ajutorrr,urgent ,va rog!!!
am nevoie urgenta de un sfat sau chir un avocat..sunt casatorita de 9 luni,casatoria avand loc in belgia la ambasada romaniei,sotul roman rezident in belgia..boon!de ceva timp sunt f hotarata sa divortez pt k pur si simplu nu ne mai intelegem,el devenind mai agresiv in comportament,avand momente in care parca ar fi nebun(se stramba,scoate lb,etc)plus k nu mai spun k nu reusesc sa am un dialog normal cu el...de 3luni avem un bb,si imi este f teama k dak divortez mi-l va lua..asta pt k el nu a fost de acord sa lucrez,nu am un job,o locuinta a mea(as putea sta la parinti in romania,kre cu siguranta m-ar ajuta cu bb pana mi-as gasi un loc de munca)ce sanse as avea sa am copilul?nu as renunta la el pt nimic in lume..de impartit nu prea avem ce imparti,dekt o masina luata in rate si nici macar nu am terminat plata si atata timp cat am eu copilul nu ma intereseaza lucrurile materiale;;am nevoie de un sfat,va implor,chiar sunt disperata!!!astept sfaturile voastre,dekt copilul ma intereseaza!!!
Raspunsuri
sirimie spune:
Si eu vroiam sa divortez cind era copilul mic.
Eu te sfatuiesc sa vii acasa la parintii tai un timp, cu tot cu copil, sa te ajute. Sau sa chemi un parinte acolo sa te ajute. Cind e BB mic de tot esti obosita, deprimata, si tatii nu sint pregatiti. Poti sa vorbesti si cu avocat daca vrei, sotul tau fiind roman tot pe aici veti divorta. Dupa ce creste BB mai mare, te mai aduni si iti dai seama ce vrei. Ai sanse mari sa pastrezi copilul daca divortati, daca el nu poate dovedi ca esti mama denaturata sau alte aberatii.
Eu zic ca o sa va impacati cind mai trece deprimarea ta post nastere si cind se face copilul mai mare.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ionica spune:
nicole221
Din ce ai insirat tu ca si motive de divort ,pare mai degraba (scuze asa mi-a sunat mie) ca tu ai vrut doar sa faci un copil cu individul respectiv si acum vrei sa te evapori in romania.
Nu stau chiar asa lucrurile, daca doar pt. faptul ca sotul iti scoate limba vrei sa divortezi,ori esti in depresie post-partum si ai nevoie urgenta de ajutor,ori nu-l iubesti pe x si vrei sa pleci cu copilul.
Of Doamne,de strigat la cer, mai intai faceti copii si pe urma deschideti ochi,
Sophia 2ani
+23
spic de grau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica nicole221 Din ce ai insirat tu ca si motive de divort ,pare mai degraba (scuze asa mi-a sunat mie) ca tu ai vrut doar sa faci un copil cu individul respectiv si acum vrei sa te evapori in romania. Nu stau chiar asa lucrurile, daca doar pt. faptul ca sotul iti scoate limba vrei sa divortezi,ori esti in depresie post-partum si ai nevoie urgenta de ajutor,ori nu-l iubesti pe x si vrei sa pleci cu copilul. Of Doamne,de strigat la cer, mai intai faceti copii si pe urma deschideti ochi, Sophia 2ani +23 |
Adica daca avea mai mult de 9 luni de casnicie era mai scuzabil? Asta e, s-a intamplat acum trebuie sa vada cum rezolva sa nu ii ia copilul.
Nicole - esti sigura ca el ar vrea sa iti ia copilul?
El e cetatean belgian sau doar roman? Ca daca e doar roman - e clar ca ptr divort va trebui sa mergeti in RO.
Daca copilul e roman - autoritatile belgiene nu se vor baga.
Iar acum - fie vorba intre noi - mai usor iti va fi sa il scoti din Belgia/bagat in RO decat sa il scoti din RO!
Ca autoritatile romanesti, cer acordul ambilor parinti la iesirea din RO daca copilul e roman si calatoreste cu un singur parinte in RO, chiar daca tu le dovedesti ca domiciliul tau e in strainatate si nu in RO, ca acolo muncesti/locuiesti, si ca in RO vi doar in vacante. Deci - in RO fiind cu copilul - sotul nu va putea scoate copilul peste granite fara acordul tau (ceea ce in cazul tau poate fi un lucru bun).
Acum - esti sigura ca nnu e depresie post-partum? Esti sigura ca nu mai poate fi salvat nimic din casnicia voastra?
Sa nu fie nervi la mijloc, stresul tau, problemele de acomodare inerente la inceput de drum.
Eu zic sa va dati un moment de repaus si sa nu luati decizii decisive!
Nu e usor ptr niciunul sa fiti in perioada de frecus a primului an de stat impreuna, si sa mai aveti si un bebe mic!
AH - am citit zilele astea ca se pare ca si barbatii fac depresie post-partum! Cica la ei e mai greu de identificat ca nu vor sa se arate slabi. O fi si el deprimat.
Tu ai aflat de cazuri de nebunie in familia lui? Sa scoata limba/sa se strambe - si nu in gluma, ar putea fi o problema...
Tu de cat timp il cunosteai inainte sa te casatoresti cu el? Ce stii despre familia lui? despre copilaria lui.
sirimie spune:
ionica, nu prea inteleg de unde ai tras tu concluziile alea...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei