Racusori, la apel! (44)
Raspunsuri - Pagina 3
july_g spune:
Neata fetele! Cafeaua e gata! Altceva nu-s in stare sa va ofer! Iar sunt zombi! Mama lui de somn! Iar sunt treaza de la 4.30. Am incercat sa mai raman in pat, dar m-am perpelit numai!
Mire, mea culpaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Azi calc ( un munte de lenjerii si camasi). Cand poti da un beep si ma prezint!
Vicki, Miki, Missy elefantii au plecat la nani. Colonelul Hathi le-a dat permisie cateva zile! Fac curatenie si fata e la soacra-mea.
Missy, pupam galusca mica sa treaca raceala si sa iasa dintisorul! Deja ii iese maseluta? Liana abia are 3 dinti!
Miki, frumoase pozele! Ce rasa e Aida? Seamana cu rotweiler-ul dar parca e prea mica!
Alina, Mire a spus tot, eu nu mai pot sa spun decat ca Dumnezeu cand inchide o usa deschide intotdeauna o fereastra. Fii optimista si zambeste!
Gata fetele, ma duc la treburi. Va pup pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Beau toata cafeaua de la Iulia ![]()
Ce noapte am avut, nu m-am odihnit deloc....insomnia bat-o vina
. Musai sa beau o cafea.
Iulia, Aida e rottweiler. In poze e micutza
(8 luni si ceva) . Mi-a zis fratelo ca acum s-a facut mare
Abia astept sa-mi trimita pozele. Spor la curatenie
Merg cu Misterul afara, poate ma trezesc la -3 grade brrrrr
Miki
Missy spune:
Dau spre inchiriere pt o ora, seara, copil, 1 an, ochi albastri. Platesc bine. Se asigura: pensare prin sistemul: prinzi intre 2 degetele si tragi cu putere, alungirea genelor prin metoda: apuci cu degetelele si tragi, curatare tenului, prin metoda zgariat cu unghiutele, curatarea nasului, ochiilor si urechilor - metoda degetelului aratator curios, alungirea parului, in special a perciunilor - metoda: prinzi in pumn si tragi cu putere, culminand cu imbalsamarea parului aplicand lapte UHT din biberon. Oferta mai cuprinde: masaj corporal - metoda folosita: trecut in sistem de-a busilea de vreo 20 de ori peste spate, burta, picioare, cap; masaj anticelulitic: prinderea zonelor cu problema intre doua degetele si piscat cu putere. Inclus in pret: 5 jucarii care sunt interesante pt vreo 3 minute, un pat pe care victima sa se relaxeze si o lumina difuza. Dupa o ora de liniste totala, se asigura urlatul in continuu timp de vreo 20 minute, dupa care urmeaza si somnul de vreo 10 ore. Bonus: copil de 6 ani, ochi verzi, care pe parcursul noptii la interval de 3 ore are cate ceva important de comunicat, de genul: mami, mi-am adus aminte ce am facut azi la gradi si am venit sa-ti zic ...
Acestea fiind spuse, cele cu insomnii pe timp de noapte, cele care invidiaza pe altele sunt asteptate sa-si depuna ofertele, ca imi doresc si eu o seara, sau macar 3 ore, de liniste.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
si mai dau o
, ca pe prima a baut-o Miki.
Fetelor, ieri am reusit sa merg sa ma tund, si am avut asa o inspiratie si m-am facut suvite. Rezultatul e bestial, imi vine sa ma pup singura de frumoasa ce-s
. Regret ca nu am aparat, sa ma pozez ca sa ma vedeti. Cine vrea sa ma admire, sa-mi dea intalnire
! Na, ca de inspirata si bine-dispusa ce sunt, fac si rime.
Va
cu drag, spor la curatenie Iuliei, la plimbare cu Mister lui Miki, Mirelei la locul de munca...
Missy? Tu ce faci? Sa nu uit, aseara a primit si Dani 2 cutii de bomboane pe care scrie AdventKalendar. E ceea ce cred eu ca e? Ca de deschid niste ferestre mici si iese cate o ciocolatica...
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:

Eu nu le vreau

Miki
mikiriki spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui preda_vicky si mai dau o , ca pe prima a baut-o Miki.Fetelor, ieri am reusit sa merg sa ma tund, si am avut asa o inspiratie si m-am facut suvite. Rezultatul e bestial, imi vine sa ma pup singura de frumoasa ce-s Va cu drag, spor la curatenie Iuliei, la plimbare cu Mister lui Miki, Mirelei la locul de munca... Missy? Tu ce faci? Sa nu uit, aseara a primit si Dani 2 cutii de bomboane pe care scrie AdventKalendar. E ceea ce cred eu ca e? Ca de deschid niste ferestre mici si iese cate o ciocolatica... ![]() Vicky http://community.webshots.com/user/viki39 |
Iti dau o intalnire

Sa deschida ferestrele pe data. De ex. azi trebuie sa deschida fereastra cu nr. 10.

Eu trebuie sa merg pana la munca sa semnez contractul pe perioada nedeterminata. N-am nici un chef sa ies. E frigggg si se anunta ninsoare

Hai ca dau si eu o

Miki
preda_vicky spune:
Missy, m-ai dat pe spate, asta da oferta de Sarbatori
. Mi-ar prinde bine masajul anticelulitic
. Sa le iau, sa nu le iau? Bine, treaca de la mine, ca e prea tentanta oferta, le iau pt. o ora jumate. V-ajunge atata pt. o
.
Miki, astept intalnirea! Fa o plimbare prin ninsoare sa semnezi contractul. Din pacate la noi inca nu a nins
. Trimite-mi si mie un bulgare macar...
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
VICKY - draga mea, suuuuuuper de ajuns o ora jumate. Le pun pe tren? ![]()
Deci aseara a fost show nu alta, cu Maia, exact ca in descriere, ce a facut cu mine ...pe tacute, nu scotea un sunet. Daca si taica-so a stat sa zica: mi-am dorit eu copil neastamparat, dar fata asta intrece masura.
Voi ati observat ca de cand s-a luat MIRE cu sustinrea tuturor de Alexalina, a disparut ... sa se fi suparat ...? ma rog, treaba ei
ah, si sa nu uit, Vicky, cu Adventkalender, ti-a zis si MIKI, in fiecare zi din 1. pana in 24. dec Dani trebuie sa deschida un gemulet si sa manance surpiza, asa va numara mai usor zilele pana la Craciun, cand vine surpriza finala.
va pup, intre timp s-a luat curentul, noroc cu sursa, nu stiu cum sa fac acum sa-mi apara postul ... cu copy-paste probabil.
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
mikiriki spune:
Mai sunt 14 zile
yupiiii
Vicky, am semnat contractul
si s-a oprit si ninsoarea. Ti-am lasat offline cu
pt. Mister ![]()
Missy, poate sunt cuminti astazi. In caz ca ,,,,,,continua cu wellness-ul
le astept la mine ( le pupaceshte misterul de le ies peri albi hihihihi
Miki