--> --> -->

Site-uri de pantofi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Vad ca e tare greu sa gasesti ceva ca lumea e site-urile astea. De ex. , mie modelele alea de pe Bellsshoes mi se par tare batranicioase, alea de pe maria grazia foarte reduse cantitativ- probabil se lucreaza la asta, asa ca tot in magazinele reale gasim ce vrem. Pe mine ma obosesc tare cumparaturile, psihic vorbind, ma enerveaza!!! De asta caut disperata un ceva online sa nu ma mai car la shopping. Dar vad ca...greu, maika, greu gasesti ceva!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISTINATOMA

Draga mea,normal ca nu apreciati vehementa,ca daca ai face-o nu ai mai pierde timpul la nesfarsit pe forumuri.
Noapte buna.
Pozitiile astea pe care le aveti sunt dovada mentalitatii din Romania.Cam 2001 e anul in care va aflati.
dar cine sunt eu sa va invat,nu?!malluri sunt,timp aveti...succes la cumparaturi!

Bate la ochi ca te inregistrezi fix ca sa faci reclama unui site. Fa-i reclama, nu ai decat!

Treaba noastra daca luam pantofi de pe net sau de la mall...asta nu ma impiedica sa-mi dau cu parerea daca un sit este bine facut sau prost facut. Mai degraba ar trebui sa-ti insusesti criticile si sa schimbi ceva la situl ala daca vrei vanzari. Succes!

Edit: si te-am raportat si la moderator pentru reclama mascata si ton de scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

cristina Toma, chiar e site-ul tau ala? Am vrut sa iti dau un PM dar nu cred ca ai activata optiunea asta. Ma intereseaza mai multe perechi de pantofi de acolo, si vreau ceva detalii...daca e site-ul tau, da un email ceva sa te intreb niste chestii...multumesc!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINATOMA spune:

Rory,chiar nu este,mi-ar placea sa am toti pantofii aia,iti dai seama ce fericita as fi.
Dar am insistat cu ei,pt ca am cumparat de 3 ori,si sunt super multumita cu ei.De-aia am si fost asa vehementa,pt ca stiu ce vorbesc.Si traiesc si eu aici,si am parte de acelasi stres cu serviciile de orice natura.
Dar femeile astea vad ca-s refractare la nou.Intr-adevar eu am o situataie financiara mai buna,si nu ma stresez tare daca imi iau o teapa de 250 lei,comandind online.
Ma rog,fiecare cu ale lui.
Daca te pot ajuta cu ceva,scrie-mi fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.veronesse.ro/

Dar inca nu au nimic la e-shop. Macar iti faci o idee ce au in magazine

http://www.my-reno.com/index.php?id=1&L=1

Au magazin in auchan... preturile sunt la fel ca in site (doar ca in ron)... pentru ca au f. multe modele (si putin din fiecare masura... la copii am inteles ca aduc doar cate o pereche din fiecare masura) nu gasesti mereu la incaltarile care-ti plac masura ta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISTINATOMA

Intr-adevar eu am o situataie financiara mai buna,si nu ma stresez tare daca imi iau o teapa de 250 lei,comandind online.

Si ce, nu ai posibilitatea de retur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, nu merita nici personajul nici site-ul! Mie personal, nu imi place nimic de pe site-ul ala, no ofence, mi se par ieftine si de prost gust. Eu nu am inteles ce a avut de comentat la adresa incaltarilor vandute pe VS. Te-as intreba daca ai purtat vreodata firmele vandute de ei. Sau tu porti Manolo si ai uitat sa ne spui? Regret ca te-ai inscris pe un forum doar sa te iei la harta, se pare ca nu te-ai ales cu mare lucru. Personal, imi face bine sa intru pe forumul asta si sa primesc sfaturi bune si atunci cand pot, sa le dau la randul meu.
Revenind la pantofii vanduti online, eu m-am obisnuit cu VS pentru ca mi-am luat si haine de la ei si am incredere. In rest, din pacate, sunt foarte multe site-uri care nu livreaza in Romania. Mi-ar fi placut Nine West, spre exemplu.
http://www.misssixty.com/home.asp?tskay=C3F61C99
Ei livreaza si in Romania dar preturile mi se par mai mari fata de ce stiu eu in magazine.
Cat despre magazinasele astea online autohtone, nu ca am eu iubit care face site-uri misto, dar arata jalnic si nu imi inspira absolut nimic...imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Adevarul e ca pe siteul cu pricina,in majoritate sunt pantofi de pitzi,dar n-am vrut sa ma "exprim" ca sa nu deranjez.Dar,daca am vazut ca nu am numai eu opinia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mai, fata a zis doar ca a cumparat de la ei si ca a fost multumita de produs, chit ca site-ul a fost facut in 5 minute sau intr-o luna. Nu inteleg de ce trebuie sa va ciondaniti de la chestia asta... s-au cerut niste site-uri, au fost oferite niste site-uri, fiecare e liber sa cumpere sau sa nu cumpere, de ce trebuie sa ne certam doar pentru ca cineva a cumparat de pe un site care altora nu le place sau ca si-a ales o pereche de pantofi care altora li se par urati?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si totusi, pantofi de designeri mari? Gen net-a-porter si mytheresa.com mai stiti? astia autohtoni mai au mult de lucrat si te apuca greatza cand vezi Gucci la 170 de lei, pe post de pantofi de lux.

Mergi la inceput