Copiluti de mai-iunie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
onixone spune:
Mai Andra...dar s-au organizat cei de la gradinita nu gluma.Dragos e un scump.Si sunt asa de frumos imbracati.
Imi aduc aminte copil fiind ca si caminul meu avea recuzita.Aveau costumase pentru serbari.Eu una nu am apucat sa imbrac ca v-am povestit faza cu educatoarea care ma iubea si mi-a facut rochie .
Si la serbarile de vara imi aduc aminte ca ne faceau rochite in hartie creponata la fete.Am poze de la camin in rom la mama acasa.Mereu imi face placere sa ma uit pe ele, mai ales ca am atatea amintiri.Inca mai tin minte cateva nume ale copiilor de acolo daca ma uit pe fotografie, enumar cativa.
Elisor...in afara de nimic mai prescriu Long live the Quenn!!!Si inafara de asta incearca toti sa te bagi la nefumatori,...ca vorba aia iau bani dupa pacientii care se lasa de fumat!
Fug repede sa las copilul la gradinita, ca azi a vrut.parca tuseste mai putin...sa vedem cum se comporta.am sa le rog sa nu ii dea lapte azi, ca le dau lapte direct din frigider.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Hello
Promisesem niste raspunsuri dar cum sunt foarte imprastiata n-am mai apucat sa intru sa scriu. Doar pentru Lili am o vorba buna: sper sa reveniti la sentimente mai bune si sa va impacati, dar nu doar de dragul copiilor ci chiar sper sa se schimbe ceva in bine la voi si sa va intelegeti bine. Imi pare rau ca te pregatesti sa faci sarbatorile doar cu copiii. Va tin pumnii sa gasiti calea de mijloc spre o familie completa si fericita.
Am citit si poezia Deliei si era sa cad de pe scaun de ras si poezia cu ursuletul care nu stie poezii, multumesc pentru ea ca Filip nu mi-a spus decat franturi din ea ![]()
Duminica merg la shopping cu colegele de gradinita. De ce dracu m-oi mai fi oferit eu nu stiu. Ideea era tocmai ca am masina si o leaca de timp liber IN TIMPUL SAPTAMANII cand nu e omor la cumparaturi.
Dar domniile lor nu sunt libere in timpul saptamanii asa ca eu sunt nevoita sa-mi las copiii bolind amandoi la unison pe capul soacra=mii si sa stau cu grija lor. Ieri am facut drumul berceniului de doua ori, m-am dus s-o aduc pe Georgia la medic si apoi am dus-o inapoi. Asta pentru ca ne faceam griji ca Filip nu va fi incantat sa afle ca am luat-o doar pe ea acasa, ma temeam ca nu va intelege ca am dus-o la doctor. Asa ca am dus-o inapoi daca tot am gasit medica la cabinet inca de ieri si am putut-o duce s-o vada. Si nici nu apuc sa plec bine ca ma suna de la gradinita ca Filip s-a vaitat ca-l doare urechea toata ziua si dupa ce s-a trezit de la somnul de dupa amiaza avea si un pui de febra asa ca i-au dat 5ml de nurofen. Asa ca l-am bagat si pe el pe antibiotic si sper sa nu fie totusi decat o raceala mai puternica. Se trage de la botezul de duminica trecuta cand m-am rugat de Mihai sa-i lasam in berceni dar n-am avut cu cine sa ma inteleg.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Cloreta spune:
Hop si eu da' nu imi amintesc acush sa raspund la toate lumea.
NewMami, bine ai revenit si ma bucur enorm ca ati avut asa vacanta frumoasa
Patrick e un scump si un frumos si ma uimesti cu ce face si spune.
Tdi, bine ai revenit si tie, bine ca a fost frumos la Ro, tragi tu nitel acush da' ti-ai revazut familia si e important.
Onixone, impresionant, asa drag mi-e sa tot ascult cum au cantat cocolosii la serbare. Un mare
pentr Alex.
Elisor, vai, sper sa recuperati aparatul, nu vreau sa pierd ingerasul la serbare.
Andutzy, am ramas muta! Asa frumos au pregatit pentru serbare si costumele sunt superbe! Ce tantos e Dragos si ce elegant.
Danelutza, ma bucur ca e bine Tito si te-ai linistit
Cornelia, ce ma bucur ca mai dai din cand in cvand pe aici. Ma mai uit le pozele de asta vara si imi amintesc cu placere de voi, sunteti o familie tare frumoasa
Si la Teodora in clasa e un caz de varicela, ne-au spus la inceputulsaptamnaii, se pare ca nu amai facut nimeni, cat derepede apar semnele in caz ca totusi ia?
Noi suntem un pci agitati in perioada asta, tati are mult de lucru
si trebuie meree sa isi sparga ziua ca sa o ia pe garga de la gradinita, eu nu stiu incotro sa o iau mai repede dupa program si acasa nu stiu ce sa fac mai intai pentru ca mi-e foarte clar ca fitzele Teodorei se datoreaza faptului ca nu ammai stat cu ea f mult seara la joaca. Asa ca din cele cateva ore de cand ajuns casa pana la culcare pregatesc pentru ea de papa si ii dau sa bage la ghiozdanel, spal vase si ce maiincape, rufe la spalat, calca, ordine etc. si mai mult timp pentru ea. Asta e,le las balta si vad de copil ca e mai importanta ea decat o cratita in plus cumancare.
Luni avem serbarea, i-am luat niste balerini stralucitori si e f incantata. Tati va fisi mos si m-am tot agitat de o barba mai ca lumea ca aia de la costumul ads de nu stiu ce parinte e saracacioasa si Teodora e f atenta, mi-e teama sa nu il recunoasca. Sieducatoara mi-a zis in repetate randuri chestia asta, ca e f atenta la detalii. O sa aiba ceva de munca tati, sunt 26 de copii carora trebuie sa le zica doua vorbe, sa le dea cadou etc.
La noi nu vor fi costume, baietii pantalon de culoare inchisa si fetitele rochite frumoase, asa scria pe anunt la tinuta. Noi avem o richita alba noua si e aia i-o dau,e cumaneca scurta dara sta e, sper sa nu fie rece pentru ea ca daca e prea cald lesina tati cu atatea pe el:))) O sa vedem. Ce impare rau e ca aparatulmeunu e prea grozav la poze de interior iar pe ale lui nu stiu eu sa le folosesc f bine pt diverse chestii![]()
Pup copilasii bolnaviori, sanatate multa si pe mamici ca sa fie bine dispuse si pline de energie si sa le treaca toate durerile.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
Clara, un singur sfat ii dau lui Mos Craciun: sa aibe gija cu ce se incalta! Sor-mea l-a recunoscut la o varsta frageda dupa ciorapi si s-a pus sa-l parasca ca i-a furat ciorapii lu' tac-su! Si alt copil la gradi dupa pantofi, dar ala n-a mai crezut ca e caz de furt ci mai grav s-a prins din prima ca e cine e. ![]()
![]()
![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
ce liniste, noi nu avem nik de spus, doar ca eu dimineata am intrat cu capul intr-un colt de la un dulap deschis, alergind sa raspund la interfon si mi-am facut o taietura frumoasa, noroc ca nu se vede din cauza parului. Mai tirziu am mai intrat cu capul intr-un alt dulap
. Deci, am avut o zi minunata, dar macar am impodobit bradul. La 3.30 am luat pe Isabella de la gradinita, unde avea o mare vinataie pe obraz aproape de ochi
, nici n-a spus educatoarea nimic, nici eu n-am intrebat ca prea erau nerabdatori copiii sa iasa si nu aveam loc, dar mi-a povestit ea, ca alerga cu o fetita cind s-au dus sa puna globurele in bradul de la scoala si a cazut
. Am ajuns acasa si a vrut sa deschid dulapul sa-si puna bluzita, usa s-a inchis si urla cu degetul prin in usa
. Cum ar spune sotul, asa mama, asa fiica ![]()
Cloreta bafta la serbare si sa nu-l recunoasca Teodora pe mos 
Androix bafta la cumparaturi, probabil e primul si ultimul an cind te-ai oferit ![]()
Gabitza unde-ai disparut ?
