Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 10

ariannes_V spune:
Buna! Desi nu am facut decat trei comenzi pe laredoute.fr, (in octombrie 2008 am aflat de existenta lui), am o comanda din 12 octombrie care nu a sosit inca; celelalte au fost primite, una a fost comandata inainte si alta dupa data de 12. Acum ma chinui sa imi recuperez banii. De cateva zile ei nu se mai obosesc sa imi mai raspunda. Pot sa spun ca m-am indragostit de site-ul lor, la prima vedere. Imi place tot ce am cumparat de la ei, imi plac preturile, imi place site-ul, imi plac lucrurile, imi place tot. Am fost foarte dezamagita de intorsatura luata, dar si mai dezamagita ca, dupa ce m-am indragostit de laredoute.fr, am descoperit ca si in 2007 au fost mari probleme. Trist! Sunt dezamagita sa descopar pe zi ce trece cat de neobrazati sunt cei din Franta (laredoute.fr) vis-a-vis de noi, romanii. Inca de la inceput, cum am cerut detalii despre pachetul neprimit sau cum am inceput sa imi cer banii inapoi, deja am simtit ca au intors foaia si au abordat comportamentul nesimtit - elegant. Cu toate astea, tot as face comenzi la ei, datorita preturilor extrem de atractive si a lucrurilor pe gustul meu. Mai nou am descoperit si site-ul YveRocher.fr, unde sunt reduceri frumoase, insa nici acestia nu trimit in Romania, deoarece este si Yve Rocher.ro. Desi clienta fidela Yve Rocher, acum nu mai sunt in stare sa cumpar din magazinele romanesti produsele lor, deoarece am vazut pe site-ul francez reduceri incredibil de atractive, iar aici in Romania am dat mai mult decat dublu pe aceleasi produse. Cat despre laredoute.ro, nu voi cumpara niciodata de acolo, deoarece sunt incredibil de nesimtiti pentru preturile pe care le practica. Am semnat petitia, vreau sa ma alatur voua, deoarece mi-as dori sa pot avea produse de pe site-ul francez laredoute, de care se pare ca sunt obsedata, deoarece oricat am cautat pe Internet nu am gasit sa existe alt magazin online care sa imi placa mai mult decat laredoute.fr (ma refer la tot ce tine de el, nu e vorba numai de preturile atractive). Am vazut ca, nici pe sit-urile laredoute din alte tari nu putem comanda si nici ei nu pot comanda din Franta. Mi se pare extrem de nedrept. Am citit cat am putut de mult din tot ce ati scris voi, si azi m-am hotarat sa ma alatur voua, pentru a mari grupul redoutistelor. Mai am o prietena care mi-a facut cunostinta cu laredoute.fr si ea isi doreste acelasi lucru, sa putem cumpara online din Franta. Va admir pentru tot ceea ce faceti! Numai bine!

ClaudiaDia spune:
Buna dimineata!
ChrisDun si la mine apare in ,,suivi de comande,, ca fiind expediate produsele si inca nu au ajuns (comanda e din 25.11). Sper sa ajunga mai repede... oricum ma bate gandul sa le scriu si sa-i intreb ce este cu ele.
Pupici tuturor!

madau spune:
Neata
Fimea mi-a tras iar o portie de febra aseara, asa ca azi n-am dus-o la gradi. Sunt tare suparata ca nu gasesc pe nicaieri un costumas de pitic pt serbarea de marti, daca stie cineva vreun loc de unde sa inchiriez sau sa cumpar unul v-as fi recunoascatoare. Am comandat unul de pe un site dar vad ca n-au dat nici un semn de viata, la telefon nu raspund asa ca pot sa-mi iau gandul
Ariannes bine ai venit in !
Al meu sot e tare suparat, ma tot intreaba mereu...cum mama, chiar nu mai putem comanda de pe LR?????Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t am intrat sa va spun cat sufar si eu ca tot primesc mailuri de la laredoute.fr cu preturile mici si tot soiul de oferte ![]() ![]() ![]() ![]() am semnat si eu petitia aia, nu se aude nimic? ![]() ralu- ![]() tudor ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor i believe in miracles...povestea noastra ![]() |
Trimite datele tale si ale cunoscutilor care au comandat de pe LR.FR, lui Jasmine pe PM.

Iriss27: no. client il gasesti pe factura in dreapta sus, sub numele si prenumele tau este format din 9 cifre adica: 111.111.111

Ariannes_V trimite si tu datele tale si ale prietenelor, lui Jasmine

Brigit spune:
citat din mesajul lui madic Clau - 15% reducere pe .ro ![]() |
Haideti domnule ADHD, ca sunteti pe drumul cel bun, daca de ieri pana azi ati mai scazut inca 10 procente

Tine-ti-o tot asa , scazand 10 procente pe zi si saptamana viitoare ajungeti la 75% reducere si poate ne induplecati

April

unique spune:
madau, ia vezi aici :
http://www.fabricademagie.ro/index.php?sectiune=produse&produs=38&categ_id=1
http://www.kidstyle.ro/costum_spiridus.html
http://www.azoldo.ro/catalog/costume.php?id_cat=5&id_subcat=10
http://www.demetria.ro/costume_copii_poveste.htm la asta cica fac comanda in 2 zile

CristinaT spune:
Neata,
va ofer o cafea, sunt acasa nu am terminat zgravitul, ba mai mult a sosit mobila, eu nu pot face nimic ca nu am ce. Stam si asteptam...
Diana, ce mai face piticul cum mai etse?
madau, nu ai gasit costum? ce inaltime are?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

Jasmine spune:
citat din mesajul lui ariannes_V Am citit cat am putut de mult din tot ce ati scris voi, si azi m-am hotarat sa ma alatur voua, pentru a mari grupul redoutistelor. Mai am o prietena care mi-a facut cunostinta cu laredoute.fr si ea isi doreste acelasi lucru, sa putem cumpara online din Franta. Va admir pentru tot ceea ce faceti! ![]() ![]() |
daca vrei sa te trec pe lista trimite-mi un PM cu numele,adresa de mail pe care aveai contul la LR si nr de client LR (pt tine si prietena ta).

ChrisDun spune:
citat din mesajul lui ClaudiaDia Buna dimineata! ChrisDun si la mine apare in ,,suivi de comande,, ca fiind expediate produsele si inca nu au ajuns (comanda e din 25.11). Sper sa ajunga mai repede... oricum ma bate gandul sa le scriu si sa-i intreb ce este cu ele. Pupici tuturor! ![]() |
Neata!
Eu am fost asa bucuroasa dupa ce am primit mailul de confirmare a comenzii (trecuse prin verificare manuala), incat nici nu m-am mai uitat in suivi ... pana ieri. Oricum, vad ca a venit in grafic, adica ~ 10 zile de la data comenzii.

lizzy spune:
citat din mesajul lui CristinaT Neata, va ofer o cafea, sunt acasa nu am terminat zgravitul, ba mai mult a sosit mobila, eu nu pot face nimic ca nu am ce. Stam si asteptam... Diana, ce mai face piticul cum mai etse? |
multumim, ceva mai bine. sub tratament in continuare, maine la control.
e ceva de groaza zugravul ala al tau! esti in santier de... de cate luni?!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari