Aspirante optimiste > 20 (374)
Raspunsuri - Pagina 7
unboticutz spune:
sunt pe mare fuga, am intrat sa urez un la multi ani voiosi anideiz si tutor nicoletelor si nicusorilor!
va pup cu drag!
sa nu-i uitam!
anne`mary spune:
adinaz, la multi ani iubita. Sa ne traiesti cu numele tu si toate nicloletele si nicolaii.
Eu am fost la cta de unde m-am intors cu sacosele pline de cadouri..pt mine :))). La farmacie am dat-o in bara...nu am gasit acid foloc de 1 mg ci doar de 5 mg iar termometrul cumparat este identic cu cel pe care-l am si care nu mai merge. Asa ca nu stiu cand am ovulat, daca am ovulat
. Asa ca stau linistita vreo 2 zile si ma duc sa-mi fac analizele.
Imi spunea o fata ca din cauza candidei poti face cancer...a auzit ea ultimele studii
dymomo77 spune:
Buna fetelor, iaca revin si eu dupa o absenta mare. In tot acest timp v-am citit in fiecare zi. De scris nu am scris ca nu am avut ce. Inca ma lupt cu adenomul hipofizar si tocmai am incheiat luna a 4-a de tratament. Mai am doua luni, pe la sfarsitul lui ianuarie repet RMN-ul si sper sa scap de afurisitul asta de dostinex ca deja am toata lista de reactii adverse. Vreau sa va intreb stie cineva ce semnifica faptul ca in Z21 LH-ul e mai mic decat normal? Ca sincer eu nu mai inteleg nimic. De la tratamentul cu dostinex au inceput sa se pozitiveze testele de ovulatie, in Z16 ginecologa dupa ecografie zice ca am ovulat dar Lh-ul e prea mic.
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargarita_25 unde sunteti fetelor??????? am si eu o intrebare: am citit ca de la ovulatie TB ramane ridicata 18 zile daca e sarcina, da dupa aceea????? M-am uitat pe graficul meu si de la presupusa mea zi de ovulatie Z14 pana in Z18 de dupa adica Z32 B~36.7 din Z32 inclusiv azi TB 37 Mentionez:eu o iau corect numai din Z20 eu inca sper ca e BB, maine dimineata vin cu un test, am gasit unu mai "de moda veche" banda care e si mai ieftin, dar screie ca are sensibilitatea 25mlU/, bana acum nu facusen decat electr, si unu cu linii (numai 1 la mine)da tot in carcasa plastic ![]() |
Gargarita TB ramane crescuta pe toata perioada de sarcina....De unde stii ca ai ovulat in ziua 14?
Succes cu testul

Andreea
doula spune:
citat din mesajul lui lalala13![]() am laut fetele...nu una ci 3 ( ca asa mi-a zis dna doctor). aveam la simptome inainte sa iau si dupa cca o ora nu mai aveam nimic. deci am inceput sa iau.si azi aveam 36,7, cred ca de duphaston....chiar am zambit can am avazut. sunt ziua 52 fetelor i rule![]() ![]() amber si eu crdeam la fel ca fetele...ce familie frumoasa.. ![]() ![]() voi ati inceput deja cu brazii..alea alea....ce taree..probabil sapt viitoare o sa incep si eu fetelorintrebare pt cele care au luat duphaston: v-ati simtit altfel? ceva la sani? la burta? nu stiu stari...ati avut? my somebody.... ![]() oare luna asta?-still counting... www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank"> incepem lupta cu kg.. |
Lala din momentul in care iei duphaston organismul reactioneaza ca si cum ai ovulat deoarece cantitatea de progesteron creste in organism. De aceea si TB marita. Si s-ar putea sa ai aceleasi simptome ca dupa ovulatie (sani sensibili, mucus putin sau uscat, PMS).... Dar totul e in regula daca nu ai simptomele. Succes.
Andreea
doula spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Buna fetelor, iaca revin si eu dupa o absenta mare. In tot acest timp v-am citit in fiecare zi. De scris nu am scris ca nu am avut ce. Inca ma lupt cu adenomul hipofizar si tocmai am incheiat luna a 4-a de tratament. Mai am doua luni, pe la sfarsitul lui ianuarie repet RMN-ul si sper sa scap de afurisitul asta de dostinex ca deja am toata lista de reactii adverse. Vreau sa va intreb stie cineva ce semnifica faptul ca in Z21 LH-ul e mai mic decat normal? Ca sincer eu nu mai inteleg nimic. De la tratamentul cu dostinex au inceput sa se pozitiveze testele de ovulatie, in Z16 ginecologa dupa ecografie zice ca am ovulat dar Lh-ul e prea mic. |
Dymomo bine ai revenit
. Nu stiu cum stau treburile cu adenomul hipofizar, dar deobicei cand sunt probleme cu hipofiza, cantitatea hormonilor poate fi mai mica decat norma. Oricum daca ai ovulat in ziua 16 este normal ca LH sa fie ffff mic in ziua 21.....Andreea
Rallu spune:
Doula, am bagat niste vit.E in uleiul de migdale si acum ma bate gandul sa bag si niste vit. A.
In final cred ca imi brevetez reteta pe piata ![]()
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
10+
Asa arat eu acum
doula spune:
Rallu ce faci? Cum te simti? Ai burtica?
Nu pune vit A ca nu e indicat in sarcina. Surplusul de vit A dauneaza la bebe
Andreea
doula spune:
Dar daca vrei poti sa pui ulei de rosehip (am vazut ca exista in ro). Numai sa stii ca e cam scump. Se pune o parte ulei rosehip la trei parti de ulei de migdale
. Asta e o reteta de lux....
Andreea
AleDutulescu spune:
lala! fa testu! daca esti gravi, vb cu dr de duphaston. Nu te indopa aiurea!!
ITI TIN PUMNII!!!!
| citat din mesajul lui lalala13 bis bis bis dana![]() sa iau duphaston..sa nu iau duphaston...nu ma decid..ca prea am simptome de ciclu.dar...am mai avut din astea si...nada sa iau ...sa nu iau....![]() my somebody.... ![]() oare luna asta?-still counting... www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank"> incepem lupta cu kg.. |

Ale
http://tt.lilypie.com/z1XKp3.png
Alexandra

i rule
incepem lupta cu kg..
...sa nu iau....