Aspirante optimiste >20 (375)
Raspunsuri - Pagina 14
buburuza1979 spune:
buna Dana 
uite ne foim pe aici pe forum ...
fetele eu ma retrag la somnul de dup-amiaza ca iar imi pica ochii in gura

si vbim mai tarziu
7+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
noi2 spune:
Vrancioaia, imi pare rau, astfel de angajatori inca mai exista.. si sunt multi. Al meu de exemplu, mi-a spus direct, chiar cu o zi inainte de casatorie: "Acum ca te mariti, sper sa nu te bata gandul sa faci si un copil.. ca nu e momentul!".. de parca ii ceruse cineva parerea sau ii daduse cineva dreptul sa opineze in acest sens....si ma tem ca daca raman cu burtica, sa nu faca vreo miscare suspecta....asta ar mai lipsi...
http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png
Moni_28 spune:
Vai anne mary(sper ca am scris bine numele
)!Sa ma supar pe voi?!Nu am de ce!Citesc linistita sa vad ce mai scrieti, plus ca pe vremea asta nu am chef de nimic.
Moni_28
Rallu spune:
Buna fetele,
am bagat si eu un ochi pe la voi repejor...apoi ma duc la nani...dupa Bubu ![]()
Ieri am muncit vreo 14 ore non-stop si ma simt de parca m-ar fi calcat un tanc, sau poate chiar o "escadrila" intreaga (sau cum s-o zice la o armata de tancuri).
Am avut totusi noroc ca am reusit sa termin tot ce mi-am propus si de acum pana maine la pranz o sa ma bucur de o bine-meritata odihna.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
10+
Asa arat eu acum
gargarita_25 spune:
Hallo, fetelor, noi am fost azi la dr. si am luat rez biopsiei barbatului meu, are o tumoare neuro endocrina la pancreas, in ianuarie il opereaza, iar opoi va trebui sa-i injecteze permanent ceva in burta ca sa nu regenereze. Una peste alta s-au schimbat toate planurile noaste, belelusul trecand pe planul secund, avand in vedere ca un an nu am ramas acum oricum nu cred ca va venii curand, 

Moni_28 spune:
Daca e sa ma iau dupa dureri,anne`mary, Z12. Dar luna asta am prestat "la greu", nu am vrut sa ma mai iau dupa calcule.
Moni_28
CarmenAlbu spune:
Buna fetele!
Eu am facut pomul, si anul asta nu am vrut sa mai pun beteala si am inlocuit-o cu stelute! E asa de frumos!!
Vrancioaia, ce istorie!!!! Imi pare rau ca ti-ai pierdut serviciul acum in prag de sarbatori!!
Bubu si Ralu

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png