LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Este un forum public si pe un forum nu se poarta dialoguri, asa incat nu o lua ca si cum m-as fi bagat in vorba peste voi ca nu e cazul. A fost un comentariu cu privire la ceea ce te-a deranjat pe tine din mesajul ei, am atras atentia ca a fost ceva cu totul nevinovat, fara sa fie nevoie sa iei personal comentariul ei sau al meu Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ok...pe mine m-a deranjat..asa sunt eu..
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
AngeliquedeS spune:
Mi-a luat-o don'shoara Pipe inainte, da o lasam ca suntem cavaleri ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Mi-a luat-o don'shoara Pipe inainte, da o lasam ca suntem cavaleri Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Amandoua primele! Am gandit la fel ca doar d`aia suntem nascute in aceeasi zi. Pipe
cavalerul.Shose si
Pipetzica (12.02.2008)Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
AngeliquedeS spune:
Da de data asta tot suntem primii!
CREATA
Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fii iubita si sa te bucuri de familie!
ERIC de eladea,
la implinirea primului anisor!
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
Miutza spune:

La multi aaaaaaaaaaani pt primul anisor pentru Ana Antonia, Eric si Adela ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii ! 

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Shose spune:
Catre Pupiku de Cta:
de ce n`ai facut semn Pupikule sa te las pe tine sa o feliciti primul pe Tanti mama lu` Mariuca???
Ca am apucat si i`am zis tot in mesajul ala cu Adelutza si Eric.
Semnat: Pipeta
Pupppppppp Angiculeee!

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
AngeliquedeS spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Ok...pe mine m-a deranjat..asa sunt eu.. ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 34 ZILE ![]() Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Incearca sa mai lasi si tu de la tine, trebuie sa te gandesti ca nimeni nu are nimic cu tine si de aceea trebuie sa o lasi mai moale, altfel la peste 100 de fete cate suntem pe-aici daca am lua absolut TOT personal ar fi numai cearta si scandal. Si inca ceva, in scris cuvintele pot suna altfel decat ar fi sunat in viu grai, de aceea lasa sa treaca de la tine, nu e bine sa te victimizezi asa. Unde am ajunge sa ne legam toate una de cuvintele celorlalte?
Inimioara mea

zicolorata
Miutza spune:

la multi ani fericiti si pt mamicile Ralluca si Creata! sa fiti sanatoase sa va bucurati de copoteii vostri! 

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ginnette Un sfat pentru Alinact, incearca sa nu iei orice mesaj care-ti este adresat, ca o ofensa personala; pe forum, mai si glumim si dak una din noi n-a auzit un anume gen de poante/glume nu inseamna ca trebuie luate drept jigniri. In viata, o sa ai parte de multe poante facute pe seama ta; e bine sa le mai faci si jocul, altfel, vei fi ocolita si considerata mult prea 'rigida' pentru anturaj. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Cum a deranjat-o pe Creata de mesajul lui Ven (parca, nu m retin cine, sper sa nu o confund) cand a zis ceva de Mariuca..asa si pe mine m-a deranjat..putea sa o spuna sub alta forma..nu ca si cum nu ar stii sa conduca (nu degeaba a luat permisul) si sa-i dea pe toti la o parte..intr-adevar e incepator..dar se va invata..
Stiu ce sunt alea glume..mai sunt si glume de prost gust, dar daca pe mine m-a deranjat, eu am spus acest lucru, cu privire la faptul ca voi fi ocolita..hmm.. nu cred..deocamdata pe voi nu va cunosc..
Haideti sa incheiem acest subiect..nu vreau sa ajungem iar la cearta.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
AngeliquedeS spune:
| citat din mesajul lui Shose Catre Pupiku de Cta: de ce n`ai facut semn Pupikule sa te las pe tine sa o feliciti primul pe Tanti mama lu` Mariuca???Ca am apucat si i`am zis tot in mesajul ala cu Adelutza si Eric. Semnat: Pipeta Pupppppppp Angiculeee! ![]() ![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Hiiiiiii
Nici n-am observat
Eeee, asa-s domnisoarele, mai agere!

Miutza, mama, pe unde statusi ascunsa atata amar de vreme si nu ai mai dat niciun semn de viata, zuzica mea pereche?
Inimioara mea

zicolorata