Elisor ai recuperat aparatul, sau l-ai dat la obiecte disparute ?
Nelia nu mai spui nimic ?
Sanatate la toti bolnaviorii, pitici, mamici, tatici ![]()

Elvetia in miniatura
ChrisDun spune:
Danelutza, bietele de voi.
Ai un stil asa haios de a povesti, ca m-am prapadit de ras... vorba'ceea : de rasu'plansu' ![]()
Eli, Andutzy m-am uitat acum pe detergentul pentru masina de spalat vasele, si se cheama Calgonit Power Formula
Week-end placut !
Mercedes spune:
gabitzam-am ramas datoare cu un link http://essen.markt.de/recordId,7fefaa34/show.htm
si numele jocului e ,,mini gedulds spiele,,
alt link unde se vede ceva mai bine http://www.werbeartikel-discount.com/product_info.php/products_id/9080?osCsid=e8628af4cdac328565c0b15a2826f3c5
Deocamdata se uita la ele nu le nimereste intotdeauna in schimb fac un zgomot de numa...
nelia spune:
Spun, da' repede. Astazi am avut examen acasa si am facut asa si asa.... Lisandru s-a jelit toata dimineata, si acum e la fel, nu stiu ce are, eu sper ca e de la dinti, dar daca nu e, atunci e urechea, pentru ca plinge a durere... Dar tu ce ai de iti tot bagi capul prin dulapuri... dupa canapea mai merge, dar chiar in dulap!?!
Si eu am luat o usa in picioare astazi, dar abia acum simt ca ma doare, atit de agitata si stresata am fost toata dimineata.
Andutzy, am vazut pozele, chiar ca erau frumosi copiii... si educatoarea la fel, eu chiar am crezut ca e vreo animatoare sau vreo actrita. Felicitari pentru prima serbare lui Dragos!
Asteptam si alte serbari si alte poze, si de la cele care au trecut.
Noi avem petrecere pe 16 si 18 la scoala, plus concertul de Noel miine si pe 19 la Dawson. Pe ultimele doua abia le astept, ca pina atunci se presupune ca sint de-a dreptul in vacanta, adica scap si de examenul de luni si de celelalte teme pe care trebuie sa le predau. Dar nu sint serbari, ci doar petreceri in adevaratul sens al cuvintului, la cea de la Dawson va veni si mosu', cred ca singurul loc pe anul asta unde il vor intilni copiii.
Va
acum pina pe luni noapte sau marti dimineata... ca nu cred ca mai am cum sa intru, miine si poimiine mai citesc pentru examen, plus ca ma duc cu Agata pe unde are de mers.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Aurasa spune:
Buna dimineata! Dau o cafeluta tuturor!
Andra - vazut poze ! Minunate.
Eu cred ca am o nevralgie pe partea stanga. N-am doarmit toata noaptea din cauza durerii: cap, ureche, parte stanga a gurii. Dar durere crunta nu alta
Si Cata asteapta serbarea. Are 2 poezii de spus, au cantecele si dansuri. Poeziile si cantecelele le stie, dar dansul... habar nu am. Ca el danseaza prin casa de obicei. Costumul de pitic e o frumusete. Trebuie sa ii multumesc bunicului meu (are 70 de ani si e de meserie croitor).
Danelutza - lasa, mama, usile in pace, ce ai cu ele? Dar ele cu tine?
Intru mai tarziu ca acum e zgomot in casa, ca s-au trezit bine piticii si e un vaj de nedescris: fiecare vrea altceva
Mercedes spune:
Si eu vreau cafeaaaa.
Beatrice-am primt coletul le-am aranjat putin si sunt ok, multumim .
Eu sunt super stresata , l am lasat pe cristi la fotbal in cantonament de ieri pana duminica dupa masa, imi fac de lucru( ca doara am destul) numa sa nu ma gandesc la el. Au foarte multe meciuri( cam 5 pe zi)