LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxx, super!!!! felicitari!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxx, super!!!! felicitari!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Multumim

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

nu mai e nimeni???
atunci ma retrag si eu!!
pupici

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

citesc din urma si nu-mi revin...ce discutii !!!...numai ce am depasit povestile cu copii-parinti-bunici...si acum asta cu bataita...
ref la asta nici eu nu cred in padeapsa cu bataia, ca si eu am luat-o(meritata de altfel),dar asta nu m-a orit, din contra....
dar totodata asta nu inseamna ca niciodata nu-i voi trage cate una, nu pot sa afirm asa ceva...nu ma programez sa o bat(peste manute, fundulet)...dar sunt sigura ca ocazii se vor ivi...ca la cat de incapatanata, cu vointa, la cum vrea sa se impuna de pe acum...sincer cred ca vom avea conflicte pt. ca si eu am o limita...dar nu inteleg ca prin bataie sa ma impun, doar ca sunt mai tare/mare ca ea....asta fiind solutia extrema
roxxy80...tinem pumnii stransi stransi!
pussi, ce tari sunt pozzzzele...super puiutii!fetele...ce sa mai zic...superbe!
deci micutele mai au o singura masa de laptic?
sufletDinger, cam rarut p-aci... programul Anei? cam asa...culcarea pe la 22,22,30(somnul vine pe la 23)cu aprox.150ml lapte
cateodata ,daca nu dorm, pe la 2 ii mai bag 120 ml(este cand ii topeste, este cand nu)
la 6, laptic...tot cam 150 ml, somn
la 10 trezirea(ii ofer painica cu diverse, in final ajungem la fructe proaspete/borcanase
12,30-14 somn
15 felul 2+supica/ciorbica
17-18,30 somn iar la trezire cereale, branzica,gris cu lapte, mancarica de la noi
22-22,30 laptic...culcarea...somnul vine mai tarziu
...dar mai sunt si exceptii...acum in ultimul timp tre sa o tin in brate pana e semi-adormita, apoi o asez in patut..nu mai fct. nici metoda sab simplex pe suzeta ,nici nimic...doar statul in brate...dar cand e f obosita se intoarce pe o parte si gata
mariussimiuc...imi inchipui ce dragut era Robert...cu toate planurile lui pt. prin Mosul ...pai cand va fi vb. de Mos Craciun cum va fi ?...sanatate Amirei...multa multa...sa treaca repede
bb, nu pot sa nu felicit Yasminuca pt. programul ei si mesele de laptic...a mea rar depaseste 150 ml/masa ......
ram0nica, dar tu ii lasi sticluta cu el in patut?
adinag, ma bucur ca nu a fost supararea atat de mare precum reiesea din postarile voastre
atat de frig este la voi...wow, eu una n-as putea dormi...mie imi place caldura...asa incat sa nici nu fiu acoperita decat pe sale(deh...)...
roxx, felicitari lui Luca...ce dragut e! mi-am amintit si eu acum de primi pasi ai Anei....ce bucurie pe noi...la ea asta se intampla undeva la mijlocul lui septembrie...
ank83...deci nu pot sa cred ca ai anuntat absenta , asa, fara nici o motivare....ne-ai lasat asa....in coada de peste, ref la dop...nu stiu nimic, ca eu nu am avut absolut nici un semn de nascare, drept pt. care am si facut cezariana la 42 de saptamani, deci nici nu a putut sa-mi provoace nasterea...poate ca lipsesti din cauza examenelor, poate Cecilia va astepta sa termini cu tot ce ti-ai propus...daca nu va fi asa, nu va fi...no problem ,Cecilia va fi VIP, are prioritate...
eu pun ceva majorete la treaba...asa , preventiv...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! sanatosi voiosi pt.
Andreea...validelide
Alain...desyderia

Mergi la inceput

ca tot se vb. de Hrusca...imi place si mie...dar eu am ales sa ma duc la concert Tudor Gheorghe...
ati fost careva, v-a placut? nu cred ca e special de sarbatori...dar asa, sa mai iesim in lume, ne mai destindem...nu numai nopti pierdute

Mergi la inceput

nu cred ca e o intrebare potrivita pt ora asta...mai ales ca sunt singura p-aci...dar na, ce sa-i faci? acum am si eu timp

Mergi la inceput

ies si eu ca e tarziu.....iar monologul asta nu are nici un haz
noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu iar sunt pasare de noapte ! Nu-i bai, de-abia am forumul tot pentru mine !

Vali, la multi ani Andreei, sa va traiasca si sa va bucurati de ea !

Roxx, felicitari ! Si Sophia mea a inceput sa faca pasi, numai ca nu e chiar asa entuziasta, in patru labe i se pare mai usor....

Miha, multa sanatate Amirei ! Si noi patim la fel cu medicamentele, nu pot sa-i dau decat paracetamol supozitor cand e racita, si ala cu niste lupte ca-n povesti !

Vad ca intrebati de hainele de nani. Sophia doarme in pijamale si atat. 90% din noapte dezvelita, ca restul de 10% o mai pacaleste unul dintre noi cu patura. Nu stiu cat de cald e in casa, dar n-as putea sa o imbrac mai gros ca eu nu suport sa dorm incotosmanita. Bine, nici ca ea cu burta goala nu-mi place, dar fiecare cu gusturile lui.

In legatura cu programul, la noi e destul de variabil in ultimul timp, ne trezim in jur de 8-9, luam micul dejun (ea mai mult supravegheaza, dar mai ciuguleste o felie doua de fructe sau putina mozzarella ), pe la 11 nani pentru 1,5-2 ore, apoi pranzul (ciorbica plus ciugulit ceva de felul doi), apoi depinde, ideal doarme de la 4 la 6, dar de cele mai multe ori doarme de pe 5-6 inca vreo ora jumate doua, apoi mai papa ceva iaurt plus diverse alte chestii (rosii,masline,fructe, branza) si pe la 9,30 urmeaza baita si nani.
Programul de lapte nu l-am trecut dar e la fiecare somn plus dimineata si seara plus noaptea cand are chef.

mami de Sophia

Mergi la inceput

neata

noi azi mergem sa luam ce mai avem nevoie pt pomul de craciun si mai una alta pe mami... de abia astept sa fac bradul!!!

_

Mergi la inceput