Aspirante optimiste > 20 (374)
Raspunsuri - Pagina 8
AleDutulescu spune:
hahahahaha
e bine daca ai pofte. poate crenvustiul inseamna ceva :D
SI TIE ITI TIN PUMNIII!!!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amber_onyx
hehe, si eu eram cu dulciurile dar de vreo 2 sapt am ceva cu crenvustii fierti cu ardei capia copt...mmm as manca non stop ![]() ![]() ![]() http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png viitoare de ,deocamdata visand la statutul de ![]() |

Ale
http://tt.lilypie.com/z1XKp3.png
Alexandra
monna3 spune:
buna fetelor
LA MULTI ANI!! Adina sa-ti dea DD sanatate, fericire si sa-ti implinasca toate dorintele si in special cea mai arzatoare si sa vina cat mai repede un

LA MULTI ANI!! Nico23 sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos 
si LA MULTI ANI!! tuturor celor care-si serbeaza azi ziua 

eu azi am reusit performanta sa ma trezesc la 12.30
, am dormit 12 ore non-stop ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
lalala13 spune:
AleDutulescunu sunt caci am tot facut teste, plus ca am fost si la consult! eu sunt destul de vestita pe aici, impreuna cu noname cu cicluri aiurea ![]()
andreea mama vreau sa zic ca uscat anu sunt in nici un caz, cred ca am parte de cel mai mult mucus din toate aceste 52 de zile...ce chestie cu medicamentele astea
stiti..ma gandeam azi..ce tot atata alergam dupa teste pozitive, de parca nu ar mai fi timp. Normal ba suntem triste, ba suntem optimiste, unora le iese, unora nu ...dar mai exista timp si e nasol ca ne adunam frustari care ne macina nici noi nu stim in ce fel
si de exemplu eu trebuie sa slabesc mult si am slabit putin si dupa m-am ingrasat, si ii si ziceam sotului cand si cum am timp sa slabesc daca eu tot alerg dupa teste postive. si imi trosneste, pai pana in martie cand vei ramane gravida, ai tot timpul. si am ramas nah...proasta. si l-am intrebat, pai de unde crezi tu ca raman asa repede(avand in vedere ca am o groaza de analize de facut si monitorizari si altele). si zice, pai nu stiu,asa mi-a venit, o sa vezi tu!
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
doula spune:
Fetelor am cazut in butoi rau de tot
. Si nu e din cauza bebe ci din cauza sarbatorilor. Imi este asa de dor de acasa
Si nici anul acesta nu am posibilitatea sa vin
. Ufffffff unde mi-am ales si eu sa imi traiesc viata asta. Noroc cu barbata-meu astfel asi fi zburat de aici.....Dar acum vreau si eu atmosfera de sarbatori, vreau si eu cadouri in ghete si sub pom. Vreau si eu papa ca la mama acasa.
De dimineata bocesc ca o proasta parca ma ajuta cu ceva......

Andreea
lalala13 spune:
Andreea 
nu stiu ce sa iti zic sa te linistesc, dar e greu departe de familie. ce pot sa iti doresc este ca de Craciun sa auzi o veste cu II linute astfel incat sa mai acopere golul familiei.
my somebody.... 
incepem lupta cu kg..
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Fetelor am cazut in butoi rau de tot . Si nu e din cauza bebe ci din cauza sarbatorilor. Imi este asa de dor de acasa Si nici anul acesta nu am posibilitatea sa vin . Ufffffff unde mi-am ales si eu sa imi traiesc viata asta. Noroc cu barbata-meu astfel asi fi zburat de aici.....Dar acum vreau si eu atmosfera de sarbatori, vreau si eu cadouri in ghete si sub pom. Vreau si eu papa ca la mama acasa. De dimineata bocesc ca o proasta parca ma ajuta cu ceva...... ![]() ![]() ![]() Andreea ![]() |

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
noname spune:
Andreea
poate iti mai trece supararea.

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
marianebuna spune:
Ce mai faceti, fetelor? N-am mai intrat de ceva vreme aici, am avut diverse probleme... Acum I'm back in business...![]()
Am o intrebare pentru cine se pricepe. Dintr-o ovulatie care se produce (probabil) in ziua 9-10 de cm (am 2 teste de ovulatie pozitive, cu linia de test mai intensa decat cea de control), am vreo sansa sa rezulte o sarcina? Sau ar fi cazul sa ma resemnez si sa o las pe ianuarie?
Rallu spune:
Mai fetelor eu am inebunit si cred ca in curand o sa-l inebunesc si pe barbata-miu.
Desi nu m-am ingrasat rau...1 maxim 1,5 kg (nu reusesc sa-mi aduc aminte daca am plecat de la 61,2 sau 61,7)...ma rog ...acum am 62,8 kg...totusi de vazut pe mine se vede rau.
De vreo saptamana si ceva a inceput sa-mi zica barbata-miu ca lui i se pare ca se vede burtica si ca pare si mai tare.
Eu nu si nu.
Acum m-am masurat si de la 72 cm in talie, acum am 81 cm si mi-am dat seama ca avea dreptate.
Si...si...si aproape m-a bufnit plansul spre disperarea sotului.
Cred ca-s dusa rau...da' rau...ca nici eu nu ma mai inteleg. Asta am vrut si totusi ma apuca disperarea.
Acum poate ar trebui sa-mi si explic disperarea asta
.
La 18 ani aveam 75 kg. Am tinut regim, fara pastile sau prostii si pana la 21 de ani am ajuns la 55 kg.
De atunci pana in prezent am avut variatii de maxim 5 kg pe care le puneam/ dadeam jos periodic fara sa "reusesc" sa depasesc limitele 55-60 kg vreodata...pana anul asta.
Anul asta, dupa 2 ture de stimulare ovariana am reusit sa ajung de la 56 kg la 61...virgula ceva ca nici sa ma pici cu ceara nu-mi aduc aminte.
Desi e normal ce se intampla si ma bucur ca totul merge bine...nu stiu ce sa fac ca tot ma apuca disperarea cand vad cum revin de unde am plecat candva 
Ziceti voi daca nu mi-au plecat toti neuronii la plimbare.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
10+
Asa arat eu acum
lalala13 spune:
rallu sunt pleacti de tot neuronii tai! felicitari ca ai dat ataea kg jos si te-ai mentinut! sper sa reusesc si eu candva performanta asta...si sa ma ingras la fel ca si tine in sarcina.
eu te
si sper sa-ti treaca
my somebody.... 
incepem lupta cu kg..

de