Racusori, la apel! (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io
am ajuns acasa de vreo ora.. si am papat si... zac. tre sa ma urnesc sa pun ceva la spalat.. k daca nici azi nu spal.. chiar n-o sa mai am cu ce sa ma imbrac
missy, complexa descriere ai facut tu fetelor.. insa.. stii.. eu sunt obosita si nici insomnii nu mai am,.. asa k daca le pui la tren.. zau asa.. sa ma ocolesti k eu muncesc tare mult si nu duc lipsa inca de mers la salonul de... "intretinere"
in alta ordine de idei.. ce am spus fetelor atat de rau de s-a speriat fata de mine? io am spus ce am gandit.. asa-s io. poate asa am castigat antipatia multora.. dar eu nu ma pot preface...
miki, ce face uwe? cum a fost la semnat ctr?
viki, te invit eu la o cafea .. aia la care m-ai mai invitat tu . sa-ti fie de bine cu noua coafura
iulia, pup la nepoata mea cu 3 dintuci
gata, ma duc sa pun la spalat.. poate revin. pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Gata. Dorm amandoua. A bine, cu Alexia nu-s probleme de adormit, doar de trezit si vizitat parinti pt a le spune ceva important. Cu Maia e chin la adormit, dar in seara asta am scapat in doar 20 minute. Asa ca MIRE - relax, nu vine trenul in seara asta Si referitor la supararea amintita, poate ca nu e suparata, si ce ai zis, bine ai zis, la subiect, si ai vazut ca toate am fost de acord cu tine, ca nu se poate pune problema de invidie ca ce are colega de forum si eu ba, fie ei si copii - dupa cum v-am prezentat mai de dimineata, si cand ii ai (copiii) nu e intotdeauna situatia roza eu mi-s din asta mai egoista, ma uit numai in curtea mea si imi pasa doar de ce am si fac eu si nu-mi place nici sa ma compar cu altii.
ma retrag si eu spre patul meu mare si gol (sotz evadat la meci) sa profit de somnul dulce a zanelor mele. Pana-si mai aduce Alexia aminte de ceva ...
o noapte linistita va doresc

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

E aproape pranzul si nu a dat nimeni o ? O servesc eu acum, dau si citronada, ca are vit. C. Eu azi sunt dupa-masa, dar am avut treaba si la 7.30 eram "pe metereze". Va si va doresc o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Citronada - mmmm, yami!!!
mersi VICKY

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns acasa.. merg la somn.. ne sincronizam maine
o noapte linistita tuturor..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Poftiti la . Chiar prea multa liniste pe-aici.
Sunt suparici, Dani iar racit, iar gat rosu, iar febra, iar il doare urechea...
si sa avetiun wk placut.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Of bietul DANI ... asa eram si eu la varsta lui, tot la 2 sapt ba rosu in gat, ba amigdalita, de imi intepau funduletul cu antibiotice din alea spurcate. eu am scapat cu Ribomunyl, un an de zile am facut tratament, dar de atunci nu am mai facut amigdalita. daca vrei amanunte, anunta-ma VICKY.

pupici pe nasucuri ... absente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutari,

Vicky, multa sanatate lui Dani.

Mire, Uwe e tot cu dureri. luni mai are programare la medic sa-i faca si ekg-ul.

Eu sunt ok, adica putin ....nu gasesc cuvantul Missy, ajuta-ma enttäuscht- adica cred ca e dezamagita ha ha ha.Mire, cred ca tu stii despre ce e vorba. Asta e ....

Acum va servesc cu un cappuccino si o prajiturica simpla- chec. Mai tarziu vin cu alcooale E ziua fratiorului meu si a verisoarei mele care din clipa-n clipa trebuie sa aduca o mogaldeata pe lume

Merg sa mai strang din casa, vine nepoata la noi. Musai sa mearga in satul de Craciun si eu n-am nici un chef
Va pup si va doresc un inceput de We minunat

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Missy am ras cu lacrimi!. Barem partea cu Maia, am trait-o si eu cu varf si indesat....si ultetior am trecut la ce povestesti legat de Alexia.... In curand voi avea varianta combinata, ca si tine!
Pup dulce 2 fetite scumpe foc!

Citat:
citat din mesajul lui Missy

Dau spre inchiriere pt o ora, seara, copil, 1 an, ochi albastri. Platesc bine. Se asigura: pensare prin sistemul: prinzi intre 2 degetele si tragi cu putere, alungirea genelor prin metoda: apuci cu degetelele si tragi, curatare tenului, prin metoda zgariat cu unghiutele, curatarea nasului, ochiilor si urechilor - metoda degetelului aratator curios, alungirea parului, in special a perciunilor - metoda: prinzi in pumn si tragi cu putere, culminand cu imbalsamarea parului aplicand lapte UHT din biberon. Oferta mai cuprinde: masaj corporal - metoda folosita: trecut in sistem de-a busilea de vreo 20 de ori peste spate, burta, picioare, cap; masaj anticelulitic: prinderea zonelor cu problema intre doua degetele si piscat cu putere. Inclus in pret: 5 jucarii care sunt interesante pt vreo 3 minute, un pat pe care victima sa se relaxeze si o lumina difuza. Dupa o ora de liniste totala, se asigura urlatul in continuu timp de vreo 20 minute, dupa care urmeaza si somnul de vreo 10 ore. Bonus: copil de 6 ani, ochi verzi, care pe parcursul noptii la interval de 3 ore are cate ceva important de comunicat, de genul: mami, mi-am adus aminte ce am facut azi la gradi si am venit sa-ti zic ...

Acestea fiind spuse, cele cu insomnii pe timp de noapte, cele care invidiaza pe altele sunt asteptate sa-si depuna ofertele, ca imi doresc si eu o seara, sau macar 3 ore, de liniste.

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput