Aspirante optimiste >20 (375)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Carmen si eu am facut pomul. Si sunt asa de fericita...... Pe mine sarbatorile de iarna ma intorc in copilarie, dar anul asta nu stiu ce am, dar sunt cam intoarsa pe dos. Aici, in casa mea, langa pomul meu , lipseste ceva.........un copil care sa se joace, care sa zburde si care sa imi aline suferinta asta prin care trec.
Offff, ce grea mai este viata asta cand ne dorim CEVA cu ardoare, si acel CEVA nu apare
Sper ca nu v-am intristat si pe voi, ca sunt eu deja trista.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Fetele va .Noi suntem bine,bebe se joaca in burtica si ieri a "vorbit"si cu tati.Taticii sunt foarte emotionati cand sunt loviti de bebe.In rest crestem odata cu burtica.Pupici si Mosu sa va aduca numai teste pozitive.

iulia 20+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Lala,nu ami fi trista ca se va intampla, cum mi-a spus odata profa mea de dictie... atunci cand iti doresti ceva cu ardoare si nu vine onsidera ca ai o vacanta de care poti profita la maxim!
Si dupa ce te-ai odihnit intoarce-te la dorinta!
E trist ca nu vine cand vrem noi, dar and va veni bucuria va fi nemasurata!
Si pana atunci, suntem cupluri si ne bucuram de fiecare moment impreuna pentru ca daca lasam sa intre golul va fi mai neplacut si ne vom raci!
Si iti spun eu care am facut luna de luna monitorizari si cam tot ce se putea, si la fiecare 2 saptamani ii dau sotului o factura de la medic pe care sa o trimita la asigurari!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Iulia ce frumos!!!!!
Stiu ca si al meu e tare sensibil, in fiecare luna in ziua ciclului ma intreaba daca mi-a venit si daca aude ca nu, imi ia tigarile si tot ce e daunator,si ma atinge pe burtica sa vada ce face bebe!
Pup si eu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

dana te inteleg perfect. Din cauza asta, eu refuz sa fac pomul anul asta. Dar astept ca maine sa ma trezesc mai bine dispusa si astept ca maine sa surazi si tu.

iulia in sfarsit te mai vedem si noi. Tot facem apeluri catre tine si tu nimic...o ti pe aia mica departe de noi in loc sa ne povestesti si noua ce mai face mititica.

moni eu nu am prins inca faza cu Z1, Z19, Zn asa ca zi-mi te rog cate zile au trecut de la ovulatie. Stii de ce te intreb? Pt ca eu am inteles ca analizele la sange pot fi pozitive mai devreme decat testele de sarcina. Deci, ma gandesc eu, ca pt a inlatura orice indoiala si suspiciune, poti face un test de sange...doar ca are un pret cam mare: cca 25 ron si nici nu stiu exact la cat timp dupa fecundare, dar mai devreme de 14 zile

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moni_28
.luni, Z17, pe la amiaza mi s-a facut cam rau....Marti Z18 aceeasi chestie, la amiaza rau (in ambele zile ma apuca pe la ora 13), si luni si marti ma mancau sanii sau sfarcurile, nici nu mai stiu. Luni si marti (Z17 si Z18)dureri de ovare, ba stanga, ba dreapta si dureri de spate.

Draga moni e posibil sa fi ovulat chiat atunci Z17 sau Z18. Singurul mod de a sti sigur daca ai ovulat este sa-ti urmaresti temperatura. Aceasta urca imdeiat dupa ovulatie si se mentine ridicata 12-16 zile. daca nu esti insarcinata scade si atunci vine ciclul, daca esti ramane in continuare ridicata

Se recomanda sa faci test de sarcina la 18 zile de temp ridicata. Daca nu ai urmarit-o,numara cind ar fi 18 zile Z17/18 la tine

Citat:

.Astazi au inceput sa ma doara sanii, dar foarte putin, asa, o idee...iar burtica continua sa faca nazuri, cand ma lasa, cand ma apuca. Mereu am impresia ca sunt umeda, nu uda.

Te poti simti umeda si dupa ovulatie deoarece,foliculul de unde a iesit ovulul, transformat acum in corp galben secreta pe linga progesteronul care determina cresterea temperaturii si mica cantitae de estrogen care este responsbil cu secretia fluidului cervical

Durerile de sani si alte simptome care apar in sarcina devreme le ai si dupa ovulatie datorita nivelului ridicat de progesteron

Citat:
. Acum, sa vedem, am prestat Z6,Z7,Z8,Z9,Z12,Z13,Z14,Z15. Deci rugamintea mea e sa ma luati sa ma scuturati voi putin sa imi revin, ca nu vreau sa imi fac iluzii efectiv degeaba!!!!
Moni_28

intrebarea mea: de ce v-ati oprit in Z15? nu este o regula ca ovualtia sa aiba loc Z14...asta e idealul pt un ciclu de 28 zile

acum oncret la cazul tau, daca intr-adevar ai ovulat in Z17 sau 18 ( nu putem sti exact decit daca ti-ai fi urmarit tempe si ai fi vazut ca e ridicata), daca in Z15 te simteai umeda ceea ce inseamna fluid cervical propice pt sperma sa supravietuiasca cele 3-4 zile, se poate sa fi ramas insarcinata (se poate sa fie fata ca spermatozoizii purtatori de gena X sunt mai rezistenti si traiesc mai mult)

in orice caz cel mai sigur poti testa la 18 zile de la Z17/18

acum sunt si alti factori, chiar daca ovulul a fost fecundat se poate sa nu se implanteze, dar asta e alta poveste

stai linistita si ai rabdare

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

uta raspunde-mi si mie te rog la intrebarea asta:
Intrebarea mea e legata de mucus. Undeva pe 1,2 decembrie trebuia sa am ovulatia conform calculelor mele. De pe 28 noiembrie am inceput sa prestam o zi da una nu si nu am sesizat mucusul. Temperatura a inceput sa creasca abia saptamana asta dar mucusul e lipsa. Am sanii mariti dar nedurerosi si cred eu (maine verific banuiala) ca as avea anexita pe drepta. Dupa toate simptomele, ce credeti ca e? sanii mariti nu justifica anexita, dar lipsa mucusullui nu justifica ovulatia/ venirea ciclului/posibila sarcina.
apelez la experienta voastra.

merci frummos

Mergi la inceput

Fetele, sunt in Z6 si am sanii crescuti si usor durerosi!
de ce oare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Multumesc fetele ptr raspunsurile voastre rapide. Ideea e ca CM la mine este de 26, 27 zile, deci nu cred ca a avut loc ovulatia in Z17. De ce m-am oprit in Z10 si Z11? Pai, sa vedeti.....sotul meu nu era acasa...Dar nu mai are rost sa ma stresez, ce o fi o fi.Singurul lucru pe care nu il inteleg e: de la ce mi-ar putea fi rau?Nu vreau sa ma mai gandesc la sarcina, ca o iau razna si nu se merita. Cine stie cat mai am de tras si deja o iau pe ulei
Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

uta raspunde-mi si mie te rog la intrebarea asta:
Intrebarea mea e legata de mucus. Undeva pe 1,2 decembrie trebuia sa am ovulatia conform calculelor mele. De pe 28 noiembrie am inceput sa prestam o zi da una nu si nu am sesizat mucusul. Temperatura a inceput sa creasca abia saptamana asta dar mucusul e lipsa. Am sanii mariti dar nedurerosi si cred eu (maine verific banuiala) ca as avea anexita pe drepta. Dupa toate simptomele, ce credeti ca e? sanii mariti nu justifica anexita, dar lipsa mucusullui nu justifica ovulatia/ venirea ciclului/posibila sarcina.
apelez la experienta voastra.

merci frummos

draga anne, lipsa mucusului nu e neaparat semn ca nu ovulezi....ar trebui verificat in interior, poate nu e asa mult incat sa iasa singur pe chilot

o alta chestie ar fi, cum ai calculat ca ar trebui saovulezi pe 1-2 dec? ai facut teste de ovulatie? atunci cind se pozitiveaza urmeaza sa ovulezi in urmatoarele 12-24 ore, dar nu neaparat....poti confirma ca ai ovulat cind a crescut temp

am citit ca uneori corpul incepe sa se pregateasca pt ovulatie, dar aceasta nu se produce datorita unor factori externi: o sperietura, stres mare ( in carte era exemplu: cutremur, operatie, accident, boala cuiva drag)...si deci posibil sa fi ovulat citeva zile mai tarziu decit cind te asteptai tu...singurul semn care indica ca ovulatia a avut loc e cresterea temperaturii

de asemeni perioada dinaintea ovulatiei difera de la femeie la femeie si de la luna la luna la aceeasi femeie

ovulatia poate avea loc in Z14 dar la fel de bine Z17 sau Z20 etc

singura constatnta e perioada de dupa ovulatie 12-16 zile fiind cam acceasi + / - 1 zi in fiecare luna la aceeasi femeie...si asta deoarece dupa ovulatie corpul galben e programat sa traiasca un anumti nr de zile in care secreta progesteron...in acest timp are loc implantarea si se formeaza palcneta care preia ea rolul dea secreta progesteron...de accea, daca fecundarea nu a vut loc, corpul galben moare dupa cele x zile ( cuprinse intre 12 si 14 d ela ovulatie), scade brusc nivelul de progesteron din organism si vine ciclul

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput