Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
Aurrora iti multumesc...sigur asa va fi!
Caprioara iti multumesc tare mult ca ai intrat si pe aici...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mychydutza spune:
ei , lasa ca o sa fie!!!! din pacate asta nu se intampla cand vrea omu', ci cand da Domnu! te poop....
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
maitreyi spune:
camy e cum vrea Cel de Sus. trebuie doar sa crezi ca va fi bine. ai incredere in El
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
vias spune:
asa este, stiu ca asa este...dar speram...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Caprioara spune:
Camy, si mai treci si tu pe dincolo, ca iti simtzim lipsa sa stii . Tinem pumnii sa fie bb cat mai iute!
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
M&M spune:
Camy, !! Stii, atunci cand te astepti mai putin atunci se intampla minuni!!! si DD sunt sigura ca va avea grija de voi!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
vias spune:
Cristina26, Caprioara cat ma bucur ca mai scrieti aici...asa ma bucur..
..cat despre pepenasi...o sa intru...cand or sa treaca tOATE supararile...nu va uit pe voi...daca v-as uita ar fi ca si cum l-as uita pe ingeras..si asta nu se poate!!!
...sapramana viitoare fac parastasul de 6 luni lui Darius...offf Doamne...6 luni de dor...si de suferinta..
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mychydutza spune:
aseara am vazut o emisiune unde era invitata pe Bianca Brad, care vorbea despre fundatia infiintata de ea "EMA". mai erau si doo mamici care trecusera prin situatii asemanatoare. tu ai incercat vreodata sa apelezi la ea? Bianca suferea, era evident, dar parca se "impacase" cu gandul. poate ti-ar prinde bine sa vorbesti cu cineva........zic si eu.........cand am vazut emisiunea m-am gandit imediat la tine. pupici.
"Nu furati! Guvernul uraste competitzia!!!"
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Cristina26, Caprioara cat ma bucur ca mai scrieti aici...asa ma bucur.. ..cat despre pepenasi...o sa intru...cand or sa treaca tOATE supararile...nu va uit pe voi...daca v-as uita ar fi ca si cum l-as uita pe ingeras..si asta nu se poate!!! ...sapramana viitoare fac parastasul de 6 luni lui Darius...offf Doamne...6 luni de dor...si de suferinta.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)