deschide o franciza in Romania si de a sista vanzarile catre tara noastra prin intermediul site-ului francez este una pur comerciala si, desi este dezavantajoasa pentru consumatorii romani, este luata in sensul protejarii intereselor economice ale firmei si nu are ca obiect discriminarea cetatenilor romani.

Va redau mai jos raspunsul, in franceza, pe care ECC Franta l-a trimis altor cetateni romani care au reclamat aceeasi problema:

«Nous comprenons votre déception face à une décision commerciale qui ne favorise pas les consommateurs de votre pays mais nous sommes cependant au regret de vous informer de notre impossibilité d’intervenir dans cette affaire.

En effet, le Centre Européen des Consommateurs français est un service soutenu par le Ministère de la Consommation (DGCCRF) et la Commission européenne. Il appartient à un réseau européen destiné à promouvoir la résolution extrajudiciaire des litiges transfrontaliers et notre mission est limitée à l’information, le conseil et l’aide aux consommateurs dans le cadre de la résolution amiable de litiges transfrontaliers entre un consommateur et un professionnel établi sur le territoire d’un autre Etat membre de l’Union européenne.

Or, les faits que vous dénoncez ne sont pas contraires à la règlementation européenne. Il n’existe en effet pas de loi qui oblige les professionnels à livrer dans tous les pays de l’Union européenne. La décision de la société La redoute de ne plus livrer en Roumanie et d’ouvrir une franchise, au choix moins large et au coût de livraison plus important est une décision purement commerciale qui ne peut lui être reprochée légalement au regard de la libre circulation des marchandises. La Redoute laisse de plus la possibilité aux consommateurs d’acheter des produits La redoute via cette filiale.

Nous vous invitons à formuler votre réclamation directement à la société La Redoute.»

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Asadar si prin urmare, avem urmatoarele variante:
- D-na Kuneva, pentru modificarea legislatiei. Cred ca e cea mai buna solutie, dar e de durata;
- convingerea lr.fr sa reia livrarile catre Romania - asta daca vor considera ca cele care ne-am dat datele reprezentam un procent semnificativ din vanzarile lor. Chestia asta depinde si de tipul de franciza pe care il au cu lr.ro
- prieteni, cunostinte, care sa primeasca acolo coletele si sa ni le trimita cu un transportator convenabil ca pret (si serios, ca daca se pierd pe drum...)

Cam triste variante...

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Eu cred ca pentru reducerile din iarna asta nu avem sanse dact daca reusim sa=i convingem pe cei de la LR.fr sa-si reinceapa livrarile in Ro. sau gasim pe cineva sa ne le trimita...altminteri, pe baza legislatiei europene nu vedem noi comenzi la reduceri. Trsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Cei de la LR.fr ar trebui sa tina cont si de faptul ca fiecare client facea publicitate siteului si atragea noi clienti. Acum fostii clienti ai LR.fr nu numai ca nu cumpara de pe LR.ro, dar si lupta sa le deschida altora ochii.

Mergi la inceput