Durerea unei pierderi de sarcina (78)
Raspunsuri - Pagina 14
happymum spune:
ingeras26a,
acum abia ce am bagat de seama ca fetita si-a sarbatorit ziua de nastere. marti, nu? are 2 anisori deja. e un pui de domnisorica.
ii urez si eu LA MULTI ANISORI! sa fie sanatoasa, fericita, alintata si dragalasa, sa asculte de mami si tati. 
toate bune.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare
, te
DD
poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png
unducthable spune:
nici 1000 de cuvinte care sa spuna suferinta ... dupa 2 ani pierduti ... o laparoscopie invaluita in mister ... un diagnostic gresit ... am ascultat orbeste ca am amanat si cu 6 luni de menopauza fortata ....
atata timp irosit ... un singur lucru: a spus acest individ care isi spune doctor (e doctorul ale carui paciente raman natural gravide si care culmea e felicitat ca el e cel mai bun ... la ce oare ?) un singur lucru , mi-a spus ca trompele sunt perfecte , desi poate tot asa la misto sa fii spus , ca s-a gandit un pic ... , sa dea Dumnezeu sa fie adevarat ;
e posibil , pentru ca am ramas totusi gravida
se pare ca in prezent ar trebui sa iau dufaston sau utrogestan , nu am progesteronul in afara limitelor dar e cam mic ca sa sustina o sarcina , asta vedeam eu din analize in luna septembrie
am doctora ginecolog, e buna in multe privinte dar apreciez ca a recunoscut ca a zis EU NU INTELEG DE CE NU RAMAI INSARCINATA , nu sunt suparata pe ea , nu am ce face cu sarlatanii , ei chiar nu ma pot ajuta, dar cand un doctor e sincer si spune pana unde poate el , apreciez ca sa pot sa vad alt doctor
am vorbit cu doctora la giulesti, am doua fete care au ramas gravide mai greu , dar din prima inseminare , una e la o doctora , acuma e gravida , cealalta fata , care acuma imi este o prietena draga care trage de mine , si deja am sunat , am vb cu doctora aceasta de la giulesti, si pe 5 ianuarie sun la cabinet si sa vedem ce va decide aceasta doctora
de-a lungul timpului fete imi scriu pe privat sa imi spuna ca si ele au patit una , alta ... , chiar daca am suparat pe unele fete , eu nu ma tin de pupicuri in schimbul a spune adevarul care DOARE RAU , aici scriu pentru ca e un subiect mai real , fara cenzura
asta e adevarul , e vina mea , am irosit din timpul meu de la 32 la 34 ani , la cineva care nu stie nimic ; viata merge mai departe , normal ca sunt necajita , chiar dupa ce voi ramane gravida nu voi uita niciodata ce se poate intampla daca credem orbeste intr-un doctor care TACE
ma rog la Dumnezeu pentru sanatate mie si tutror si nu cred ca nu voi fii mama ; acuma intru in perioada in care voi profita ca mai am zile libere , odihna si excursii , sa ma REPAR sufleteste , iau vitamine si beau ceaiuri
Lauraa , in 6 ianuarie fac 35 ani si imi pare rau ..., o sa ma duc cu sotul , verisoara mea si sotul ei sa sarbatorim la un restaurant frumos , romantic , viata e frumoasa , mergem mai departe , da uite ca e noapte si eu nu pot dormi ..., de ce oare ... , facem ce facem si totusi sufletul nu e linistit ... ma rog la Dumnezeu pentru linistea sufleteasca. Din ianuarie ma duc si la doctora aceasta din giulesti , ma duc si la masaj medical pentru spate, si la gimnastica aerobica .
va urez tuturor , sa nu mai cunoasteti moartea micilor bebei care se cuibaresc in urtica noastra , sa va gasiti linistea , sa ne revenim si multumesc lui Danaangie care , desi are un bebe , isi face timp sa ne mai scrie, e mare lucru , nu mai cunosc fete care sa fie ca ea ; stiu ca sa ai un bebe e f multa munca , dar cand vrei cu adevarat ceva , faci , si fata aceasta e alaturi de noi
Doamne ajuta !
eu daca mai scriu aici scriu , sa dea Dumnezeu sa va anunt ca sunt gravida intr-o zi , poate vom infia ..., ma rog la Dumnezeu sa ne arate calea , e atata bucurie in jurul meu , eu nu prea am putere , dar imi voi reveni
va pup si la revedere , diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/index.htm
jasmine30 spune:
Draga Diana, cata dreptate ai...
E foarte greu sa mai avem liniste dupa pierderi si dupa ce ne chinuim mai apoi sa ramanem insarcinate si nu reusim.
Eu pur si simplu nu stiu ce sa mai fac, nu stiu daca trebuie sa ma tai, sa fac laparo sau sa mai fac o hsg, sau mai stiu eu ce...
Pur si simplu parca nu mai am putere sa mai fac nimic. Pur si simplu mi se intampla numai tampenii, la serviciu, acasa, la serviciul sotului meu...
Parca toate merg pe dos si nu mai iesim odata la liman. Nu mai vedem nici raza aceea de soare....
Am tinut post, regasisem acea stare minunata de linist si de incredere ca Dumnezeu are grija de noi. insa ispitele sunt atat de mari incat.... nu le mai pot face fata.
Parca am impresia ca nu mai pot... Ca nu mai am in ce sa sper... E greu...
unducthable spune:
NICI EU NU MAI AM PUTERE ... urmeaza sa vina de revelion doi baietzei mici cu care fac meditatie la engleza si cu mama lor ... , nu mai am putere ... , am nevoie de odihna muuulta fizica si sufleteste fac tot ce pot eu ... Dumnezeu stiu ca e cu mine , in rest , ce pot si eu sa fac , ma rog , dar nu intotdeauna pot , mai am cate un nod in gat
si mai e batalia cu cei dragi , sotul meu vreau sa ma vada zambind , ma rog din suflet la Dumnezeu sa imi repare sufletul distrus de atatea dezamagiri adunate in ultimii 2 ani ... pentru ca m-am increzut orbeste intr-un doctor ... pentru ca am crezut in Mos Craciun ... , era un Mos Craciun FALS , cel adevarat il voi vedea anul viitor , pentru ca anul asta , acum trebuie sa imi treaca toate traumele lasate ...(si nu ca sunt psihice , ar zice cineva , e mofturi , ci fizice , pentru ca hormonalele inainte sa cunosc acest dr magician erau fff bune, acuma zic mersi ca sunt cat de cat in limite ... )
deci nu imi doresc decat sa imi revin repede si sa fie fericit sotul meu cu mine si sanatate celor dragi , nu mai e vorba de ca vreau bebe , vreau sa fiu eu cea dinainte sa ma apuc sa INVESTIGHEZ , ADICA SA LASA PE CINEVA sa isi bata joc de mine ...
Doamne ajuta !
diana
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum ingeras26a, acum abia ce am bagat de seama ca fetita si-a sarbatorit ziua de nastere. marti, nu? are 2 anisori deja. e un pui de domnisorica. ii urez si eu LA MULTI ANISORI! sa fie sanatoasa, fericita, alintata si dragalasa, sa asculte de mami si tati. ![]() toate bune. |
saru mana din tot sufletul! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa ne mai trimita DD o surioara sau un fratior (sau 2 :)) sanatosi.
si voua la fel...unul, doi, cati va doriti!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Diana, nu mai fi suparata, ai sa vezi ca la anul vom reusi toate! Toata lumea de aici intelege prin ce treci, toate ne lovim de dezamagire, de durere fizica sau psihica, de temeri, de sperante, de sentimente contradictorii, de momente in care nu stiam ce decizie sa luam, de momente cand am spus "gata, eu nu mai fac nimic", pt ca dupa 2 secunde sa spunem "ba da, merg inainte si sper, si voi fi mama" ....
Stateam sa ma gandesc ce an am avut, daca a fost bun sau rau, nu an calendaristic, ci an sept07-dec08...si mi-am dat seama ca sunt atat de proasta incat in goana mea si dorinta nemarginita de a avea si al doilea copil, stand cu gandul mereu la asta, nu ma bucur suficient de ceea ce am, adica de maya, de sot, de familia minunata care ne inconjoara, de prieteni. Am fost atat de stresata de cand am pierdut prima sarcina ca nu voi mai putea avea copii si deci nu-mi indeplineam dorinta de a avea macar 2, incat...nu am savurat la maxima intensitate fiecare moment...
Nu zic de timpul petrecut cu bebe, ca atunci uit de orice altceva si ma bucur de ea, zic de momentele cand nu suntem impreuna, cand in proportie de 80% gandurile mele se indreptau catre a-i face mayei o surioara / un fratior...si uite asa pierdem timp pretios, pe care nu ni-l mai da nimeni inapoi; insa asa este firea omului, sa isi doreasca intotdeauna mai mult...
va pup mult pe toate; nu la spun acum sarbatori fericite, caci voi mai intra.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
unducthable spune:
Ingerash26 , multumesc tare mult ca mi-ai scris .
Nu stiu ce s-a intamplat , Dumnezeu a facut o minune ca ma simt acuma tare bine si vroiam sa stiti ca eu si sotul meu ne iubim tare mult si oricand pot ramane gravida , insa , ca sa am impresia ca eu nu fac nimic ..., din prima luna a lui 2009 ma duc deja la o dr f buna de la giulesti , daca ea va zice inseminare , voi face prima oara in viata mea asa ceva, oricum mai am de facut niste analize gen COAGULAREA si anticorpii, adica cele de imunitate ... nu ma pricep dar am lista cu ele ... , o sa le fac , ma duc si la doctora , ce decide dansa , deci daca doreste inseminare sa faca cu mine facem inseminare .
Ingerash26 , deja ma simteam tare bine , si acum am citit cuvintele tale si ce bine este cand suntem impreuna .
Va multumesc , stiu ca sunt multe fete care nu scriu dar se gandesc la mine, nu-i asa Ninia ??
Va urez din suflet la toate SANATATE SI LUMINA SI LINISTE IN SUFLET , putere si pofta de viata in Noul An si in TOTI ANII .
VA PUUUUUUUUUUUP, CRACIUN FERICIT !!
p.s. Ingerash70 , am fost ieri iar la Biserica Mihai Voda , ramasesejm numai eu cu Sf. Maria in Biserica si cu tanarul de la lumanari , a fost minunat . NU SUNTEM SINGURE !
avem multa dragoste de oferit , poate vom infia copilash , vom vedea ![]()

dolores spune:
da...INSEMINARE..daca asta inseamna sa ai un bb...la mine din a doua a prins...ma bucur ca in sfarsit ai sunat...cum incepe anul hop la cabinet.astept vesti.tinem legatura.te pup
| Citat: |
| citat din mesajul lui unducthable Ingerash26 , multumesc tare mult ca mi-ai scris . Nu stiu ce s-a intamplat , Dumnezeu a facut o minune ca ma simt acuma tare bine si vroiam sa stiti ca eu si sotul meu ne iubim tare mult si oricand pot ramane gravida , insa , ca sa am impresia ca eu nu fac nimic ..., din prima luna a lui 2009 ma duc deja la o dr f buna de la giulesti , daca ea va zice inseminare , voi face prima oara in viata mea asa ceva, oricum mai am de facut niste analize gen COAGULAREA si anticorpii, adica cele de imunitate ... nu ma pricep dar am lista cu ele ... , o sa le fac , ma duc si la doctora , ce decide dansa , deci daca doreste inseminare sa faca cu mine facem inseminare . Ingerash26 , deja ma simteam tare bine , si acum am citit cuvintele tale si ce bine este cand suntem impreuna . Va multumesc , stiu ca sunt multe fete care nu scriu dar se gandesc la mine, nu-i asa Ninia ?? Va urez din suflet la toate SANATATE SI LUMINA SI LINISTE IN SUFLET , putere si pofta de viata in Noul An si in TOTI ANII . VA PUUUUUUUUUUUP, CRACIUN FERICIT !! p.s. Ingerash70 , am fost ieri iar la Biserica Mihai Voda , ramasesejm numai eu cu Sf. Maria in Biserica si cu tanarul de la lumanari , a fost minunat . NU SUNTEM SINGURE ! avem multa dragoste de oferit , poate vom infia copilash , vom vedea ![]() ![]() A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . http://diana74.webs.com/index.htm |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
unducthable spune:
Scumpa mea prietena , multumesc muuuuuuuuuult.
Am sunat , am vorbit cu d-na doctora , o voce tanara si deschisa , si mi-a zis sa sun pe 5 ianuarie la cabinet sa ma programeze la consultatie.
Ai vazut , Dolores , am fost cuminte
.
va multumesc si dupa cum vedeti sunt fete dragi, sufletiste care nu ma lasa 

Dumnezeu sa va dea tot ce daruiti si ce e mai bun.
diana
ancadragoman spune:
Diana 

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2