LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

`Neatza!

Miha,multa sanatate Amirei!
ROxx, felicitari! bubu scump

Noi am fost la Kidex ieri....in comparatie cu baby expo....e super,am cumparat o multime de lucruri...cele de la Z mi-au placut cel mai mult

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

LA MULTI ANI, ANDREEA STEFANIA

LA MULTI ANI, ALAIN!

Cristina si Radu 3.12.2007

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC SI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI Andreea, Printesa roz!!!
Sa fii fericita si iubita in continuare! Sanatate si bucurii!

Bianca, pai tie ti se pare cald, eu daca am 22 de grade in dormotir dorm tare prost,nu pot. Caloriferul la noi in dormitor oricum e inchis, dar nu stiu cum se face ca se incalzeste mereu. Inainte de culcare tot las fereastra deschia, ca altfel nu as putea, si pana dimineata se fac inapoi aproape 20 de grade. SIncer insa nu stiu cat de cald e la Jasmina in camera, unde si Floris doarme juma de noapte. Trebuie sa cumpar termometre, ca-s curioasa! Dar sigur nu asa cald, acolo pana dimineata se face cel mai racoare. Iar dimineata la 7 se da drumul automat la caldura, sa fie mai placut la sculat ;-)

BB, iar iei? Ai grija, nu stiu daca e chiar bine, nu e solutia ideala: oui cateva kg, iarasi iei etc., ca nu poti face asta la infinit! Si doar arati asa de bine, esti as de frumoasa si SLABA!!!

Mihuta, ce fain ca doarme asa mult Sophia! Pai sunt minim 14 ore, nu? In total. Off... Noi rar depasim 12 ore :-(

Pe mine ma ustura gatul, dar bag un ceai si trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Ce vreme urata!!! As mai fi dormit dar piticul meu mi-a dat trezirea la 8.45 (adevarul e ca dormea de 12 ore saracutul copilas). Acum se joaca in patut, dar nu-l tine mai mult de 15 minute.

Amy, sa poarte sanatos Iustin tot ce i-ai luat.

BB, spor la cumparaturi. De abia astept si eu alocatia ca sa merg la cumparaturi de cadouri, de tot felul de chestii de impodobit casa. Anii trecuti, in afara de brad, mai puneam putin vasc si o coronita in sufragerie, dar anul asta vreau sa umplu toate incaperile de tot de felul de mosi si alte alea (sper sa-i placa lui Matei).

Programul lui Matei (care poate varia): lapte de 2 ori pe zi - cate 210/240 de ml la fiecare masa(dimineata pe la 7.30 si seara pe la 21.00 - mentionez ca el ar manca si mai mult lapte dar nu-i dau eu;

12.00/12.30 - pranzul: felul 2 + o canita de ciorba (pe care a cam inceput sa o refuze) sau un bibe mare de suc de suc de fructe natural;
Urmeaza somn vreo o ora/rar o ora jumatatea;

14.30/15.00 - iaurt cu cereale sau iaurt +o felie de paine cu unt si gem / cateodata ii pasez fructe cu biscuiti (dar el obisnuieste sa manance fructe si intre mese).

17.00/17.30 - somnic de maxim o ora (cateodata il sare si e groaznic pana seara la 21.00 cand se culca);

18.30/19.00 - cina (diverse budinci, gris cu lapte, mamaliga cu branza si smantana, fructe cu biscuiti etc).

Pana la 21.00 mai bea si o cana de compot.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, nu m-am mai interesat. momentan am inceput sa le iau din nou pt o scurta perioada (maxim 3 sapt si 1 sapt asa de lasare).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

dupa ce am tot citit despre pilule, am inceput sa asociez starile noastre cu ele...cred ca nu mai iau decat 1 cutie, dar cate 1 la 2 zile, ca sa renunt la ele; vad eu pe urma; tu cu cat le-ai luat? 55 ron sau 100? ciudata diferenta de pret...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lavi[/v], si noi mergem azi la cumparaturi Vreau o planta ceva, ca nu avem nici una (motivele-s lungi). SI vreau planta asta traditionala de Craciun, se cheama aici "steaua de Craciun". Si mai vad eu ce gasesc ;-))

[b]Roxx
, felicitari pentru mers. Si Floris la inceput tot preera 4 labe, mult timp, acum deja majoritatea timpului e biped :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxx, felicitari pentru primii pasi. E tare emotionant momentul. Mi-am adus aminte ce am simti si eu acum o luna cand a inceput Matei sa mearga in parc. Asteptasem cu nerabdare acel moment. Acum mi se pare atat de natural cand il vad cum alearga prin casa.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Adina, Mihuta,Andreea,BB,Bianca va multumim frumos pentru urari!

Roxx felicitari micului plimbaret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Roxxy, multumim frumos!

de vreo 2-3 zile si al meu pui merge f. bine in picioare,pana acum pasea timid cu oarece retineri....e putin mai greu la praguri(bucatarie si cam. noastra) dar incet incet reusim sa trecem si peste ele

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la multi ani Andreea!!

bianca o singura masa de lapte avem.
bb nu gasesc cizmulite nicaieri! As vrea sau cu siret sau cu 2 fermuare, pe o parte si pe alta ca sa le incalt comod ... daca vezi undeva te rog sa-mi zici.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput