Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89
Raspunsuri - Pagina 15
tamaryllis spune:
Simona, nu-ti mai bate capul si nu mai citi acel subiect!
Eu cred ca e o greseala deschiderea subiectului, nu de alta, dar e normal ca unele paciente sa fie multumite si altele nu. Daca am avea subiecte de genul asta cu toti medicii, nu te-ai mai duce la niciun medic!
Plus de alta, pt laparo, eu cred ca T este f bun. Eu nu am avut neplaceri legate de ac operatie. Dar tu nu o sa ai nevoie de laparo, caci in curand ne vei anunta II.
adrianaady spune:
Heloouuu simonel ce sunt gindurile astea???
poate nici nu va fi nevoie de laparo, asa ca nu te gindi mai pui de acum...stai sa vedem ce va fi, eu sper sa fie cu ochisori si sa nu iti mai treaca nici un gind rau prin capusorul tau....
Sunt pareri si pareri, ai vazut si tu, fete care au reusit, fete care sunt nemultumite, spunea cineva ca fiecare face cum ii spune instinctul , inimioara, asa vei face si tu la momentul respectiv...
Eu stiu ca pe laparo e f bun, dar acum vei face asa cum vei simti tu ...
dar hai sa nu ne gindim asa departe si sa scoatem majoretele pt un beta mareeeeee 

magdita spune:
Simonica
, nu te mai stresa iubita, in nici un caz nu in perioada asta. Discutii pro si contra dr.T au fost si sunt de ani de zile, chiar la subiectul nostru daca ai timp sa citesti in capitolele vechi vei gasi polemici de genul celei de zilele trecute. Tu trebuie sa faci ce simti tu ca e mai bine pentru tine. Parerea mea este ca, pana la un punct dr.T e super ok, cu toata aglomeratia si toate neajunsurile povestite zilele trecute. Adica merita sa faci o laparo sau o histero cu el, in cazul in care ajungi pana acolo. Insa nu te mai gandi, ca poate luna asta primesti darul minunat de Craciun si scapi de stresul infertilitatii
. Pup viitoarea gravi ![]()
.
Si ca sa-ti ridic putin moralul, intra la sectiunea "Nasterea unei stele", DR.TUTUNARU, si vei gasi acolo un alt subiect despre dr.T, insa acolo scriu gravidutze sau mamici, iar la multe dintre ele gasesti la semnatura povestea nasterii sau a sarcinii. Sigur o sa iti dea o stare de bine acea lectura.
Feli, Madutz, Georgi, Lali, Rocsy, Lilisor, Lucic si toate fetele nementionate pupicei dulci 
. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a deveni mamici, indiferent de medic sau proceduri
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
elly_me spune:
Neatza fetele
Am intrat sa va salut- noutati nu am pt ca am fost lenesa luna aceasta
si nu am mers pana la final cu monitorizarile.
Sunt in Z30
Sper sa-mi vina natural CM - macar la 60 zile
In cel mai fericit caz prin ianuarie-februarie ar fi super sa-mi vina si mie.
O sa fac stimulare cu Gonal sa-mi creasca si mie folic. si poate se intampla minunea.
Oricum- pana la minune- astept sa-mi vin cm.
In rest- astept mosul - care cu siguranta va veni si va fi ffffffff darnic (mi-a soptit o pasarica mie)
- caci am fost ff cuminte.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
lalitica2000 spune:
sarrah, e un pas inainte. Probabil din cauza stimularii doua luni la rand vei ovula mai tarziu. Numa' bine asa mai apuca endometru sa creasca nitzel. Tinem pumnii sa iasa cu II liniute luna asta.
felix, ca de obicei noi ne luam de manuta in perioada urmatoare caci si eu ma apropii de perioada fertila. Azi sunt in Z9
simona, eu zic ca deocamdata sa astepti cumintica rezultatul inseminarii si pe urma ai timp sa sa te decizi ce vei face in continuare si la cine. Noi iti tinem pumnii ca aceasta inseminare sa-ti iasa cu II liniute!
lalitica2000 spune:
fetelor
, va multumesc pentru gandurile bune pentru mine si rocsy. Eu luni voi afla rezultatul, care sper sa fie negativ.
elly, luna urmatoare te rog sa nu mai fi asa lenesa si sa te tii de monitorizare. Sper ca m-am facut inteleasa![]()
felix76 spune:
Simona, fiecare inseminare pe care am facut-o a fost cu speranta in suflet!
Gandeste pozitiv, sper sa reusesti! Asteptam beta pozitiv de la tine, cat de curand! Cand faci analiza?
Sarah, ma gandesc la tine!
Felix
magdita spune:
Lali
, rezultatul la biopsia mamei tale nu poate fi decat negativ. Stiu prin ce treci, si eu am avut experienta asta, a trebuit in urma cu un an si jumatate sa merg la spital pentru a ridica rezultatul biopsiei mamei mele dupa o histerectomie si a fost negativ. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune luni
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler