Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 89

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felixuca,banuiesc ca cerceii trebuie sa fie din argint...Acum doua saptamani ziceai ceva de o pereche si s-a nimerit sa mi-i cumpar eu!Daca vrei,fac eu pe mosul cu tine la capitolul asta!Am un mic cufaras cu argint,asa sunt de disperata cu argintul...Asa ca te invit la o incursiune prin caseta mea!!!
Georgic,eu vreau...stii tu ce!Dar nu ma incumet sa ma bag la doi odata!Unul si sanatos!
Vally,felicitari din tot sufletul!Si tie si lui T!Reusita ta,ne da incredere!Traieste-ti fericirea!!!
Sarrah,e semn bun,a mai crescut un pic!Hai ca poate o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Va asteptez la cafeluta, ceiut, dovleac copt si placinta cu mere!

pooop,

Felix

Mergi la inceput

Lilisor, multumesc de oferta! Poate ca vin sa vaz io ce detii in casetuta buclucasa!

Sarah, ma bucur ca a mai crescut endometrul. Oricum este un avans bunicel de la 5,6 in z12 la 6,7 in z13.

Simonica, nu pange! Cum sa nu scrie? Uite cate am scris! Sus fata si ia o batistuta de la mine!

Vally norocoasa ce esti! Sunetul ala al inimioarelor de bebei, pe care il auzeam stand pe la usi, si acum imi suna in urechi cu placere!

Adriana succes iti urez si sa figi repede la odisee!

Jorjic , cate dorinte are de implinit Mosu! Sa-i uram alunecare usoara pe zapada si putere de lucru!

Magdi

Madutz

Rocsyca, ma gandesc la tine!

Lali

La mine incepe perioada ovulatieeeeei! N-am sot acasa ca-i plecat cu treburi la capitala dar vine in we si atunci sunt pe el!

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Feli, multumim pentru tratatie.
Sarrah, e bine ca endometrul a crescut, asta e bine. Important e sa ai rabdare si credinta ca totul va fi cu finalul mult asteptat .
Madutz, imi faci concurenta serioasa, vad, hm ?
Pup toate fetele si va urez o zi senina .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

micutele
gata mi-am revenit la munca ...
sa stiti ca lista pt mosulica e inca deschisa...

acum sper sa nu-mi taie nimeni nasul , caci voi fi off topic .. exista un topic "rugaciune..." unde fetele , de fapt una din ele , este sotie de preot , si strange bani sa cumpere cadouri pt toti pitacii din parohie ... sunt convinsa ca va intrebati cum sa ajut si pe cine ?..hai sa dam un banut in contul acela , pt niste piticoti..

va pupacesc si spor la listute

sarrah .. creste .. creste ...ca fat frumos din poveste .. f bine zanica .. nu uita alimentatie sanatoasa si multaaaaaaa apa

lali , rocsy

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele.
Felixule o cafelutza excelenta, deja sunt dependenta, abia te astept in fiecare dimineatza!. Eu sper iubita sa mergem toate la odisee, asa sa ne ajute d-zeu..... Eu sunt in z11 si de simbata vom presta cu placere, poate se prinde ceva....Simbata merge sotul meu sa faca spermograma, sunt convinsa ca ii va iesi f bine....dar de duminica avem liber la iubit. Vroiam sa te intreb ceva, in ziua 12 aveam endometru 7, in ziua 14 nu l-a mai masurat Dr T, iar in ziua 16 deja ovulasem. Crezi ca 7 in ziua 12, e ok pt endometru???
Lali, Rocsy, sanatate multa si asteptam vesti!
Vally sa ne mai spui cum te mai simti, sper ca ai gasit pregnylul, daca te pot ajuta sa imi spui. Cautam pe la farmacii, ne descurcam noi cumva....cele doua inimoara merita ...
Georgic buna idee cu piticoti
Magda, Mada,lilisor,simona, elly ,kindly, dierna va pup fetelor.

Mergi la inceput

Aditu, eu cred ca mai are timp endometrul tau sa creasca. De fapt el creste in medie cu 2mm/zi si din cate am citit eu, la ovulatie endometrul ar fi bine sa aibe minim 8mm ca sa se cuibareasca bebe. Oricum el creste si mai mult de la ovulatie pana cand se implanteaza bebicul. Sa ne spui de burtica!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felix multumesc pt raspuns draga mea. pai sa ne ajute d-zeu sa auzim toate numai de burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

S-a dus pe apa sambetei optimismul meu dupa deschiderea noului subiect
Acu' nu stiu ce sa mai fac...sa raman la T sa ma reorientez?
Faza e ca ar trebui sa ma programez pt laparo daca nu raman luna asta...dar dupa ce am citit postarile unor fete...mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc...
Stiu ca ar trebui sa stau linistita si sa fac beta...dar simt ca-mi explodeaza capul

Mergi la inceput