Alte moaste, aceeasi poveste...
Raspunsuri - Pagina 15
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AmethystRain Tu efectiv nu esti capabila sa pricepi un mesaj (scurt!), in romaneste. Ma refeream la limbajul tau care nu te recomanda ca dascal( la "cacaturi", daca nu pricepi trimiterea indirecta), nu la legionarii pe care ii vezi peste tot! (Te mai lasasem, in aceeasi maniera, la o alta sectiune, sa faci fitness online, dupa ce dadusesi cu...de pamant ca eu postez in afara subiectului. Te si vad intre 2 fandari, scapand cate o injuratura) Cat strigi tu pe aici "legionariii, legionariiiiiii!!!", eu intreb iarasi:si totusi, cand o sa fie inchis subiectul asta generator de scandal? Si pe fetica asta, necontrolata, cand o marcati cu avertisment pentru limbaj nepotrivit? |
Iaca, mai aparu un camarad in cuib . Incet-incet or sa se stranga toti de pe DC .
semnat,
"fetica necontrolata"
Marilena12 spune:
citat din mesajul lui denizel Nu o sa scap nici o ocazie pentru a vorbi oamenilor despre ce cred/fac unii ortodocsi (ai mai practicanti, adicatelea ). O sa ma folosesc de toate contactele pe care le am in tara si in afara tarii si, pe cat posibil, o sa indrept atentia lumii asupra pericolului pe care il reprezinta biserica ortodoxa din Romania, prin slujitorii ei (Savatie, de ex.) si prin credinciosii ei de rand. Vezi, Irino, fiindca stii unde stau, poate-mi trimiti vrun baiat frumos si imbracat in verde sa-mi bage mintile-n cap . Daca vedeti ca lipsesc cam mult de-aicea si Irina spune ca nu stie nimic, sa n-o credeti . |
Pai cred ca la asta te-ai gandit si atunci cand serveai cafeaua in sufrageria Irinei si putin mai tarziu cand aruncai cu mizerii in stanga si-n dreapta clevetind despre casa fetei care tocmai te invitase si te tratase ca oaspete...
Nu e nevoie sa mai explici ce problema ai tu cu ortodocsii, cred ca a inteles toata lumea ca este una veche pe care ai grija sa o reactualizezi zilnic.
Cat despre cum atentionezi tu pe toata lumea despre pericolul pe care-l reprezinta biserica ortodoxa...sezi cuminte, de n-ai fi scos pe nari atata dusmanie si ura pe aici, mai ca te-ar fi crezut careva ca ti-e frica de vreun pericol. Asa...e clar pentru toti ce sta la baza insistentelor tale.
Despre eleganta limbajului ...n-am cuvinte, nu era nevoie sa dai tot ce poti/stii afara ...Iti poti expune parerile despre miscarea legionara si fara sa te afunzi in halul asta.
Totusi mai citeste o data ce a scris Doina. Poate reusesti sa intelegi ceva...
Marilena
Blogul meu
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Preotul de la bunica din sat, spunea ca Biblia nu trebuie data pe mana oricui. Avea dreptate!!! :( Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
am blog
AmethystRain spune:
Iaca, mai aparu un camarad in cuib . Incet-incet or sa se stranga toti de pe DC . semnat, "fetica necontrolata" Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Dai in patologic. Ce "camarazi" imaginari contabilizezi, cand de "cacaturi" era vorba! ( incercam pe litere: l i m b a j u l t a u). Nici acuma nu merge?
denizel spune:
Marilena,
1. Nu am spus nimic in legatura cu casa Irinei, in afara de faptul ca a trebuit sa ascult lalaieli ortodoxe.
2. Am considerat ca, dand acest detaliu, am facut un gest f. urat si mi-am cerut scuze. Aici, la SC.
Daca e cazul, imi mai cer scuze inca odata. Realmente imi este inca jena pt. asta
Hai ma, iertarati voi toti criminalii legionari, chiar nu puteti sa iertati o impolitete a mea?
Totusi mai citeste o data ce a scris Doina. Poate reusesti sa intelegi ceva... |
3. Iti raspund ce i-am raspuns si Doinei: Biblia nu trebuie data in mana oricui!!!
ham spune:
Eeeee, dragii moshului, cetind p-acia, nu ma mir ca avem moaste, pupatori de moaste, oameni care se calca-n picere intru-credinta, credinciosi care spera ca atingand o mumie zis sfanta, va veni Dumnezeu din ceruri sa le rezolve problemele pe care ei le creaza, eventual sa chiar munceasca in locu' lor, mireni care sunt de acord cu BOR care sfinteste un curvar-ucigas-de-soti sau un sef de cuib legionar!
Toate vin de se leaga, nimic nu-i intamplator...
denizel spune:
citat din mesajul lui AmethystRain Dai in patologic. Ce "camarazi" imaginari contabilizezi, cand de "cacaturi" era vorba! ( incercam pe litere: l i m b a j u l t a u). Nici acuma nu merge? |
Draga AmethystRain, am putea sa te ajutam cu ceva?
irina.c. spune:
citat din mesajul lui ham Basarabeanul refugiat Valeriu Gafenco, nu era un pustat in nestiinta de cauza, mai fusese arestat din motive similare, era bine cunoscut ca seful Fratiilor de Cruce din Iasi, organizatia de tineret a Miscarii Legionare. Nu incercati sa-l transformati in altceva decat a fost, nu era un nestiutor cazut in mijlocul unei miscari pe care n-o intelegea si care-l facinase, fiind un copil naiv; omul activa pentru miscare, facea prozeliti, tinea cuvantari antisemite, indemna la lupta, etc Tatal sau fusese deputat in sfatul tarii, cu pozitie afirmata antisemita, deci educatia era din familie..."Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
dintre acestia- Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Ernest Bernea, Vasile Bancila, Mihail Polihroniade si multi altiiin primul rand ML a fost o organizatie anticomunista
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
denizel spune:
citat din mesajul lui irina.c. Preotul de la bunica din sat, spunea ca Biblia nu trebuie data pe mana oricui. Avea dreptate!!! :( Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
intradevar, mare dreptate avea
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
[/quote]
Hai ca, incet-incet, incepi sa te indrepti spre drumul cel bun, ala in care nu se fac crime in numele credintei :).
Drumul ala bun in care credinta, ceva atat de sfant si intim, nu are nevoie sa fie aparata cu pistoale si mitraliere.
AmethystRain spune:
Draga AmethystRain, am putea sa te ajutam cu ceva? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Clar ca nu merge. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, asa ca, fa-ti numarul in continuare. De acum, vei fi privita cu mai multa ingaduinta...